Nagradni natječaj za 50. 000 pratitelja

Follower po follower i stigli smo do vas 50 000!

Hvala vam što se svakodnevno inspirirate  s nama i pronalazite kreativna rješenja za obogaćivanje vašeg doma.

Kako bismo ti pomogli uljepšati dom pozivamo te da sudjeluješ u našem Instagram nagradnom natječaju i osvojiš jedan od 5 poklon bonova u vrijednosti od 1000 kn!

Nagrade:

5x bon u vrijednosti od 1000 kn

 Što trebaš napraviti:

1. Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil

2. Otići na Emmezeta službeni profil te lajkati našu objavu nagradnog natječaja.

3. U komentar ispod objave napisati zašto voliš pratiti Emmezetu

4. Tagirati minimalno jednu osobu i pozvati je na sudjelovanje u natječaju.

Nagradni natječaj počinje u nedjelju 8.12. i traje do u utorka 10.12.2019. u 23:59 sati.

Žiri će odabrati najkreativniji odgovor najkasnije, a objava dobitnika bit će u roku tjedan dana od završetka natječaja  na Emmezeta Instagram službenom profilu kao i na našoj web stranici www.emmezeta.hr

Detaljan pravilnik natječaja “50k followers” pročitaj u nastavku.

 

Pravila nagradnog natječaja

 „50k followers

 

Članak 1.

PRIREĐIVAČ

Instagram ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana.

Priređivač natječaja pod nazivom “50k followers“ je Fliba d.o.o. iz D.Stupnika, Gospodarska 5, OIB: 30777726033.

 

Članak 2.

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od 8.12. do 10.12.2019. u ponoć na Instagram profilu Emmezeta Hrvatska (https://www.instagram.com/emmezeta_hr/).

Svrha nagradnog natječaja je promocija instagram profila Emmezeta Hrvatska.

 

Članak 3.

UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:
-Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil

-Otići na Emmezeta službeni Instagram profil te lajkati našu objavu nagradnog natječaja
- U komentar ispod objave napisati zašto pratite Emmezeta Instagram službeni profil.
-Tagirati jednu ili više osoba i pozvati ih na sudjelovanje.

Jedna osoba ima pravo samo jedanput sudjelovati u natječaju.

 

Članak 4.

NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA

Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga bit će objavljena na internet stranici www.emmezeta.hr.

 

Članak 5.

FOND NAGRADA

5x Emmezeta poklon bon u vrijednosti od 1000 kn.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 6.

ODABIR POBJEDNIKA

Žiri će odabrati najkreativnije odgovor najkasnije do 16.12.2019. iz baze svih prijavljenih do u ponoć.

Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

 

Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA

Organizator  natječaja će najkasnije u roku tjedan dana od završetka natječaja objaviti dobitnike nagrada na web stranici www.emmezeta.hr i na službenom Emmezeta Instagram profilu.
Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

 

Članak 8.

NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA

Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik i Varaždin uz predočenje osobne iskaznice. Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku bit će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

 

Članak 9.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.

U skladu s važećim propisima  o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu id Flibe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

 

Članak 10.

ODGOVORNOST

Organizator ne preuzima odgovornost za: - bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba.

  • neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, - (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram na stranici Emmezeta Hrvatska te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, - (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju.
  • Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

 

Članak 11.

ZAVRŠNE ODREDBE

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).

 U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, i drugo.

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Instagram stranici Emmezeta Hrvatska i na adresi https://www.emmezeta.hr može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

 

Za priređivača

Predsjednik uprave

Slobodan Školnik

 

U Zagrebu, 8.12.2019.

 

Objavljeno: 13.12.2019.