25. svibanj 2018.

Emmezeta logo

Niske cijene svaki dan

Namještaj Multimedija Bijela tehnika Uređenje doma Posuđe Vrt Akcije i popusti
Poštovani,
Dana 25. svibnja 2018. na razini Europske unije na snagu stupa Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation, tzv. GDPR) te Vas želimo informirati o povezanim pravima i obvezama koje stupaju na snagu.
Emmezeta je oduvijek odgovorno postupala s Vašim osobnim podacima, bilo da ste nam ih ustupili zato što ste ugovorili uslugu dostave i montaže, trebali uslugu servisa ili neku drugu postprodajnu uslugu, ili ste željeli biti dio naše Emmezeta klub zajednice i ostvarivati dodatne pogodnosti, primati obavijesti SMS-om ili e-poštom o našim novim ponudama, akcijama i sl.
Kao i do sada, Emmezeta će i nadalje s Vašim osobnim podacima postupati odgovorno i koristiti ih isključivo za namjenu za koju ste nam ih prvotno ustupili, te ćemo s tom dobrom praksom nastaviti i u budućnosti.
Željeli bismo Vas obavijestiti kako i dalje možete nesmetano koristiti web stranicu emmezeta.hr kao i sve njene pogodnosti, te Vas upoznati gdje i kako naći podatke i kome se obratiti ako želite ažurirati ranije nam dane privole.
Interni pravilnik o zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.
Svi registrirani korisnici mogu ažurirati svoje podatke ovdje.
Svi pretplatnici newslettera koji žele odjaviti svoju pretplatu mogu to učiniti ovdje.
Ako je vaša odluka da ovog trena ne želite ništa mijenjati želimo da znate da to uvijek i u svako doba možete učiniti naknadno.
Vaš Emmezeta team
Više o Uredbi možete pronaći na službenoj stranici Agencije za zaštitu osobnih podataka, dok je sam tekst Uredbe dostupan na službenoj EU stranici .
Emmezeta klub

Emmezeta klub

Isplati se biti član
Saznaj više
Emmezeta webshop

Kupovina

Uvjeti web trgovine
Pronađi trgovinu
Telefonska prodaja
Emmezeta korisnička podrška

Korisnička podrška

Piši nam

Nazovi nas

072 20 20 22


Prati nas