locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Fotelja s „ušima“– uz što odgovara? Najzanimljiviji aranžmani u sezoni!

Objavljeno: 2022-01-04 12:21:05
Kategorija: Blog

 

Udobne fotelje su proizvodi koji su posebno atraktivni i rado birani. Različiti modeli lako se prilagođavaju modernim interijerima, a savršeno se nose i s klasičnijim aranžmanima. Među tapeciranim namještajem, jedna od najuniverzalnijih fotelja dostupnih na tržištu svakako je fotelja s „ušima“. Pogledajte kako se ovaj atraktivan komad namještaja lako može uklopiti i u vaš interijer.

 

Kako izgleda fotelja s „ušima“?

 

Fotelja s „ušima“ je jedinstveni komad namještaja, često biran od naših kupaca. Udobne fotelje s ušima posebno se odlikuju neobičnim oblikom – karakterističnim „ušima“ koje strše malo iznad naslona savijenog u obliku slova S, prilagođenog obliku kralježnice. Uz fotelju s „ušima“, odmor će biti posebno udoban. Iz nje ćete gledati svoju omiljenu seriju te će pružiti veliku udobnost dok čitate.

To je prije svega univerzalni komad namještaja, služi kao tradicionalno sjedalo kao i moderna fotelja. Njihova bezvremenost omogućuje im da se uklope u gotovo svaki aranžman, čineći ovaj jedinstveni tapecirani namještaj čestim izborom među našim kupcima.

 

Zašto su fotelje s „ušima“ toliko popularne?

 

Ljepota „ušiju“ čak se uspoređuje s veličanstvenošću kraljevskog prijestolja, a njegov izbor je prirodna opcija za mnoge. Zbog dostupnosti fotelja u mnogim bojama i uzorcima, ovaj namještaj je vrlo popularan. Interes kupaca također svakako je određen velikom udobnošću koju „uši“ mogu pružiti. Fotelja s „ušima“ je definitivno udobna i lako se uklapa u svaki interijer.

 

Koji su uzorci i boje najmoderniji?

 

Fotelje za dnevni boravak mogu se kupiti u bilo kojem uzorku i boji – tržište je puno raznolikih modela, a proizvođači često mogu napraviti stolicu po narudžbi koristeći neobične materijale jedinstvenih boja i tekstura. Bilo bi dobro naručiti personaliziranu fotelju, pogotovo kada želite savršeno urediti sobu za svoje potrebe.

 

Cvijeće, cvijeće, cvijeće

 

Fotelje s „ušima“ trebaju biti smještene u unutrašnjosti vašeg doma. Što se tiče raznolikosti, dostupne su ne samo u različitim bojama, već i u zanimljivim dizajnima tkanine. Materijali s florističkim printom iznimno su popularni – šareni cvjetovi zasigurno će oživjeti sobu i učiniti je ugodnom.

 

Ružičaste fotelje s „ušima“? Ili možda druge intenzivne boje?

 

Snažan naglasak u boji može biti upravo ono što vam treba! Fotelja s „ušima“ je simbol luksuza, a njegove intenzivne boje definitivno mogu oživjeti i najdosadniji interijer. Tirkizna ili žuta bit će idealna za šarene, energične dnevne sobe. Dobro će se uklopiti u interijere kao što su moderni, minimalistički i razbiti monotoniju koja prevladava u sobi.

 

Prigušene boje za moderne interijere

 

Možete je kupiti u prigušenijim bojama, siva ili bež savršena je za dnevni boravak uređen u skandinavskom stilu. Također će se uklopiti u minimalističkim, modernim interijerima. Fotelja s „ušima“ je univerzalni komad namještaja koji će izgledati sjajno u klasičnom stilu - interijeri u koje se uklapa uglavnom ovise o vašoj viziji uređenja prostora i vašim osobnim preferencijama.

 

Neobične verzije fotelja s „ušima“

 

Fotelja s „ušima“ je jedinstveni komad namještaja koji odlično funkcionira u mnogim aranžmanima. Sama ušna fotelja često je neobičan element dnevnog boravka ili spavaće sobe, ali može imati i druge, zanimljive verzije. Pogledajte koje su ušne fotelje dostupne na tržištu, jer odabir zanimljive i neobične fotelje može se pretvoriti u pun pogodak.

 

Fotelja za ljuljanje

 

Ušna fotelja u kojoj se možete ugodno ljuljati? Ništa neobično!  Fotelja s visokim naslonom i funkcijom ljuljanja izuzetno je udobna opcija za odmor. Takav namještaj postaje sve popularniji, ne samo da čini interijer dnevnog boravka ili sobe ugodnim, već se brine i za vašu udobnost.

 

Ušne fotelje s osloncem za noge

 

Fotelja s odgovarajućim osloncem za noge pobrinut će se za maksimalnu udobnost. Fotelje s osloncem za noge pružaju odmor posebice za vaše noge. Visoki stražnji dio stolice velika je potpora vašoj kralježnici, a oslonac za noge će ublažiti bolne noge. Ovo je dobar izbor za ljude koji većinu dana provode stojeći ili se žale na bolne noge. Oslonac za noge često će poslužiti kao atraktivan tabure ili neobičan stolić - zahvaljujući osloncu za noge, interijer postaje zanimljiviji.

 

Okretna stolica

 

Okretne fotelje i stolice idealna su opcija, pogotovo kada želite urediti udoban kućni ured. Sve se više fotelja s „ušima“ pojavljuje na tržištu u okretnoj verziji, tako da u svoj dom ili ured tvrtke možete uvesti fotelju udobnu kao kraljevsko prijestolje. Među tapeciranim namještajem to je pravi hit!

 

Gdje će se uklopiti fotelja s „ušima“?

 

Ušna fotelja uklopit će se u gotovo svaki aranžman, bilo klasični ili tradicionalni. Možete ga smjestiti i u različite prostorije u svojoj kući ili stanu – zanimljiv model namještaja zasigurno će oživjeti sobu i učiniti dnevni boravak, spavaću ili dječju sobu funkcionalnom.

 

Udoban dnevni boravak s ušnom foteljom

 

Dnevni boravak je idealni prostor u koji se ušna fotelja iznimno dobro uklapa. U dnevnom boravku ne može nedostajati ovaj komad namještaja! Odabir fotelje za dnevni boravak neće biti težak – savršen proizvod je onaj koji izgleda zanimljivo i koji vam se sviđa. Možete se odlučiti za udobno sjedalo, koje je dostupno u našoj trgovini - nudimo ne samo fotelje s „ušima“, već i fotelje za odmor i fotelje za opuštanje.  

Fotelju u dnevnom boravku možete ukrasiti ukrasnim jastucima ili mekim pokrivačem. Tekstil je savršen dodatak koji vam omogućuje stvaranje ugodnog i udobnog aranžmana, a usput može poslužiti tijekom odmora.

 

Dječja soba

 

U dječjoj sobi savršeno će izgledati fotelja u mornarski plavoj, zelenoj ili nekoj drugoj zanimljivoj boji. Dječja soba je idealna za ušnu fotelju. Fotelje u takvoj sobi poslužiti će kao stolice za hranjenje.  

 

Spavaća soba savršeno udobna

 

Fotelju s „ušima“ ili s dodatnim tabureom možete smjestiti u spavaćoj sobi. Zahvaljujući naslonjaču, stvorit ćete ugodan kutak za odmor. Intima i udobnost spavaćih soba pružit će vam potrebnu tišinu, a fotelja će jamčiti ugodan odmor. U takvom kutku savršeno je čitati knjige ili slušati svoju omiljenu glazbu! Pored stolice postavite mali stol na koji ćete moći odložiti knjigu ili šalicu čaja. Stajaća svjetiljka također će biti korisna, pogotovo kada se čitanje protegne do kasnih sati.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!