locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Inspirirano prirodom

Objavljeno: 2020-02-12 14:08:06
Kategorija: Blog

Priroda je naša majka i moramo ju čuvati. Danas u ubrzanom i modernom vremenu sve više posežemo za gotovim i brzo iskoristivim proizvodima koje bacamo i na taj način zagađujemo planetu. Zagađenje tla, vode i zraka utječe i ugrožava biljni i životinjski svijet, a opasnost je i za ljudsko zdravlje. Kako bi sačuvali prirodu i svoje osobno zdravlje potrebno je unositi male promjene u način života.

U Emmezeti je stigla nova kolekcija proizvoda inspirirana prirodom i prirodnom ljepotom, a krase ju različiti proizvodi iz kuhinjske dekoracije.

Donosimo vam nekoliko savjeta što vi možete učiniti kako bi pomogli našoj planeti, a pritom uštedili novac i zadržali prirodnu ljepotu u svome domu.

  • Smanjite korištenje plastičnih vrećica i koristite platnene torbe. Možete ih koristite više puta, a pritom uštediti novac. Emmezeta ima nekoliko modela torbi za kupnju inspiriranih prirodom i zelenilom. Izrađene su od finog materija jute, a plijene i izgledom. Kada vikendom krenete na tržnicu pješke, odlično će vam doći i kolica za kupnju koja omogućavaju kupnju veće količine sviježih proizvoda na tržnici.
  • Odbacite plastične boce iz upotrebe i počnite koristiti staklene boce. Izvrsna je za vodu, različite napitke i čajeve te se može upotrijebiti više puta.
  • Umjesto plastičnih šalica za kavu koristite šalice za višekratnu uporabu. Mi smo se odlučili za bijelu šalicu iz kolekcije koja se savršeno upotpunjuje sa ostatkom kuhinjske dekoracije iz iste kolekcije.
  • U kolekciji se nalaze i različita kuhinjska dekoracija inspirirana prirodom i zdravljem, pa su tako zanimljive posude, poslužavnik sa motivirajućim natpisima koji će vas sigurno inspirirati da posadite neko začinsko bilje, a pritom ga spremite u limene dozere iz iste kolekcije.
  • U Emmezeti je stigla nova kolekcija proizvoda inspirirana prirodom i prirodnom ljepotom, a krase ju različiti proizvodi iz kuhinjske dekoracije.

  • I naposljetku: Misli globalno, djeluj lokalno!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!