Novosti

Instagram natječaj: "Drvce na dar"

18.11.2018.

Čaroliju blagdana u Emmezeti nedavno su doživjele i obogatile poznate hrvatske instagram blogerice. Tom prilikom ukrasile su blagdanska drvca od kojih možete osvojiti upravo ono koje vam se najviše sviđa. Ukrašena drvca pogledajte na našem instagram profilu.

Što trebate napraviti?
1. Zapratite (follow) Emmezeta službeni Instagram profil
2. Lajkajte drvce koje koje smatrate najljepšim

Nagradni natječaj počinje u ponedjeljak 19. studenog 2018. i traje do nedjelje 25. studenog 2018. u 23:59 sati.

Izvlačenje dobitnika održati će se elektronskim putem, pomoću metode slučajnog odabira, 27.studenog 2018., a objava dobitnika bit će najkasnije tjedan dana od završetka natječaja na Emmezeta Instagram profilu kao i na našoj web stranici www.emmezeta.hr .

Natječaju se pridružite ovdje.

Detaljan pravilnik pročitajte u nastavku:

Pravila nagradnog natječaja „Drvce na dar“

Članak 1.
PRIREĐIVAČ
Instagram ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana.
Priređivač natječaja pod nazivom “Drvce na dar“ je Fliba d.o.o. iz D.Stupnika, Gospodarska 5, OIB: 30777726033.

Članak 2.
TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od 19.11.2018. do 25.11.2018. u ponoć na Instagram profilu Emmezeta Hrvatska (https://www.instagram.com/emmezeta_hr/).
Svrha nagradnog natječaja je promocija instagram profila Emmezeta Hrvatska.

Članak 3.
UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:
-Zapratiti (follow) Emmezeta službeni Instagram profil
-Otići na Emmezeta službeni Instagram profil te lajkati objavu našeg drvca koje ti se najviše sviđa
Jedna osoba ima pravo samo jedanput sudjelovati u natječaju.

Članak 4.
NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA
Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga biti će objavljena na internet stranici www.emmezeta.hr.

Članak 5.
FOND NAGRADA
Fond nagrada sastoji se od:
1 x božićno drvce ukrašeno proizvodima iz našeg asortimana okvirne vrijednosti 1500kn
Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 6.
ELEKTRONIČKI ODABIR POBJEDNIKA
Izvlačenje dobitnika održat će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze svih prijavljenih do 25.11.2018. u ponoć. Izvlačenje će se održati 27.11.2018. u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane Priređivača.
Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Članak 7.
OBJAVA DOBITNIKA
Organizator natječaja će najkasnije u roku tjedan dana (2.12.2018.) od završetka natječaja objaviti dobitnike nagrada na web stranici www.emmezeta.hr i na službenom Emmezeta Instagram profilu.
Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

Članak 8.
NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA
Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik i Varaždin uz predočenje osobne iskaznice. Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku biti će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Članak 9.
KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA
Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.
U skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu id Flibe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti oritućbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Članak 10.
ODGOVORNOST
Organizator ne preuzima odgovornost za: – bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba. – neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, – (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram na stranici Emmezeta Hrvatska te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, – (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju. – Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

Članak 11.
ZAVRŠNE ODREDBE
Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).
U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, i drugo.
Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Instagram stranici Emmezeta Hrvatska i na adresi https://www.emmezeta.hr može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Za priređivača
Predsjednik uprave
Slobodan Školnik

U Zagrebu, 19. studenog 2018.