CRNI PETAK uz Zabine kartice!

Zaba svojim korisnicima uvijek daje više - iskoristite popust od -10% na sve proizvode iz našeg Emmezeta web shopa. Opremite dom  i pripremite se za blagdane uz ZABA kartice!

Odaberite atraktivne dekoracije, namještaj, bijelu tehniku ili korisne male i velike kućanske aparate.

Uz Pink Vikend akciju do -50% ostvarite i dodatnih -10% popusta koji vam pripadaju kao korisniku ZABA Maestro i MasterCard kartica.

Kako do popusta?

U svoju virtualnu košaricu stavite sve proizvode koje želite, upišite online kod ZABAcrnipetak i platite Zaba karticom.  Ako plaćate Maestro karticom (jednokratno) ili Zaba MasterCard karticom (jednokratno i na rate) sve cijene biti će umanjene za -10%, a neke i dodatnih -10% ako odaberete proizvod koji je već na akciji. Izvrsno, zar ne?

Akcija Zaba Crni Petak u Emmezeta web shopu traje samo jedan dan i to u petak 27. studenog 2020.  Vrijedi samo za prvih  100   kupaca, pa požurite!

Kao vlasnik Zaba kartice možete kupovati uz jedinstveni popust od -10% na cjelokupan asortiman ili dodatno uštediti -10% ako odaberete proizvode koji su već na akciji. Krenite u kupovinu OVDJE!.

Malim klikom do velike uštede uz ZABU i Emmezetu!

VAŽNO!

*kupon nije primjenjiv na proizvode iz Emmezeta klub ponude

*kupon nije primjenjiv na troškove dostave/montaže

*u košarici je moguće primjeniti samo jedan (1) online kupon

*sva plaćanja karticama drugih banaka uz korištenje zaba online koda biti će anulirana, a narudžbe stornirane, količine na zalihama u tom slučaju nismo u mogućnosti garantirati

Objavljeno: 26.11.2020.