Nagradni natječaj "Tvoja morska priča"

Objavljeno: 19.07.2019.

Ljeto je već u punom mahu, a sigurni smo da je većina vas već započela svoje ljetne avanture.

Uveseli nas koji smo još na svojim radnim mjestima, ispričaj nam svoju najsmješniju priču s ljetovanja, nasmij nas do suza i osvoji jednu od nagrada morskih dekoracija.

Pozivamo te da sudjeluješ u našem Instagram nagradnom natječaju i osvojiš vrijedne nagrade:

1. nagrada:

1x dekoracija Sea horse, 1x dekoracija Coral, 1x svijećnjak za lučicu Life Buoy, 1x dekorativna kasica Moneybank, 1x svijećnjak Fish, 1x dekoracija Fish, 1x dekoracija Life Buoy, u ukupnoj vrijednosti 438,99 kn.

2. nagrada:

1x svijećnjak za lučicu Life Buoy, 1x dekorativna kasica Moneybank, 1x dekoracija Anchor, 1x svijećnjak Fish, 1x dekoracija Fish, 1x dekoracija Life Buoy, 1x lanterna Emily, u ukupnoj vrijednosti 329,93kn

Što trebaš napraviti?

 1. Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil

 2. Otići na Emmezeta službeni Instagram profil te lajkati našu objavu nagradnog natječaj

 3. U komentar ispod objave ispričati nam svoju najsmješniju priču s ljetovanja, nasmijati nas do suza i osvojiti jednu od nagrada morske tematike.

 4. Tagirati minimalno jednu osobu i pozvati je na sudjelovanje u natječaju.

Nagradni natječaj počinje u petak 19.7.2019 i traje do 22.7.2019. u 23:59 sati.


Žiri će odabrati najkreativnije odgovore 23.7.2019., a objava dobitnika bit će najkasnije do 29.7.2019. do 17h na Emmezeta Instagram službenom profilu kao i na našoj web stranici.

Detaljan pravilnik natječaja “Tvoja morska priča” pročitaj u nastavku.
Pridruži se natječaju ovdje.

 

Pravila nagradnog natječaja
„Tvoja morska priča“

Članak 1.
PRIREĐIVAČ

Instagram ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana. Priređivač natječaja pod nazivom “Tvoja morska priča“ je Fliba d.o.o. iz D.Stupnika, Gospodarska 5, OIB: 30777726033.

Članak 2.
TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od 19.7. do 22.7.2019. u ponoć na Instagram profilu
Emmezeta Hrvatska (https://www.instagram.com/emmezeta_hr/).
Svrha nagradnog natječaja je promocija instagram profila Emmezeta Hrvatska.

Članak 3.
UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:
-Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil
-Otići na Emmezeta službeni Instagram profil te lajkati našu objavu nagradnog natječaja
- U komentar ispod objave ispričaj nam svoju najsmješniju priču s ljetovanja, nasmij nas do suza i osvoji jednu od nagrada morske tematike.
-Tagiraj minimalno jednu osobu i pozovi je na sudjelovanje u natječaju.
Jedna osoba ima pravo samo jedanput sudjelovati u natječaju.


Članak 4.
NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA
Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga biti će objavljena na internet stranici www.emmezeta.hr.


Članak 5.
FOND NAGRADA
Fond nagrada sastoji se od:
1. nagrada: 1x dekoracija Sea horse, 1x dekoracija Coral, 1x svijećnjak za lučicu Life Buoy, 1x dekorativna kasica Moneybank, 1x svijećnjak Fish, 1x dekoracija Fish, 1x dekoracija Life Buoy, u ukupnoj vrijednosti 438,99 kn
2. nagrada: 1x svijećnjak za lučicu Life Buoy, 1x dekorativna kasica Moneybank, 1x dekoracija Anchor, 1x svijećnjak Fish, 1x dekoracija Fish, 1x dekoracija Life Buoy, 1x lanterna Emily, u ukupnoj vrijednosti
329,93kn
Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.


Članak 6.
ODABIR POBJEDNIKA
Žiri će odabrati najkreativnije odgovore 23.7.2019. iz baze svih prijavljenih do 22.7.2019. u ponoć.
Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.


Članak 7.
OBJAVA DOBITNIKA
Organizator natječaja će najkasnije u roku tjedan dana (29.7.2019.) od završetka natječaja objaviti
dobitnike nagrada na web stranici www.emmezeta.hr i na službenom Emmezeta Instagram profilu.
Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može
odbiti dodijeliti nagradu.


Članak 8.
NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA
Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik i Varaždin uz predočenje osobne iskaznice. Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne
preuzme nagradu u navedenom roku biti će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.


Članak 9.
KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA
Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.
U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu id Flibe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.


Članak 10.
ODGOVORNOST
Organizator ne preuzima odgovornost za: - bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba.
- neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, - (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram na stranici Emmezeta Hrvatska te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, - (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju.
- Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

Članak 11.
ZAVRŠNE ODREDBE
Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u
kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).
U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, i drugo.
Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Instagram stranici Emmezeta Hrvatska i na adresi https://www.emmezeta.hr može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.


Za priređivača
Predsjednik uprave
Slobodan Školnik
U Zagrebu, 19. srpanj 2019.