locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Upecajte najbolje komade sezone

Objavljeno: 2020-07-13 09:04:52
Kategorija: Blog

Stiglo nam je ljeto, a s ljetom i velika sniženja. Idealna je prilika da bacite oko na naš popis ideja za najbolje „komade“ ove sezone, jer smo, s obzirom na izbor, sigurni da ćete pronaći nešto baš za sebe.

Mogli bismo čak reći da je ovo najbolje doba godine za napraviti neke dugo očekivane, veće ili manje, promjene u svom domu, a pritom i uštedjeti :)

 

Sitnice puno znače

 

Bilo da je riječ o dnevnoj sobi, kuhinji, kupaonici ili spavaćoj sobi, dekorativni predmeti zapravo unose život u vaš dom. Mogućnostima nema kraja! Dekorativne kutije i spremnici, svijeće, okviri za slike i fotografije, sitni dekorativni predmeti poput, trenutno aktualnih, morskih zvjezdica, ribica, ribarskih mreža. Sve su to razne teksture i oblici kojima predstavljate i dio svoje osobnosti.

Te divne tkanine!

 

Postoji li bolji trenutak od ovog za odabir najmekšeg ručnika za plažu s čijim ćete modernim dizajnom biti glavni akteri na plaži? Ne postoji :) Svoj dom možete upotpuniti neizostavnim dekorativnim jastucima i prekrivačima. Poput jastučića, prekrivači imaju veliku ulogu u tome da vaš dom učine vizualno ugodnijim i toplijim. Bilo da ih smjestite na kauč, stolicu ili u ukrasnu košaru, možete ih oblikovati na razne načine kako bi estetski odgovarali vašem domu.

 

Ured kod kuće

 

Možda najrelevantniji trend ove sezone je kućni ured. Stvorite radni prostor koji je funkcionalan i u kojem možete biti produktivni. Ne treba vam čak ni dodatna prostorija, gotovo bilo koji prostor u vašem domu, uz neke preinake i dodatak komada uredskog namještaja, može postati kućni ured. Samo je bitna funkcionalnost!

Vrtni namještaj

 

Sa samo nekoliko komada, uz velike uštede, možete svoj vanjski prostor pretvoriti u pravu malu oazu mira ili, ovisno o preferencijama, prostor za druženje sa obitelji i prijateljima. Ljubitelj ste namještaja od ratana ili pak drvenog ili metalnog vrtnog namještaja? Bacite oko na izbor iz ponude i inspirirajte se! A tko kaže za ljuljačka od ratana mora nužno stajati vani? Ne mora! Upotpunite dnevnu sobu i stvorite svoj zen kutak za opuštanje.

Posluživanje jela sa stilom

 

Uz pravi odabir, moderno posuđe, čaše i dodaci za posluživanje ponekad su sposobni gotovo ukrasti pozornost onome što poslužujete. S ljetnom sezonom konačno su stigle i prilike za druženja na otvorenom. Ručak s obitelji, romantična večera s boljom polovicom ili spontani tulum sa prijateljima, uz izbor iz naše ponude mogućnosti je bezbroj.

 

Police

 

Polica za knjige apsolutni je must have! Nije bitno želite li na nju izložiti svoju impresivnu kolekciju štiva za čitanje ili će vam poslužiti za spremanje najdražih uspomena, fotografija ili dekorativnih sitnica. Velike ili male, samostojeće ili zidne, ovo je rješenje za pohranu koje će uvijek biti atraktivno.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!