locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Radni kutak za svaki trenutak!

Objavljeno: 2020-10-20 12:31:29
Kategorija: Blog

Matea Halilović obožava uređenje interijera i od 2012 vodi uspješan instagram profil, a od nedavno piše na blogu "Little thing by Matea". Osim u uređenju interijera uživa i u malim stvarima, pripremi slasnih zalogaja i stvaranju ugodne atmosfere u svom, ali i u domovima svojih pratitelja. Njene fotografije najbolje dočaravaju tu strast za lijepim domom, a tekstovi na blogu često inspiraju brojne obožavatelje savjetom ili idejom kako da svaki dom bude funkcionalno, korisno i inspirativno uređen. Veliki je fan DIY filozofije pa se nadamo da će i nama otkriti kako osvježiti neke stare predmete ili napraviti nove iz sasvim neočekivanih materijala.


Ima nešto posebno u zadnjim danima ljeta i pripremi za nove radne izazove, a prvi dani jeseni kao da su  prilika za početak neke lijepe priče. Bilo da se sami spremate za nove projekte ili imate školarca koji se vraća u školske klupe, razmislite o uređenju i osvježenju radnog prostora. Čak i najmanja promjena u prostoru može biti vrlo motivirajuća i može olakšati vraćanje radnim obvezama. Za uređenje radnog kutka ne treba vam mnogo prostora, možete ga smjestiti čak i unutar dnevnog boravka, kao što je slučaj kod radnog prostora na fotografijama.

 

Baza radnog prostora je stol. Izmjerite prostor kojim raspolažete, predvidite mjesto za stolicu te pogledajte odgovara li vam nešto iz Emmezeta ponude radnih stolova. Jednako važna je i stolica. Ukoliko se radi o radnom prostoru vašeg školarca, predlažemo kupovinu prave, uredske stolice kako bi sjedenje bilo što ugodnije. Isto vrijedi ukoliko znate da ćete za radnim stolom provoditi mnogo vremena. No, ako ćete tek povremeno raditi u ovom prostoru, onda se možete poigrati s modernijim modelima, poput fotelja ili blagovaonskih stolica među kojima se mogu pronaći i poprilično udobni primjerci. Takva je i ova model Wing s fotografije, a dostupna je na Emmezetinom odjelu blagovaonskih stolica.
Simpatično rješenje za odlaganje su spremnici Ili košare. Izbor je velik i zasigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašem stilu, a koristiti će vam za održavanje čistoće i lijepog izgleda vašeg radnog prostora.

 

Biljke su uvijek dobra ideja za unošenje topline u prostor, odaberite ih prema uvjetima koji vladaju u vašem radnom prostoru kako bi se održale na životu. Obavezno ih smjestite u zanimljivu teglu ili košaru i imate divnu dekoraciju.

 

Zidne police su funkcionalne i ne zauzimaju puno mjesta, a omogućiti će vam da sve potrebno imate na dohvat ruke. Poigrajte se različitim modelima, a uz sve potrebne materijale za radni prostor, ubacite i pokoju dekoraciju kako bi se sve povezalo u cjelinu. Ono što čini razliku između običnog i posebnog su detalji.

 

Umjesto u knjižarama, posude za olovke potražite na odjelu vaza Ili svjećnjaka. Funkciju će ispuniti sasvim dobro, a pritom će izgledati mnogo zanimljivije. U Emmezeti možete pronaći i veliki izbor uredskih svjetiljki te ćete sigurno odabrati nešto što će se uklopiti u naš radni kutak.
Kako bi vam bilo ugodnije vrijeme provoditi za radnim stolom, na stolicu stavite mekani jastuk i zanimljivi prekrivač, a ispod stola tepih od umjetnog krzna koji će vam lijepo grijati noge dok mirno sjedite.

Kada uredite svoj radni kutak, osjećati ćete se motivirano, a ja vam želim sreću u novim radnim pobjedama.

Do sljedećeg posta,

 

Matea Halilović

 

Ako vas zanima još inspirativnih priča poput ove potražite ih na blogu "Little things by Matea".

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!