Poklon koji se pamti

Načinom na koji nekog darujete poklonite i uspomenu koja će trajati zauvijek!

 

S obzirom na to da je muška populacija ponekad čudnjikava po pitanju primanja poklona, predložit ćemo vam par načina kako ćete postići da se osjeća posebno, probuditi u njemu onaj dječački istraživački duh i istinski ga razveseliti.

 

Jedinstveni i kreativni načini darivanja poslužit će za bilo kakav poklon i bilo koju prigodu - rođendan, poklon za godišnjicu, Valentinovo ili možda božićne darove.

 

Organizirajte „lov na blago“, tragove za poklon iznenađenja, ili složite slagalicu ili zagonetku kojoj će rješenje biti poklon! :)

 

LOV NA BLAGO 

 

Uz malo organizacije posložite tragove za poklon iznenađenja od jedne do druge lokacije, ili prostorije u domu.

 

Konačni trag može imati uputu gdje se nalazi neki novi gadget koji će ga oduševiti.

 

SLAGALICA

 

Nacrtajte sliku ili ju isprintajte pa izrežite u nekim oblicima koji će se moći spajati poput puzli.

Slika ili fotografija može biti slika stvarnog poklona ili tek ​​riječ, poruka ili trag do mjesta gdje se skriva njegov novi aparat za brijanje ili masažna sjedalica koju si želi već neko vrijeme.

 

AKO GA ŽELIŠ, ZASLUŽI GA :)

 

Ovo je također jedan od zabavnih načina „predaje“ poklona! Možete mu dati popis "stvari" koje treba učiniti da bi dobio svoj poklon ili trag gdje se on nalazi.

Kada ispuni sve zadatke iznenadite ga super cool električnim roštiljem ili možda setom čaša za pivo ili whiskey .

 

PITALICE

 

One koji traže izazove možete natjerati na razmišljanje! Napravite zabavnu zagonetku ili pitalicu. Odgovor nek bude upravo njegov poklon.

Na primjer „Ima isti naziv kao veliko zvono unutar sata na sjevernom dijelu Westminsterske palače u Londonu, što je to?“

EMMEZETA POKLON KARTICA

 

U ovim pomalo kaotičnim vremenima, u nedostatku inspiracije, zašto ne biste poklonili Emmezetinu poklon karticu, tako da osoba može kupiti baš nešto po svojoj želji, ali taj poklon predstaviti na totalno zabavan način koji će pružiti nezaboravno iskustvo?

Jer kada darujete nešto na jedinstveni način, bez obzira o kakvoj vrsti poklona se radi, to poklon čini još posebnijim.