locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Osobne vage

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

Osobne vage

 

Osobne vage su  mjerni uređaji koji se koriste za određivanje tjelesne težine. Obično su smještene u kupaonicama i koriste ih ljudi koji žele pratiti svoju težinu i promjene u njoj. Vage su dostupne u različitim varijantama, od tradicionalnih mehaničkih kao i elektroničkih, koje rade pomoću senzora i LCD zaslona. To su praktični kupaonski dodaci namijenjeni svima, a ne samo onima koji žele smršavjeti.

Vrste osobnih vaga

Osobne vage dolaze u različitim varijantama, s različitim tehnologijama i značajkama. Mehaničke  i elektroničke osobne vage su  najpopularnije.

Mehaničke vage tradicionalna su vrsta vage koja radi na principu mehaničkog klatna. Indikator težine kreće se duž vage kako bi pokazao tjelesnu težinu korisnika. To je izuzetno jednostavan mehanizam i proizvod koji često biraju naši kupci.

Elektroničke vage su s druge strane, modernija vrsta vage koja radi pomoću elektroničkih senzora i digitalnog zaslona. One su preciznije i često su opremljene  dodatnim funkcijama. Elektronička vaga može biti dodatno opremljena Bluetooth ili WiFi modulom. Ove pametne osobne vage izvrstan su izbor za osobe koje žele pomno pratiti svoju težinu.

Osobne vage u mnogim varijantama

Primarni zadatak osobnih vaga je precizno odrediti tjelesnu težinu korisnika. Ovisno o modelu, težina se može izraziti u kilogramima, funtama ili drugim jedinicama. Većina modernih osobnih vaga ima funkciju automatskog uključivanja/isključivanja zbog uštede energije.

Točna osobna vaga s dodatnim funkcijama

Vage mogu imati različite dodatne funkcije, kao što su mogućnost izračunavanja indeksa tjelesne mase (BMI), memorira podatke nekoliko korisnika, sinkronizacija s mobilnim aplikacijama putem Bluetootha ili Wi-Fi -ja, prikaz informacija o razini tjelesne masti ili indikatora vode u organizmu.

Moderne vage u mnogim varijantama

Bez sumnje, osobne vage koristan su alat za ljude koji se brinu o svojoj figuri, vode aktivan način života ili jednostavno žele kontrolirati svoju tjelesnu težinu kako bi održali zdrav način života.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!