locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Idete na kampiranje? Ponesite potreban pribor!

Objavljeno: 2022-04-29 11:19:36
Kategorija: Blog

 

Proljeće, ljeto, pa čak i jesen vrijeme je kada se mnogi odlučuju otići izvan grada, gdje se žele opustiti i provesti slobodno vrijeme u krilima prirode. Za takve ljude stvoreni su posebni proizvodi koji će biti korisni za kampiranje. Među proizvodima postoje i oni koje ćete ponijeti u kamp kućicu, kao i oni koji će biti korisni za višednevni izlet pod šatorom. Pogledajte što smo pripremili u našoj ponudi kako biste svoj boravak u prirodi i slobodno vrijeme na otvorenom mogli provesti što bolje!

 

Koji će pribor biti koristan za kampiranje?

 

Proizvodi koje nosite sa sobom u kamp, asortiman je koji vam omogućuje da provedete vrijeme u što ugodnijoj atmosferi izvan kuće. Zasigurno će biti korisna udobna sjedala (stolice ili ležaljke), kao i sklopivi stolovi. Pribor za kampiranje su proizvodi koji će vam omogućiti održavanje neovisnosti tijekom kratkih putovanja izvan grada, pravi proizvod učinit će vaše vrijeme ugodnim i učiniti opuštanje stvarno dobrim.

Vodite računa prvenstveno o sjedalima, ali trebat će vam i topla odjeća, tekućine i hrana. Deke će vam dobro doći. Kampiranje se može odvijati na različitim mjestima, pa je također dobro uzeti podloge koje će vam omogućiti da udobno postavite stolice i stol i uredite područje oko kampera. Uvijek pazite da materijal koji odaberete bude izdržljiv i otporan na mehanička oštećenja i promjenjive vremenske uvjete - zahvaljujući tome, proizvodi će vam služiti mnogo sezona.

Korisni alati često se prodaju u atraktivnim setovima, tako da najvažnije stvari možete spakirati u kampere. Također je manje vjerojatno da ćete zaboraviti neki element ili dio koristeći setove. Kada kupujete setove, zadržite originalnu ambalažu, zahvaljujući kojoj će vam biti lakše pospremiti pribor.

 

 

Štednjak i hladnjak za kampiranje

 

Bez obzira odlučite li se za kamp kućicu ili šator, trebali biste ponijeti mali hladnjak. Mali hladnjaci mogu se napajati pomoću akumulatora i omogućuju vam hlađenje hrane i pića zahvaljujući napajanju iz automobila. Proizvode možete ohladiti i korištenjem posebnih uložaka za hlađenje. Ulošci održavaju temperaturu čak i do nekoliko sati, ali to je opcija samo za vrlo kratka putovanja.

Ako će putovanje biti duže, štednjak može biti nužan - kuhani obrok može se pripremiti za nekoliko trenutaka. Male plinske peći s jednim, dva ili čak tri plamenika dobro će doći. Zapamtite da uvijek koristite takve peći s oprezom i pažljivo ih spojite na cilindre ili patrone. Osim peći ili umjesto njih, sa sobom možete ponijeti i vrtne roštilje. Prijenosni, mali roštilji na ugljen ili plin izvrsno će raditi na putovanjima, zahvaljujući njima moći ćete pripremiti ukusnu, toplu hranu.

Korisno će vam biti i posuđe, zato ponesite sa sobom i odgovarajuće tanjure, šalice i pribor za jelo. Ako predviđate kuhanje u vrijeme putovanja, lonci ili tave će također dobro doći.

 

Što ponijeti u kamp kućicu?

 

Dulja putovanja često se organiziraju u kamp kućicama. Kamp kućica može biti zaista bogato opremljena, kako hladnjacima, tako i wc-ima, tuševima, kuhinjama i svim elementima korisnim tijekom putovanja i kampiranja. Velika prednost kampera je dostupnost prostora, tu ćete smjestiti posuđe (šalice, čaše, tanjuri) i posteljinu, kao i namještaj za kampiranje ili čak prilično velik vrtni namještaj. U slučaju kampera, također je vrijedno spomenuti preporuku stalnog pristupa električnoj energiji. Međutim, korisni će vam biti adapteri, pomoću kojih ćete moći spojiti različite elemente i uređaje u kampere.

Najbolji pribor za kampiranje je onaj koji turistima omogućava da zadrže svoju neovisnost. U eri elektroničkih uređaja stoga je vrlo važno imati prave kabele i adaptere koji će vam omogućiti napajanje uređaja.

 

 

A što ponijeti u kamp?

 

I u kamp kućice i za izlete pod šatorom, ne zaboravite na opremu za kampiranje. U kampere možete uzeti više stvari, ali nećete svugdje moći doći s njima. Pažljivo provjerite rutu i provjerite hoćete li do odredišta stići kamperom. U kamper može stati više stvari, tako da u tom slučaju ne morate toliko brinuti o izboru pribora. Imajte na umu da za putovanje bez kamp kućice, odabir pribora za kampiranje bit će mnogo veća. Ako se radi o spavanju u šatoru, svakako ne zaboravite vreće za spavanje.

Mali pribor za kampiranje jednako je važan. Koristan proizvod učinit će vrijeme opuštanja ugodnijim i učiniti da i odmor bude ugodan. Baterijska svjetiljka će uvijek dobro doći, pa prije putovanja obavezno napunite svjetiljku ili zamijenite baterije u njoj. Pribor kao što su maramice i papirnati ručnici, sredstva za čišćenje i dezinfekciju također će biti korisni. Nikako nemojte zaboraviti na komplet prve pomoći i sredstva za prvu pomoć! Zahvaljujući tome, male nesreće tijekom kampiranja neće biti tako opasne i neugodne.

Ponesite sa sobom sav pribor koji će vam biti koristan tijekom putovanja, jer u kamper može stati u dosta stvari, pa se vrijedi dobro opremiti.

 

 

Zaštita od sunca i insekata tijekom odmora

 

Zaštita od insekata svakako će biti korisna, zato se opremite odgovarajućim preparatima i sredstvima. Zahvaljujući tome, prisutnost insekata bit će manje uznemirujuća. Na kampere vrijedi instalirati mreže protiv insekata i tende. Mreže će štititi i od insekata i od prejake sunčeve svjetlosti. Da sunce ne bi bilo tako neugodno, trebate kupiti i odgovarajuću kremu za sunčanje i sklopive vrtne i plažne suncobrane.

Na naljepnici proizvoda potražite informacije o proizvodu koji ćete ponijeti sa sobom. Proizvođači tamo stavljaju upute za uporabu, pa je vrijedno upoznati se s njima.

 

Koliko su korisne sklopive stolice za kampiranje i drugi vrtni namještaj?

 

Tijekom kampiranja bit će korisne stvari koje će vam omogućiti da se dobro odmorite. Stoga je vrijedno investirati u sklopive vrtne ležaljke. Kampiranje je prije svega vrijeme opuštanja i kontakta s prirodom, zato su udobna sjedala toliko važna. Vrtne stolice također će dobro doći. Da bi sjedenje na takvom namještaju bilo još ugodnije, kupite i šarene i meke vrtne jastuke. Mnogi ljudi također koriste viseće mreže tijekom odmora, pa ih je dobro ponijeti uz dovoljnu količinu užadi, kuka i žica.

Ako će kampiranje duže trajati, bilo bi dobro uzeti sa sobom i stolove. Sklopivi modeli neće zauzeti puno prostora i učinit će vrijeme obroka i druženja ugodnijim. Stol za kampiranje i ne mora biti velik. Namještaj prilagodite vašim potrebama i količini prostora u kamperu.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!