locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

NOVO! Usluga dizajna cjelokupnog interijera

Opremate stan, apartman, poslovni prostor? Prelistavali ste časopise i online portale za uređenje doma, no niste sigurni jel Shabby Chic, Boho ili industrial stil baš za vas? Ili samo tražitedodatnu inspiraciju kako to kupiti brzo i efikasno na jednom mjestu?

 

Od ideje do realizacije

Često nas kupci pitaju tko vam je uredio prodajni prostor, tko je to tako znalački odabrao trosjed, slike, dekoraciju ili boju zida da sve izgleda skladno, privlačno i što je najvažnije kao pravi prostor u kojem netko odista boravi? U našim timovma postoji radno mjesto Dekorater - dizajner interijera i baš zato što ste vi to tražili odlučili smo ponuditi novu uslugu dizajna interijera svim našim kupcima.

Usluga podrazumijeva savjetovanje te izradu idejnog rješenja za opremanje interijera (vašeg životnog/radnog prostora, stana, sobe i sl.) namještajem, tehničkim uređajima i kućanskim aparatima, te dekoracijom i ostalom opremom za dom, sve iz Emmezeta asortimana.

Emma dizajner je tu da vam preporuči najbolje moguće rješenje za opremanje željenog prostora na osnovu vaših potreba i preferencija te da u dogovoru s vama kreira konačno rešenje.

Vaš termin za dizajn cijelog stana ili dijela stana sa Emma dizajnerom interijera možete rezervirati OVDJE

Usluga Emma dizajner obuhvaća izradu:

1. idejnog rješenja: prijedlog opremanja prostora odgovarajućim namještajem, tehnikom i/ili dekoracijom u formi crteža (SketchUp program)

2. vizualizaciju: moodboard proizvoda i 3D model prostora s opremom, pregled iz više uglova, kako biste imali mogućnost vidjeti kako se raspored namještaja, tehnike i dekoracije uklapa u prostor;

3. financijsku ponudu i popis potrebnih artikala za realizaciju projekta.

 

Vaš termin za dizajn cijelog stana ili dijela stana sa Emma dizajnerom interijera možete rezervirati OVDJE

Ako kupujete samo kuhinju i želite savjet i uslugu naših stručnih prodavača kuhinja, kao i izradu 3D crteža kuhinje svoj termin možete rezervirati OVDJE

Kako bi naši Emma dizajneri bolje upoznali vaš ukus i vaše želje, a time i bili uspješniji u dizajnu interijera potrebno je prije dolaska na prvi zakazani termin popuniti upitnik koji ćemo vam proslijediti po vašoj prijavi.

Na samom početku iskoristiti ćemo vrijeme od cca 30-45 minuta kako bi vas dodatno bolje upoznali i pokazali vam:

  • Mood Board (3 kom) prijedloga, izrađena na temelju informacija dobivenih u trenutku prijave, te izbor favorita
  • određivanje smjera u kojem kupac želi ići (ovisno o željama i potrebama)
  • troškovnik

Nakon prvog sastanka slijedi razrada projekta i cijele dokumentacije od strane Emma dizajnera: tlocrtno rješenje, PP prezentacija sa 3D vizualizacijama, izrada ponude

U daljnjoj komunikacji pripremiti ćemo za vas:

  • video prezentaciju uz detaljan opis prijedloga
  • izmjene (korekcije i dodavanje artikala) po želji

Sami kraj biti će rezerviran za

  • završne korekcije
  • finaliziranje i izradu završne ponude (idejni i financijski dio)

 

PREUZIMANJE ROBE

Roba je spremna u najkraćem mogućem roku, međutim ako se radi o naruđžbi robe koju je potrebno naručiti kod proizvođača (npr. kuhinja rađena po mjeri ili sjedeća garnitura u posebnoj boji)rok ovisi o rokovima proizvodnje, a po dogovoru s kupcem proizvodi mogu biti na našem skladištu maksimalno 60 dana.

 

DOSTAVA I MONTAŽA

Dostava i montaža – nisu uključeni u cijenu.

Moguće je ostvariti pogodnost besplatne dostave prilikom kupnje proizvoda u iznosu većem od 100.000kn (13.272,28 €).

Napomena: usluga ne podrazumijeva i ne uključuje izradu projekta instalacija i građevinskih radova, nego isključivo idejno rješenje opremanja prostora namještajem i ostalim Emmezeta asortimanom.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!