Novosti

Instagram nagradni natječaj: "Egzotika u tvom domu"!

06.05.2019.

Dragi naši,

Pozivamo vas da sudjelujete u našem Instagram nagradnom natječaju i osvojite vrijednu nagradu – egzotični poklon paket, koji se sastoji od:
1xDekorativna papiga Poly parrot u vrijednosti 299,99 kn
1xDispenzer za napitke Poly, 99,99 kn
1xOkvir za fotografiju Poly, 59,99 kn

Što trebate napraviti?
1. Zapratite (follow) Emmezeta službeni Instagram profil
2. Lajkajte objavu nagradnog natječaja
3. U komentaru ispod objave tagirajte 2 osobe i pozovite ih na sudjelovanje u natječaju

Jednostavno, zar ne?
Nagradni natječaj počinje u utorak 7. svibnja 2019. i traje do nedjelje 12. svibnja 2019. u 23:59 sati.

Izvlačenje dobitnika održati će se elektronskim putem, pomoću metode slučajnog odabira, 15. svibnja 2019., a objava dobitnika bit će najkasnije do 17 sati 19. svibnja na Emmezeta Instagram profilu kao i na našoj web stranici www.emmezeta.hr .

Detaljan pravilnik Emmezeta Instagram natječaja pročitajte u nastavku:

Pravila nagradnom natječaja „Egzotika u tvom domu“

Članak 1.
PRIREĐIVAČ
Instagram ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana.
Priređivač natječaja pod nazivom “Egzotika u tvom domu“ je Fliba d.o.o. iz D.Stupnika, Gospodarska 5, OIB: 30777726033.

Članak 2.
TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od 7.5. do 12.5.2019. u ponoć na Instagram profilu Emmezeta Hrvatska (https://www.instagram.com/emmezeta_hr/).
Svrha nagradnog natječaja je promocija instagram profila Emmezeta Hrvatska.

Članak 3.
UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:
-Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil
-Otići na Emmezeta službeni Instagram profil te lajkati našu objavu nagradnog natječaja
-U komentaru ispod objave za nagradni natječaj tagirati 2 osobe i pozvati ih na sudjelovanje u natječaj.

Članak 4.
NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA
Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga biti će objavljena na internet stranici www.emmezeta.hr.

Članak 5.
NAGRADA
1xDekorativna papiga Poly parrot u vrijednosti 299,99 kn
1xDispenzer za napitke Poly, 99,99 kn
1xOkvir za fotografiju Poly, 59,99 kn

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 6.
ELEKTRONIČKI ODABIR POBJEDNIKA
Izvlačenje dobitnika održat će se elektronskim putem slučajnim odabirom iz baze svih prijavljenih do 12.5.2019. u ponoć. Izvlačenje će se održati 15.5.2019. u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane Priređivača.
Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Članak 7.
OBJAVA DOBITNIKA
Organizator natječaja će najkasnije u roku tjedan dana (19.5.2019.) od završetka natječaja objaviti dobitnike nagrada na web stranici www.emmezeta.hr i na službenom Emmezeta Instagram profilu.
Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

Članak 8.
NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA
Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik i Varaždin uz predočenje osobne iskaznice. Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku biti će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Članak 9.
KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA
Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.
U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu id Flibe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti oritućbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Članak 10.
ODGOVORNOST
Organizator ne preuzima odgovornost za: – bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba. – neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, – (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram na stranici Emmezeta Hrvatska te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, – (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju. – Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

Članak 11.
ZAVRŠNE ODREDBE
Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).
U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, i drugo.
Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Instagram stranici Emmezeta Hrvatska i na adresi https://www.emmezeta.hr može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Za priređivača
Predsjednik uprave
Slobodan Školnik

U Zagrebu, 6. svibnja 2019.