locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

EMMEZETA - NAJVEĆI IZBOR TEHNIKE SVIH BRANDOVA!

Objavljeno: 2019-08-19 10:24:45
Kategorija: Blog

Bijela tehnika i ostalo za ugodniji život

Kuhanje, pranje, sušenje... sve što vam treba za kupaonicu i kuhinju potražite u Emmezeti.

Osim namještaja svih vrsta, boja, stilova i oblika, Emmezeta se može pohvaliti i najvećim izborom tehnike svih brandova. Ako uređujete dom, vjerojatno ćete krenuti upravo od bijele tehnike koja vam je potrebna kao važan element u domu.

Ako imate kuhinju po mjeri, vjerojatno ćete baciti pogled na ugradbenu bijelu tehniku: imamo ugradbene pećnice, hladnjake i perilice posuđa za svaku kuhinju. Za brzo svakodnevno kuhanje tu su i ugradbene mikrovalne pećnice koje je također moguće prilagoditi svakom stilu i potrebama, a imamo i ugradbene ploče za kuhanje.

Naravno, imamo i velik izbor samostojeće bijele tehnike: perilica rublja, sušilica, hladnjaka, zamrzivača, mikrovalnih pećnica, napa, hladnjaka ...

 

Multimedijalna rješenja za zabavu

Televizori, projektori, kućna kina, audio sustavi, računala... sve što je potrebno za zabavu i opuštanje stanuje u Emmezeti!

Kakav televizor želite? Veći, manji, LED, LCD, Plasma? HD Ready, Full HD, Ultra HD? Imamo ih sve: svih proizvođača, svih modela, svih veličina. Na vama je tek da odaberete ono što vam je važno, pronađete najbolju ponudu i odnesete kući nepresušan izvor zabave.

Dodatno, tu je i najveći izbor notebook računala svih proizvođača, tablet računala kao i stolnih računala. I naravno, ne zaboravimo čudesni svijet pametnih telefona koji danas pokrivaju gotovo sve što vam je potrebno: velik izbor mobilnih uređaja svih proizvođača, uz velik izbor uvjeta plaćanja, potražite na našem odjelu tehnike.

Vidimo se u Emmezeti!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!