Od 27.4. Emmezeta centri ponovo su OTVORENI!

Objavljeno: 24.04.2020.

Od 27.4.2020. Emmezeta centri ponovo su OTVORENI, s radnim vremenom prilagođenim trenutnim mjerama za sprečavanje širanja virusa COVID-19.
Novo privremeno radno vrijeme Emmezeta centara je od ponedjeljka do subote, od 10h do 20h, nedjeljom su svi centri zatvoreni.

Emmezeta Stupnik ostaje privremeno zatvorena uz mogućnost osobnog preuzimanja.

Sigurnost i zdravlje naših zaposlenika i kupaca nam je na prvom mjestu te su poduzete sve neophodne mjere kako bi otvoreni centri bili sigurni za rad i kupovinu.

Naši zaposlenici zaštićeni su zaštitnim maskama i rukavicama, a na ulazu u centar nalaze se dezinfekcijska sredstva koja molimo sve kupce da koriste za dezinfekciju ruku prije ulaska u prodajni centar. Također proporučujemo i kupcima da prilikom posjete Emmezeta centara koriste zaštitne maske i rukavice.

U centrima će, u skladu sa preporukama, biti neophodno držati distancu od minimalno 2 metra između prisutnih osoba.

Osiguranje će u svakom trenutku kontrolirati  broj osoba u prodajnom centru te će u centar puštati isključivo broj osoba koji se uklapa u propisane mjere dozvoljenog broja prisutnih osoba.

Pozivamo sve kupce da se pridržavaju svih propisanih mjera u Emmezeta centrima, kao i svih mjera preporučenih od strane nadležnih ustanova kako bismo sačuvali zdravlje i zajedno pobjedili u borbi s pandemijom. Molimo sve kupce i zaposlene da budu odgovorni i solidarni kako bi se funkcioniranje centra odvijalo sigurno i efikasno, na zadovoljstvo svih. Hvala vam na razumijevanju!

Radno vrijeme i najnovije informacije vezane za radno vrijeme svih Emmezeta centara pratite ovdje.