Prijavite se na newsletter

Emmezeta klub

Lista želja

Košarica

Apartman iz snova

Pravila natjecanja

 1. Morate biti registrirani i ulogirani.
 2. Vjeruješ kako je baš tvoj apartman onaj koji se pojavljuje u snovima svakog gosta na spomen odmora u Hrvatskoj? Uz to, želiš biti siguran kako je to upravo onaj apartman u kojeg se gosti uvijek vraćaju, preporuku dijele šakom i kapom i prenose ju s koljena na koljeno? Priznaj, nedostaje ti još pokoja sitnica kako bi ga doveo do čistog savršenstva i sad je pravo vrijeme da to učiniš!
  Uvjeri i nas da postoji apartman iz snova! Fotkaj svoj „rajski kutak za najam“, i pošalji nam barem 4 fotografije kako bi žiri izabrao baš tebe. Osvoji vrijedne poklon bonove u različitim vrijednostima - od viška glava ne boli, iskoristi priliku i dodatno opremi apartman koji će privući nove i zadržati stare goste. Ako već imaš od ranije kvalitetno profesionalno napravljene fotografije pažljivo čitaj dalje.
 3. Obavezno na fotografiji mora biti prisutna i Emmezeta: daj mašti na volju, a možeš koristiti katalog, vrećicu, neki naš oglas. No, ako ih nemaš, dovoljan je i list papira s natpisom Emmezeta, a neka se ime Emmezete obavezno nađe u kadru. Ako je tvoj apartman fotografirao profesionalni fotograf, možeš ih prijaviti u natječaj, ali od 4 prijavljene barem jedna (1) mora imati Emmezetu u kadru!
  Važno, važnije, najvažnije: upotreba photoshopa ili bilo kojeg drugog programa za obradu fotografija nije dozvoljena! Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno četiri (4) fotografije. Odaberi kadrove koji će nam pokazati da je baš tvoj apartman onaj iz snova svakog gosta.
  Nemoj slikati tuđe apartmane ili ih skidati s web-a, jer vjerujemo da ne želiš da ti susjed u top sezoni krade goste uređenijim apartmanom? :)
 4. Uz fotografije ne zaboravi dati krati opis apartmana kao i mjesto gdje se apartman nalazi.
 5. Okreni fotić horizontalno, da slika u galeriji bude velika i lijepa
 6. Možeš regrutirati koliko god prijatelja želiš da glasaju za tvoju fotku
 7. Pročitaj detaljna pravila ovdje (PDF, 200KB)

Fotke je moguće dodavati do 23. travnja.

Pobjednike ćemo objaviti do 28. travnja 2017.

Žiri će odabrati najbolje fotke.

I to je to ...
Fotić u ruke i poslikaj svoj apartman iz snova!

Glavna nagrada

Poklon bon 2000kn

Nagradni fond:

Tri poklon bona u Emmezeti:

 1. Nagrada 2000 kn x 1kom
 2. Nagrada 1000 kn x 1kom
 3. Nagrada 500 kn x 1kom
Poklon bon 2000kn