locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Visilice

VISILICE, REFLEKTORI, STROPNE I ZIDNE SVJETILJKE, PODNE, STOLNE I UREDSKE SVJETILJKE, VANJSKA RASVJETA I SVE ŽARULJE snižene su 30% u sklopu akcije Advent u Emmezeti.

Proizvode na akciji nije moguće rezervirati. Popust nije moguće kumulirati s drugim popustima/akcijama.

Vrijedi samo 20. prosinca 2019. ili do isteka zaliha.

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

    Viseće svjetiljke

     

    Viseće stropne svjetiljke – osigurajte si atraktivnu rasvjetu za svoj dom i stan!

    Svjetlo je jedan od najvažnijih elemenata u svakoj kući ili stanu. Kad navečer nestane prirodne sunčeve svjetlosti, ostaje nam umjetna svjetlost svjetiljki. Stoga je dobro pobrinuti se da sve rasvjetne točke u kući budu dobro raspoređene i da izgledaju atraktivno. Kod rasvjete treba slijediti smjernice modernih interijera – svjetlo treba biti praktično, ugodno, ali i estetski uređeno. Pogledajte kako izgleda ponuda naše trgovine Emmezeta i odlučite se za najljepše i najpraktičnije viseće svjetiljke.

    Viseća svjetiljka – glavni izvor svjetlosti u svakom interijeru

    Unutarnju rasvjetu možemo podijeliti u dvije skupine: glavnu i pomoćnu. Pomoćna rasvjeta su prvenstveno stojeće svjetiljke, svjetiljke i zidne svjetiljke. Glavna rasvjeta obično se postavlja ispod stropa, to su viseće svjetiljke, veličanstveni lusteri ili minimalističke plafonjere. Glavna rasvjeta treba osvjetljavati svaki kutak sobe i omogućuje obavljanje većine poslova nakon što padne mrak. Također, često se podešava kako bi se lakše odredio intenzitet svjetla – jače svjetlo koristi se kada treba obaviti precizniji posao, a slabije kada gledate TV ili razgovarate s ukućanima. Osvijetljena prostorija postaje ugodnija i toplija, bez svjetla unutrašnjost naših domova ne bi izgledala tako sigurno.

    Ponuda trgovine Emmezeta je niz raznovrsnih proizvoda koji će vam pomoći u opremanju interijera vaše kuće ili stana. Odgovarajuća viseća svjetiljka osigurat će dobro osvjetljenje, a uz to će i lijepo izgledati – naglasit će karakter prostorije i njen stil.

    Kada kupujete viseće svjetiljke, pripazite da kupite pravi set žarulja za njih. Obratite posebnu pozornost na vrstu navoja tj. grla. LED žarulje obično su energetski učinkovitije i ekološki prihvatljivije pa se radije odlučite za njihovu kupnju. Dostupne su i u raznim oblicima, uz njihovu pomoć bit će puno lakše kreirati zanimljiv model svjetiljke.

     

    Viseće svjetiljke za svaku prostoriju

    Viseće svjetiljke su proizvodi koje možete uspješno uklopiti u svaku prostoriju. Među visećim svjetiljkama iz naše ponude sigurno ćete pronaći modele koji će pasati u spavaćoj sobi, dnevnom boravku, predsoblju, pa čak i kupaonici. Odgovarajući proizvod interijeru će dati zanimljiv karakter, stoga se pobrinite da odaberete pravi model. Zanimljiv dizajn i moderno uređenje su nadohvat ruke! Pogledajte kako možete zanimljivo urediti svaku prostoriju zahvaljujući našim svjetiljkama.

    Kuhinja

    Kuhinja je jedinstvena prostorija, često nazivana srcem svakog doma. Kad se radi o kuhinji, glavna rasvjeta je izuzetno važna. Često joj pomažu dodatne svjetiljke za radnu rasvjetu na kuhinjskim radnim pločama.

    Kuhinjske viseće svjetiljke koje nudimo u našoj trgovini su proizvodi namijenjeni kako za male tako i za velike prostorije. Kod nas ćete naći svjetiljke u raznim stilovima – savršen su način za stvaranje zanimljivog aranžmana.

    Prilikom odabira stropnih svjetiljki za kuhinju, ne zaboravite da trebaju biti praktične. Modeli bi trebali dobro osvijetliti svaki kutak prostorije. Najbolje je ovdje odabrati ne baš visoke lustere s najmanje četiri rasvjetne točke ili praktične plafonjere. LED rasvjeta također će biti savršena za kuhinju. Snažna i svijetla, pružit će vam odgovarajuće uvjete za pripremu obroka i kretanje po kuhinji.

    Dnevni boravak

    Viseća svjetiljka je proizvod koji ne smije nedostajati u dnevnoj boravku. U ovom interijeru se opuštate, sastajete s prijateljima i gostima, te provodite slobodno vrijeme s ukućanima. Stoga vrijedi pobrinuti se za pravu vrstu rasvjete.

    Stropne svjetiljke za dnevni boravak trebale bi biti osobito atraktivne. Uostalom, dnevni boravak je mjesto gdje primate goste, svi elementi koji se u njoj nalaze trebaju biti lijepi i jedinstveni. Stoga u dnevni boravak stavite posebno šarmantne modele svjetiljki. Stropne svjetiljke trebaju biti ugodne oku, one bi trebale biti ukras vašeg dnevnog boravka. Viseće svjetiljke za dnevni boravak, dostupne u našoj ponudi, sigurno će ispuniti te zahtjeve.

    Ako dnevni boravak služi i kao blagovaonica, dobro bi bilo odabrati svjetiljke koje vise iznad stola. Ovi će vam proizvodi naročito poslužiti tijekom zajedničkih večera ili obiteljskih druženja. Dobro osvijetljen stol bit će ugodno mjesto na kojem ćete rado provoditi svoje slobodno vrijeme.

    Spavaća soba

    I u spavaću sobu stavite atraktivnu rasvjetu. Ova prostorija bi trebala biti oaza vaše privatnosti i intime, no to ne znači da mora biti neugledna. Naprotiv – trebala bi biti dovoljno lijepa da u njoj želite provoditi vrijeme. Obavezno kupite dobre viseće svjetiljke za spavaću sobu. Odaberite nešto što će naglasiti ljepotu cijelog uređenja i jednostavno će vam se sviđati.

    Kupaonica

    U kupaonicama je posebno vidljivo koliko je važna podjela svjetiljki na glavne i pomoćne. Viseće svjetiljke za kupaonicu, koje su postavljene na sredini stropa, bit će idealna opcija prilikom korištenja WC-a, kupanja ili tuširanja. Pomoćne svjetiljke pak postavljaju se npr. iznad ogledala. Pomoći će vam pri šminkanju ili brijanju.

    Stropne svjetiljke za kupaonicu trebaju biti lijepe, ali ipak ekonomičnog oblika. Zahvaljujući tome, eventualno čišćenje neće vam oduzeti puno vremena.

    Dječja soba

    Soba vašeg djeteta je mjesto puno zabave i mašte. Stoga se i ovdje vrijedi poigrati s rasvjetom. Odlučite se za atraktivne i zanimljive viseće svjetiljke za djecu. Ne samo da će izgledati zanimljivo, već će i potaknuti maštu mališana.

     

    Od kojih materijala mogu biti izrađene viseće svjetiljke?

    Viseće svjetiljke mogu biti izrađene od raznih materijala. Odgovarajući materijal će naglasiti karakter interijera. Iz tog razloga naša trgovina nudi širok izbor raznih svjetiljki.

    Drvene viseće svjetiljke svakako zaslužuju posebnu pažnju. Takvu svjetiljku naročito možete montirati u tradicionalnoj sobi, klasični interijeri će s njom izgledati sjajno. Drvo kao materijal grije prostor i čini ga ugodnim. Dobro će izgledati u vintage i retro interijerima. Loft stil  također će profitirati od ljepote drvene visilice.

    Tradicionalni interijeri priklonit će se i drugim zanimljivim rješenjima. Viseće svjetiljke od tkanine osobito će ugrijati interijer, dati mu život i unijeti jedinstvene boje. Takva svjetiljka s abažurima idealno je rješenje za kuhinju ili blagovaonicu, gdje se zrake svjetla mogu usmjeriti direktno na mjesto iznad stola.

    Viseće svjetiljke od kristala i staklene viseće svjetiljke unijet će u interijer lakoću i učiniti prostorije glamuroznima. Ove viseće svjetiljke ističu se posebnom ljepotom, a dizajn im je često jedinstven.

     

    Koje stilove interijera možete urediti s našim visećim svjetiljkama?

    Naše viseće svjetiljke jedinstveni su proizvodi koji će vam omogućiti da uredite sobe u različitim stilovima. Poseban karakter prostorija svakako možete naglasiti zanimljivim osvjetljenjem. Ljepota svjetla jedan je od aspekata koji posebno snažno utječe na atraktivnost uređenja.

    Moderne stropne svjetiljke su proizvodi koji su posebno prikladni za moderne prostorije. Ovdje će posebno dobro doći dizajnerske stropne svjetiljke i dizajnerske viseće svjetiljke. Moderne viseće svjetiljke također su viseće svjetiljke za loft interijere. Biti će savršene za opremanje industrijskih interijera, koji su posljednjih godina sve popularniji. Moderne svjetiljke posebice uključuju LED viseće svjetiljke.

    Viseće svjetiljke za tradicionalnije prostorije malo će se razlikovati od dizajnerskih visećih svjetiljki. Klasične viseće svjetiljke često imaju cvjetne uzorke i izuzetno su šarmantne. Za interijere koji se žele istaknuti svojom raskoši, posebno preporučamo rustikalne viseće svjetiljke. Viseća vitraj svjetiljka svakako će biti zanimljiva opcija. Nešto manje dekorativne, ali ipak atraktivne, bit će viseće svjetiljke kugle. Dobro će poslužiti kao stropne svjetiljke za kupaonicu i predsoblje.

    Prijavite se na besplatni newsletter

    kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!