locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Ormarići za cipele

Filtrirajte rezultate

                                                                                                       Ormarići za cipele

 

Predsoblje je često prva prostorija koju vi, vaši ukućani i gosti vidite odmah nakon ulaska u kuću ili stan. Iz tog razloga dobro bi bilo pobrinuti se da takav interijer bude zaista privlačan. U tome će pomoći i estetska završna obrada interijera i pravilno raspoređeni namještaj. Među namještajem za predsoblje, koji se svakako isplati kupiti, svakako će se naći i ormarići za cipele. Pogledajte kako će vam ovaj pametni namještaj pomoći u održavanju čistoće i urednosti te kako značajno može utjecati na izgled vašeg predsoblja.

Ormarići za cipele - često postavljana pitanja

Gdje pospremiti cipele u predsoblju?

Savršen namještaj za odlaganje cipela u hodniku je ormarić za cipele. Ovaj iznimno praktičan komad namještaja često objedinjuje nekoliko funkcija. Neki od modernih ormarića također su funkcionalno sjedalo, na kojem se možete udobno obuvati i izuvati. Važno je napomenuti da su ormarići za cipele dostupni u različitim veličinama, modelima i bojama. Često su jedan od elemenata cjelokupnog seta namještaja za predsoblje.

 

Koliko dubok treba biti ormarić za cipele?

Funkcionalni ormarić za cipele trebao bi imati takve dimenzije koje će omogućiti prikladno pospremanje cipela. Proizvođači nude namještaj dimenzija od 22 cm do 190 cm visine, od 47 cm do 153 cm širine i od 14 cm do 42 cm dubine. Prilikom odabira ormarića za cipele za predsoblje, dobro je imati na umu da se u njega trebaju lako smjestiti i mnogo manje i lakše ljetne cipele kao i veće zimske cipele.

 

Predsoblje – mjesto gdje počinje cijeli dom

Predsoblja su obično male prolazne prostorije. Mogu imati različite forme – to su, između ostalog, dugi, ali uski hodnici iz kojih možete doći u bilo koju prostoriju u kući ili će to biti mala predsoblja iz kojih se ide izravno u dnevni boravak, a zatim u sljedeće prostorije u kući. Raspoloživi prostor može biti doista različit, no trebalo bi se pobrinuti da uvijek bude što privlačniji.

Svakako se odlučite za funkcionalan i lijep namještaj za predsoblje. Odgovarajući proizvodi učinit će sobu udobnom i lijepom. Sigurno će impresionirati i vaše goste. Prekrasno predsoblje bit će kao pozivnica za ostatak kuće. Stoga vrijedi potruditi se i iznenaditi svoje ukućane i prijatelje u posjetu.

 

Organizirajte svoje cipele s atraktivnim i praktičnim ormarićima za cipele

Jedan od elemenata koji se rado postavlja u predsoblje svakako će biti ormarići za cipele. To je izuzetno praktičan namještaj koji vam omogućuje pohranjivanje i organiziranje obuće. Obično su ormarići za cipele u obliku malih ormarića ili malih komoda. Ne zauzimaju puno prostora, a mogu organizirati i pohraniti obuću koju posjedujete vi ili vaši ukućani.

Estetika ormarića za cipele može biti zaista raznolika. Ormari za cipele dolaze u različitim veličinama. U prodaji možete pronaći dugačke ili kratke ormariće za cipele, uske ili visoke ormariće. Njihova unutrašnjost također može biti raznolika. Popularni su kako modeli u koje su ugrađena vratašca, tako i oni gdje udubljenja stvaraju prostor za pojedinačne parove cipela. Police mogu biti otvorene ili skrivene iza vrata. Ormari također mogu biti opremljeni ladicama. Posebno su atraktivni modeli u kojima je komad namještaja opremljen nagibnim vratima.

Police ormara ne morate koristiti samo za pohranu cipela. Izuzetno veliki komad namještaja također će biti savršen za pohranjivanje kapa, šalova ili pribora za njegu cipela. Ako znate da ćete morati spremiti puno stvari, odlučite se za ormar za cipele s mnogo polica.

Boje ovakvih ormarića također mogu biti vrlo zanimljive. Možete odabrati prirodno drvo ili ploču za izradu namještaja. Također možete obojati materijal u bilo koju boju. Odgovarajuće boje i oblik naglasit će stil i karakter prostorije. Za moderne interijere odaberite namještaj ujednačenih boja u bijeloj ili crnoj nijansi. Tradicionalna uređenja će, s druge strane, izgledati iznenađujuće dobro kada će ormarići za cipele imati boju i uzorak prirodnog drva. Pravi hit u uređenju interijera su pleteni ormarići za cipele koji pristaju uz posebne interijere u stilu boho, skandi ili retro.

 

Pogledajte kako je to praktično! Ormari za cipele s prostorom za sjedenje

Ormari za cipele s prostorom za sjedenje mogu imati vrlo različite oblike. Ormarić za cipele s prostorom za sjedenje svakako će biti izuzetno praktičan. Takav ormarić za cipele omogućit će vam ugodnu promjenu cipela. Sjedalo se nalazi na gornjem dijelu ormarića. Obično je tu mekana spužva presvučena materijalom. To značajno povećava udobnost korištenja takvog ormarića – jednostavno će vam biti ugodnije sjediti na njemu kada mijenjate cipele. Sjedalo će uspješno zamijeniti taburee za predsoblje.

Materijal presvlake može imati različite uzorke i boje. Zahvaljujući tome, odabrani model namještaja možete lako uskladiti sa stilom uređenja interijera koji prevladava u predsoblju. Posebno pripazite kod sastavljanja ormarića – nemarno sastavljen ormarić za cipele može izgledati neefikasno. Ormarić za cipele sa sjedalom je praktičan i moderan dizajn.

 

Za koliko pari cipela? Veliki i mali ormari

Ormarić za cipele trebao bi biti dovoljno velik da u njega stane odgovarajući broj pari cipela. Obratite pozornost na to koliko ima ukućana i koliko svakom od njih treba prostora za cipele. Ako ima puno pari cipela, trebali biste kupiti dovoljno velik ormarić za cipele. Uz iznimno velik broj pari cipela, dobro bi bilo odustati od kupnje ormarića za cipele i odlučiti se za komode za dnevnu sobu. One će biti veće, a istovremeno će stati puno više pari cipela. Komoda može imati bilo koju dubinu, a opremljena ladicama omogućit će vam lakše sortiranje i organiziranje obuće.

U slučaju manjih prostorija i malog broja pari cipela, vrijedi odabrati mali namještaj. Neće nepotrebno zatrpati prostoriju. U tom slučaju dobro je odlučiti se za niske, ali dugačke modele s prostorom za sjedenje.

 

Složite svoju garderobu s nama!

Ormarić za cipele samo je jedan primjer namještaja koji možete staviti u svoje predsoblje. U tu prostoriju također je dobro staviti i drugu opremu. Dobro će doći već spomenute komode i ormari. Ovaj namještaj bit će idealna opcija kada je u pitanju pohranjivanje osobnih stvari. Tamo možete pospremiti ne samo cipele, već i kapute, jakne, trenirke i sezonsku odjeću. Ako ima dovoljno ormara, u njih se može spremiti i rezervna posteljina, deke ili zavjese.

U predsoblju će također biti korisna ogledala. Ovi elementi su izuzetno praktični – omogućuju  provjeru i kontrolu vašeg izgleda prije izlaska iz stana. To su također zanimljiva arhitektonska rješenja. Optički povećavaju interijer i dodatno ga osvjetljavaju, čineći predsoblja svjetlijima i malo većima. Ogledala mogu biti stojeća ili ih se može montirati na zid ili vrata ormara.

Kako bi prostorija bila potpuno funkcionalna, isplati se uložiti i u vješalice za predsoblje. Omogućit će vam da odložite kapute gostiju ili vanjsku odjeću koja pripada vama ili vašim ukućanima. Vješalica može biti stojeća ili viseća. Viseće vješalice zauzimaju manje prostora, ali u stojeće modele stane više stvari.

Ako se bojite da nećete uspjeti sastaviti set kakav vas zanima, svakako pogledajte naše garniture za predsoblje. Garniture su pripremljene tako da budu maksimalno funkcionalne. Imaju različitu visinu i širinu, zahvaljujući čemu će ispuniti prostor na takav način da izgledaju što privlačnije u predsoblju. Poslužit će u raznim interijerima – pogledajte kako će se prezentirati u prostoru vašeg predsoblja.

Kad kupujete gotove setove, pripazite da budu dovoljno veliki. Prisutnost polica u ormarima, udubljenja i ladica značajno će povećati funkcionalnost seta. Za određene modele možete odabrati različite boje. Pravilno odabrani ormari značajno će poboljšati estetiku interijera.

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!