locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Podnice

Filtrirajte rezultate

                                                                         Najbolje podnice za krevete - osigurajte visoku udobnost spavanja!

 

San je iznimno važan aspekt u životu svake osobe. Stoga biste se trebali pobrinuti za pravi krevet, ali i podnicu i madrac za njega. Odgovarajuća podnica jednako je odgovorna za kvalitetu odmora kao i okvir kreveta ili madrac. U ponudi naše trgovine pronaći ćete atraktivne podnice za krevete koje će vam pomoći u stvaranju seta idealnog za odmor. Uvjerite se sami!

Zašto je podnica kreveta toliko važna?

Bilo da imate šarene dječje krevete, praktične krevete za jednu osobu ili velike i udobne bračne krevete, kupnja podnice je obavezna. Podnica je element koji drži madrac, istovremeno mu pruža stabilnost i fleksibilnost. Tijekom spavanja, odgovarajuća podnica će s jedne strane podržati vas i madrac, a s druge strane će se saviti dovoljno da vam pruži udobnost odmora. Stoga je to iznimno važan element. Odabir odgovarajućeg madraca značajno će poboljšati udobnost sna i učiniti da regeneracija energije bude adekvatna. U našoj ponudi pronaći ćete razne vrste podnica koje će vam pomoći u stvaranju savršenog mjesta za spavanje. Svakako provjerite koje smo proizvode pripremili za vas.

 

Kakva će podnica biti najbolja?

Odabir podnice za krevet  uopće nije jednostavna stvar. Postoji mnogo  vrsta podnica, a odabir baš onakve kakva vam je potrebna može biti pravi problem. Dakle, na što se usredotočiti kada tražite odgovarajući proizvod? Prije svega, obratite pozornost na veličinu, materijal od kojeg je izrađena i dodatne funkcije koje podnica može imati.

 

Je li veličina podnice važna?

Kada kupujete podnicu, svakako uzmite u obzir veličinu okvira kreveta, na koju ćete staviti podnicu. Uostalom, veličina kreveta odredit će veličinu same podnice - dimenzije bi trebale biti iste. Naša trgovina nudi razne veličine podnica, tako da lako možete odabrati odgovarajući proizvod.

Veličine proizvoda koje nudimo:

Podnice 80x200
Podnice 90x200
Podnice 100x200
Podnice 120x200
Podnice 140x200
Podnice 160x200
Podnice 180x200
Točno izmjerite svoj krevet kako biste kupili odgovarajuću podnicu. Kreveti za jednu osobu obično su manji, a veliki bračni kreveti su širi.

 

Od kojih materijala može biti izrađena podnica?

Podnice su obično rešetkaste strukture izrađene od letvica prirodnog drva. Širina letvica i udaljenost između njih mogu varirati. Što je veća udaljenost i što su letvice tanje, to je jeftinija podnica, ali istodobno će takav proizvod biti manje izdržljiv. Također nije dobro postaviti letvice previše blizu, jer tada postaje previše kruta i tvrda, što se često odražava na  udobnost odmora.

Podnice iz ponude naše trgovine izrađene su od visokokvalitetne bukovine ili borovine. Iskustvo proizvođača omogućilo nam je dobivanje idealnog proizvoda, kod kojega je debljina letvica i udaljenost između njih savršena. Naše podnice mogu biti dodatno osigurane trakama, što povećava stabilnost proizvoda i njegovu trajnost.

 

Je li podesiva podnica dobra ideja?

Podnica kreveta za vašu spavaću sobu može biti podesiva. Zahvaljujući tome možete postaviti visinu pojedinih dijelova podnice, a time i madraca. Ovo je dobro rješenje ako volite spavati s glavom na povišenom ili imate želju satima čitati knjige u krevetu. Podesivi modeli omogućuju vam podešavanje tvrdoće u lumbalnom dijelu.

Podesiva podnica isto tako može imati napajanje električnom energijom, zahvaljujući kojoj podnicu i madrac možete regulirati pomoću daljinskog upravljača. Ova opcija je idealna za  starije ili bolesne osobe koje veliki dio vremena provode u krevetu, a promjena položaja ležanja za njih je vrlo važna. Podešavanje se također može obaviti ručno.

 

Je li podnica uvijek potrebna?

Kada kupujete okvir, obično uz njega morate kupiti i podnicu i madrac. Proizvodi se mogu, ali i ne moraju prodavati u setovima. Međutim, podnica nije potrebna za sve krevete. Primjer su tapecirani kreveti i kontinentalni kreveti. Osobitost dizajna ovog namještaja je u tome što su madraci ugrađeni u okvire. Stoga nema potrebe posebno kupovati madrac ili podnicu,  možete ukoliko želite, kupiti samo  nadmadrac. Međutim, za  drvene krevete, krevete od borovine i dječje krevetiće bit će potreban dodatni pribor.

 

Koje vam još proizvode za spavaće sobe možemo ponuditi?

U našoj ponudi pronaći ćete sav namještaj potreban za opremanje spavaće sobe. Odaberite krevet koji će odgovarati vašim potrebama. U ponudi imamo krevete za jednu osobu, kao i za parove, te pametne krevete s ladicama. Vodite računa i o odgovarajućoj opremi sobe. Naš asortiman sadrži atraktivan namještaj za spavaću sobu, koji će vas zasigurno oduševiti. Uvjerite se sami!

U našim trgovinama dostupni su ormari za spavaću sobu i komode za dnevni boravak  koji će bit korisni za pohranu osobnih stvari. Jedan od najkorisnijih komada namještaja su noćni ormarići i toaletni stolovi. Pogledajte našu ponudu kako biste vidjeli koji će namještaj biti savršen za vas.

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!