locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Udobne fotelje modernih boja za dnevni boravak – upoznajte naše originalne prijedloge!

Objavljeno: 2022-04-19 16:10:56
Kategorija: Blog

 

Ako uređujete dnevni boravak, zasigurno znate da je izbor namještaja, posebno sofa ili fotelja, zapravo ključan. Zahvaljujući nama upoznat ćete najnovije trendove, moderne boje i zanimljive kombinacije koje trenutno vladaju u uređenju interijera dnevne sobe. Predložit ćemo vam koje će se fotelje uklopiti u vaš interijer. Možete se odlučiti, na primjer, na originalne fotelje s ušima koje oduševljavaju kupce. Moderne boje, koje su vodeće ove sezone, bit će prikladne za fotelje, sofe, kauče kao i zidove sobe. Zavirite u našu trgovinu, u kojoj ćete pronaći sve artikle potrebne za učinkovito uređenje dnevnog boravka i drugih prostorija. Pozivamo vas da pratite najnoviju ponudu u kojoj nudimo ukusan, drveni namještaj za dnevni boravak, koji će diverzificirati vašu sobu. Pogledajte i pronaći ćete savršenu fotelju i još mnogo toga. Cijenimo prije svega visoku kvalitetu proizvoda, tako da sigurno nećete biti razočarani!

 

Koje su fotelje najmodernije ove sezone? Dokazane ili rizične boje? Razmislite o dizajnu ostatka opreme

 

Moderne boje pri uređenju interijera su osnova. Možete se odlučiti za boje koje nikada ne izlaze iz mode. Univerzalne boje koje možete koristiti pri uređenju dnevnog boravka su bijela ili sve nijanse bež, smeđe i sive. Takve boje također će dobro funkcionirati u slučaju namještaja za slobodno vrijeme. Bež, smeđe ili sive fotelje siguran su, univerzalni izbor koji možete uspješno prilagoditi gotovo svakoj sobi. S druge strane, za ljubitelje odlučnih, energetskih rješenja preporučujemo fotelje u izražajnim bojama. Zelena ili žuta presvlaka posljednji je modni krik, pa je vrijedno riskirati. Nešto manje rizične plave ili ljubičaste boje također su moderne i odgovaraju sofama i kaučima. Za ljude koji vole originalne spojeve, to će zasigurno biti dobar izbor.

 

 

Što je još važno imati na umu prilikom uređenja dnevnog boravka?

 

Izražajni namještaj zasigurno će zapeti za oko, pa ostali dodaci ili zidovi mogu biti u nešto manje upadljivim nijansama. Veličina i oblik fotelje, kao i cijeli set za sjedenje, također su važni. Fotelja postavljena na manji prostor trebala bi biti udobna, ali ne prevelika kako bi se uklopila i ne bi preplavila unutrašnjost prostorije. Pogotovo kada komad namještaja ima izražajnu boju. Tražite li pravi komad namještaja, svakako posjetite našu trgovinu i pogledajte atraktivnu ponudu.

Sofa, kauč ili fotelje trebaju imati ne samo savršenu boju, već izuzetno udoban materijal. Odaberite presvlake prema vašem ukusu, ali i nijanse. Kauč u savršeno uređenim interijerima je lijepa boja i praktičnost.

Koja vrsta fotelje za dnevni boravak? Fotelja s ušima ili opremljena drvenim elementima? Predlažemo što će vam odgovarati!

Fotelja za dnevni boravak trebala bi biti elegantna i moderna, ali prije svega udobna. Možda će vam se u tom smislu svidjeti fotelja s ušima, uvijek moderna, zanimljivog, originalnog oblika. Takva fotelja obično ima dovoljno širok naslon i udobno sjedalo. Dakle, to je svakako komad namještaja koji će vam pomoći da se opustite nakon napornog dana na poslu. Druga mogućnost je, na primjer, stolica za ljuljanje, drvena ili s pletenim sjedalom. One će pristajati uglavnom u prirodno uređenom interijeru, i u boho ili provansalskom stilu. Fotelja opremljena drvenim naslonom također je vrlo udobna. Samo ne zaboravite prilagoditi dubinu namještaja svojim potrebama.

 

 

Ne zaboravite na ostatak namještaja za ugodan dnevni boravak!

 

Što se tiče kauča, sofe ili kutne garniture, vrijedi odabrati udoban tapecirani namještaj, možda i onaj s funkcijom spavanja, koji će ne samo izgledati iznimno dobro, već će i vašem dnevnom boravku pružiti maksimalnu funkcionalnost. Taburei, s druge strane, mogu biti atraktivan modni dodatak vašem dnevnom boravku. Ako volite imati namještaj iz jedne kolekcije, možete se odlučiti za setove namještaja za slobodno vrijeme koje imamo u ponudi. Namještaj za odmor izuzetno je važan element uređenja interijera i trebao bi savršeno odgovarati vašem ukusu i potrebama. Nemojte se bojati modernih, originalnih kombinacija u dnevnoj sobi. Bez obzira odlučite li se za svijetle, moderne boje ili prigušene boje, s našim namještajem vaš će interijer sve oduševiti! Preporučujemo stolove za blagovaonicu i kuhinju. Međutim, za dnevnu sobu ne zaboravite kupiti stolić za kavu ili praktičnu zidnu jedinicu.

 

Odlučite se na dodatke za dnevni boravak u bojama namještaja. Moderne boje u cijeloj kući – fotelja u središtu pozornosti!

 

Moderne boje mogu se koristiti ne samo za namještaj. Inspirirajte se žutom ili raznim nijansama zelene. Moderne boje na kraju krajeva nisu samo namještaj, već i dodatni elementi. Ako imate žutu fotelju, možete se odlučiti za sliku ili jastuke s jednako jasnim motivom u istim bojama. Zapamtite da ne samo fotelja, kauč ili kutna garnitura, već i tepih i tepison mogu imati modernu boju i biti ukusan element opreme za dnevnu sobu. Stil takvih dodataka može varirati ovisno o klimi cijele prostorije. Imajte na umu boju zidova sobe, ispravno odabrana, može diverzificirati bilo koju vrstu dnevnog boravka. Tirkizna i nijanse žute i zelene boje trenutno su na vrhu. Moderna nijansa definitivno će vam se svidjeti.

 

 

Koji je pod najbolji za elegantan interijer dnevnog boravka?

 

Moderan dizajn namještaja i savršen izbor boja sofe ili fotelja, koji ima pravu dubinu nije sve. Najmanji detalji, dodatni elementi ili ukrasi su važni, a prije svega podovi. Da biste pravilno odabrali nijansu panela ili pločica. Moderni drveni parketi u dnevnoj sobi i drugim interijerima zasigurno će istaknuti fotelju ili kauč u elegantnoj boji. Također razmislite o boji i stilu poda. Svijetle, drvene ploče ili pločice nalik drvu bit će savršena pozadina za izražajnu sofu. Fotelja s drvenim naslonom izgledat će ukusno na takvom podu. Svijetli pod optički će povećati mali stan. Tamna će s druge strane, bit veliki kontrast svjetlijem namještaju. Ako je, s druge strane, vaš dizajn interijera svijetao, postavite na prigušeni pod i ukrase.

 

Pod za dnevni boravak i promišljena kompozicija dekora. Kladite se na originalnost u svom stanu!

 

Izbor boje poda za interijere je važan, pa je vrijedno dobro razmisliti o cijeloj kompoziciji. Ako volite rizik i originalne kombinacije, razmislite o pločicama za dnevnu sobu! Ova vrsta parketa može imati jedinstveni uzorak ili biti potpuno glatka. Zanimljivi uzorci zasigurno će diverzificirati svaki prostor. Svratite do nas i pogledajte raznolik izbor proizvoda za uređenje. Moderan interijer ujedno su i najmoderniji dodaci koji će oživjeti vaš aranžman. Imajte na umu da se pri odabiru fotelje, kauča i ostatka opreme trebate voditi prvenstveno vlastitom udobnošću i osjećajem praktičnosti. Neka stil sobe u potpunosti odgovara vašem ukusu.

 

Za više inspiracije posjetite www.emmezeta.hr i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!