locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Uživajte u TV sadržaju uz odlične TCL televizore!

Objavljeno: 2021-06-08 05:52:24
Kategorija: Blog

Nevjerojatan doživljaj gledanja omiljenih sadržaja na TCL televizoru će vas izuti iz cipela. Zašto bi baš TCL televizor bio savršen izbor za vas? Zanimljiva značajka TCL Android TV-a je to što podržava opciju Google Home i Google Assistant. To znači da samo trebate zatražiti što god želite, pritiskom na gumb mikrofona možete pronaći najnovije blockbustere, provjeriti konačni rezultat utakmice dana ili prigušiti svjetla.. S više od milijun dostupnih radnji, uvijek je tu da vam pomogne. Što ga više koristite, to više razumije. To je umjetna inteligencija!

 

TCL televizori odličan su izbor za sve oni kojima je gledanje televizije bitan dio svakodnevice. Odmor nakon napornog radnog dana, provođenje vremena s obitelji ili možda gledanje utakmice s ekipom – vaše je da se zavalite u kauč, opustite i uživate, a sigurni smo da vam to često zatreba.

 

Za svakoga ponešto

TCL televizori nude brojne značajke koje su osmišljene tako da svatko može uživati u onome što voli, na svoj način. Možete upravljati i kućanskim aparatima koji podržavaju opciju Google Home. Možete prigušiti svjetla, podesiti termostat na željenu temperaturu, zatražiti digitalnog pomoćnika da vas podsjeti na dogovore i sastanke koje imate toga dana ili pročita popis za kupovinu i još mnogo toga…

 

Izvanredna slika i zvuk

Ultra HD rezolucija vam pruža iznimno kvalitetnu sliku bez obzira na to što gledate. Dok gledate utakmicu, imat ćete osjećaj kao da ste na terenu među navijačima. Kada gledate omiljenu seriju, imat ćete osjećaj kao da ste tamo, s glumcima na setu. Nevjerojatno čiste linije, dinamične boje, kontrast i svjetlost će svako gledanje televizije učiniti savršenim.

Dolby Audio zvučni sustav daje oštrinu i detalje zvučnosti, pogotovo kada gledate glazbene emisije, puštate muziku preko YouTube aplikacije ili slušate najdraži koncert. Ovaj sustav u TCL televizorima vam pruža visoku kvalitetu zvuka s najsitnijim detaljima koji će vas oduševiti već pri prvom gledanju TV-a.

Sve u svemu, kada je riječ o biranju televizora – izbor je jednostavan. TCL televizori su „must have“ u svakom domu, jer osim što ih možete kupiti po niskim cijenama, kvaliteta je vrhunska. Znate kako se kaže, možete dobiti i ovce i novce.

 

*Nogometno prvenstvo je idealno vrijeme za kupiti novi televizor jer upravo TCL nudi brojne pogodnosti uz akcijske cijene. Kupnjom TCL 55'' C715 TV-a na poklon dobijete i Bluetooth slušalice.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!