locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Radni stol u kombinaciji s toaletnim stolom

Objavljeno: 2022-01-20 10:03:06
Kategorija: Blog

 

Ideje za atraktivnu sobu za mlade djevojke
 

Odrastanje nije tako lako, zar ne? Usklađivanje studija i društvenog života može se činiti teškim, ali pametna rješenja definitivno će pomoći u tome. Jedan od načina da se napravi atraktivna i funkcionalna soba za mlade djevojke bit će kombinacija radnog stola s toaletnim stolom. Pogledajte zašto biste se trebali odlučiti za takvo rješenje.

 

Toaletni stol u spavaćoj sobi?
 

Mlade djevojke trebaju vlastiti prostor i mjesto za učenje, odmor i zabavu. Trenutni trendovi uređenja i financijske mogućnosti obitelji često čine da su sobe za djevojku male.

Višenamjenski namještaj, kao što su kauči ili sofe s funkcijom spavanja, tada postaje atraktivan, toaletni stolić s ogledalom na primjer može postati radni stol.

Mlade djevojke u svojim malim sobama također se mogu lijepo i praktično urediti. Odlična ideja za njih bit će stol s toaletnim stolom. Uređenje toaletnog i radnog stola dat će više prostora za drugi namještaj, a djevojke moći će uživati u vlastitom toaletnom stolu.

 

Radni stol za mlade + toaletni stol

Radni stol za mlade obično je mali komad namještaja, ali na radnu površinu može stati mnogo stvari. Prijenosno računalo i knjige bez problema stanu na njega, pa je vrijedno dati malo prostora za toaletni stol. Za djevojčice, to će biti mjesto gdje se mogu brinuti o sebi.

Za mlade ljude vanjski izgled je iznimno važan, tako da će cijeniti toaletni stol. Radni + toaletni stol je sjajan način za uređenje sobe, te može postati atraktivan dar za djevojku. U maloj kući, višenamjenska rješenja će biti savršena!

 

Kako napraviti toaletni stol na radnom stolu?
 

Samostalno uređenje radnog stola uopće nije teško. U nastavku su navedeni neki načini uređenja. Odlučite se za najbolje rješenje za vas i pružite svojoj kćeri veliku radost!

 

Metoda 1. Ogledalo iznad stola
 

Toaletni stol nije ništa drugo nego stol i ogledalo smješteno iznad stola. Najjednostavnije rješenje će stoga biti objesiti ogledalo iznad stola. Ovom metodom stol se mora primaknuti zidu i iznad njega postaviti ogledalo. Toaletni stol izrađen na ovaj način je jednostavan i učinkovit.

 

Metoda 2. Ogledalo postavljeno na radnu površinu
 

Toaletni stol izrađen na ovaj način zahtijevat će malo više prostora. Ogledala postavljena na stol zauzimaju prostor, pa unaprijed provjerite hoće li vaše dijete imati dovoljno prostora za učenje.

Ova metoda ima veliku prednost korištenja - stajaća ogledala obično se mogu slobodno postaviti, s visećom verzijom nemamo takvu mogućnost.

 

Metoda 3. Zrcalo skriveno ispod radne površine
 

Ovo je rješenje za naprednije DIY entuzijaste. Ploča stola, koja se podiže a ispod nje se nalazi ogledalo, uvelike će uštedjeti raspoloživi prostor, to će biti teže napraviti nego postaviti stajaće ili viseće ogledalo. S takvim ogledalom, međutim, nema brige o raspoloživom mjestu za učenje. Dakle po potrebi, uz radni stol imate i stol s ogledalom.

 

Što osim ogledala? Dodaci uređenju
 

Ogledala nisu jedini elementi kojima može biti opremljen toaletni stol. Vrlo zanimljiv i koristan komad namještaja bit će polica. Male police, obješene iznad stola, bit će savršene kozmetiku mlade djevojke. Pribor, kreme i proizvodi za šminkanje bit će dovedeni u red i, ako je kupaonica u kući izuzetno mala, neće ometati ostatak obitelji u kupaonici.

 

Druga ideja je dodati malu komodu sa strane. U komodu s ladicama smjestit će se puno kozmetike, ali i odjeće, stoga će biti korisna u spavaćoj sobi koliko i krevet ili stol. Kutak u kojem se nalazi toaletni stol s ogledalom može se osvijetliti. Lijepo i praktično osvjetljenje ogledala, stola, police i komode može se napraviti uz pomoć pravilno raspoređenih LED svjetala. To je jeftino i funkcionalno rješenje.

 

Pravi dizajn jamčit će vam atraktivan interijer. Sobe s LED rasvjetom postaju moderne i atraktivne - to je dobro rješenje ne samo za spavaću sobu, već i za cijelu kuću. Rasvjeta namještaja može se napraviti pomoću reflektora ili estetske LED trake. Zanimljiv element biti će kutije u koje se od znatiželjnih pogleda mogu sakriti intimni predmeti.

 

Ne samo za mlade ljude
 

Uređenje toaletnog stola + radnog stola također je dobro rješenje za vašu spavaću sobu. Pravilno odabran namještaj naglasit će odabrani stil interijera i pomoći u radu, odmoru i šminki.

 

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!