Instagram nagradni natječaj "Nova beauty rutina"

Svoju kožu neprestano izlažemo mnogim negativnim elementima poput oštrih zraka sunca ili zagađivača zraka, a oslobađanje prirodnog potencijala kože povećanjem razine kisika u stanicama kože ključ je OxyGeneo tehnologije.

Dolaskom jeseni idealno je vrijeme za novi početak. Ove jeseni započni promjenu sa svojom novom beauty rutinom u udobnosti tvog doma.

Pozivamo te da sudjeluješ u našem Instagram nagradnom natječaju i osvojiš uređaj za njegu lica Geneo Personal.

Što trebaš napraviti?

  • Zaprati (follow) Emmezeta službeni Instagram profil
  • Zaprati (follow) @roxbeauty.hr
  • Lajkaj objavu nagradnog natječaja
  • Budi kreativan i reci nam zašto baš ti trebaš osvojiti jedan Geneo.
  • Tagiraj barem 2 osobe i pozovi ih na sudjelovanje

Nagradni natječaj počinje u petak 25. rujna 2020. i traje do ponedjeljka 28. rujna 2020. u 23:59 sati.

Žiri će odabrati najkreativniji odgovor 30.9.2020., a objava dobitnika bit će najkasnije do 17 sati 1.listopada na Emmezeta Instagram profilu kao i na našoj web stranici.

Pridruži se natječaju ovdje.

Pravila natječaja pročitajte u nastavku.

 

Pravila nagradnom natječaja

 „Nova beauty rutina“

 

Članak 1.

PRIREĐIVAČ

Instagram ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana.

Priređivač natječaja pod nazivom “Nova beauty rutina“ je Fliba d.o.o. iz D.Stupnika, Gospodarska 5, OIB: 30777726033.

 

Članak 2.

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od 25.9. do 28.9.2020. u ponoć na Instagram profilu Emmezeta Hrvatska (https://www.instagram.com/emmezeta_hr/).

Svrha nagradnog natječaja je promocija instagram profila Emmezeta Hrvatska.

 

Članak 3.

UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:
-Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil

-Zapratiti (follow) @roxbeauty.hr

-Otići na Emmezeta službeni Instagram profil te lajkati našu objavu nagradnog natječaja
- U komentar ispod objave navesti zašto baš ti trebaš osvojiti jedan Geneo

-Pozvati minimalno dvije osobe na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

 

Članak 4.

NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA

Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga biti će objavljena na internet stranici www.emmezeta.hr.

 

Članak 5.

FOND NAGRADA

Fond nagrada sastoji se od:

1x uređaj za njegu lica Geneo Personal, zeleni,  u vrijednosti 1.899,99 kn

 

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 6.

ODABIR POBJEDNIKA

Žiri će odabrati najkreativniji odgovor 30.9.2020. iz baze svih prijavljenih do 28.9.2020. u ponoć.

Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

 

 

Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA

Organizator  natječaja će najkasnije 1.10.2020. objaviti dobitnike nagrada na web stranici www.emmezeta.hr i na službenom Emmezeta Instagram profilu.
Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

 

Članak 8.

NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA

Nagrada se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik i Varaždin uz predočenje osobne iskaznice. Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku biti će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

 

Članak 9.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.

U skladu s važećim propisima  o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu id Flibe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti oritućbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

 

Članak 10.

ODGOVORNOST

Organizator ne preuzima odgovornost za: - bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba.

  • neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, - (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram na stranici Emmezeta Hrvatska te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, - (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju.
  • Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

 

Članak 11.

ZAVRŠNE ODREDBE

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).

U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, i drugo.

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Instagram stranici Emmezeta Hrvatska i na adresi https://www.emmezeta.hr može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

 

Za priređivača

Predsjednik uprave

Slobodan Školnik

 

U Zagrebu, 23. rujna 2020.

Objavljeno: 24.09.2020.