Naše trgovine su zatvorene, web shop radi 24/7

Od 19.3.2020. naš trgovine su zatvorene, izuzetno nam je žao zbog te činjenice, no radi sigurnosti svih, kako kupaca, tako i naših djelatnika postupii smo u skladu s odlukom civilnog stožera i nadležnih institutcija. U situaciji da su vam potrebni proizvodi iz našeg asortimana kupnju možete obaviti putem našeg web shopa. Dostavna služba već od ranije slijedi sve protokole za zaštitu ljudi koji rade u logistici (zaštitna oprema) i kupaca kojima dostavljaju proizvode, kao i zaštitu dobara koje prevoze (dezinfekcija kamiona, paleta, radnih površina).

Promjenu situacije pozorno pratimo i u skladu s njima prilagođavamo sve procese.
Bilo kakvu promjena u radnom vremenu uvijek možete pogledati ovdje ovdje.

Zbog situacije s COVID-19 virusom, Emmezeta je uvela određene mjere opreza. Za naš lanac opskrbe i logističku mrežu, organizirali smo svakodnevnu komunikaciju o podizanju svijesti među svim našim zaposlenicima i u svim našim objektima o tome kako naši zaposlenici i partneri mogu umanjiti izloženost slijedeći jednostavne mjere predostrožnosti.

Emmezeta dostava svakodnevno radi, no uspostavili smo maksimalne mjere opreza kako bismo smanjili rizik od kontaminacije dostavljenih dobara.

Sve upute i iskustva govore da je za širenje zaraze najbitnija preventiva u obliku održavanja higijene te je sasvim dovoljno da po primitku svih pošiljaka uredno zbrinete ambalažu i operete ruke, a potom uživate u proizvodu koji ste kupili. Vjerojatnost da je pakiranje zaraženo je izuzetno mala, a i vrijeme koje virus može preživjeti na kartonu i najlonu je vrlo kratko, po sadašnjm saznanjima ispod par sati.

U Emmezeti brinemo za zdravlje i sigurnost svakog našeg zaposlenika, a time i svakog našeg kupca te u ovim teškim vremenima stavljamo izuzetan fokus na sprečavanje širenja zaraze u zemlji i poduzimamo dodatne mjere kako biste svoju robu dobili na vrijeme, sigurnu i spremnu za upotrebu.  Emmezeta pažljivo nadzire situaciju i poduzet će sve preventivne mjere za sprečavanje daljenje eskalacije pandemije.

Možete nas kontaktirati putem info telefona 072 20 20 22, elektronske pošte ili društvenih mreža.

Isto tako slobodni smo vas pozvati da se prijavite na naš newsletter, jer ćemo i putem njega obavještavati

kupce o svim možebitnim promjenama u radnom vremenu ili načinu poslovanja.

Nadamo se da će ova situacija brzo biti prevladana, do tada pazite na sebe i sve nas !

 

Vaša Emmezeta

Objavljeno: 19.03.2020.