Dobrodošli u Emmezetin web shop!

Kupujte jednim klikom! Emmezeta web shop otvoren je samo za vas 24 sata na dan 7 dana u tjednu, 365 dana u godini!

Sigurnost

Da li je kupovina na internetu sigurna? Ne znamo za druge dućane, ali znamo da u našem web shopu jest! Sigurnost nam je prioritet broj 1! Tajnost podataka vaših kreditnih kartica zaštitili smo i osigurali uporabom SSL (Secure Socket Layer) enkripcije koja koristi protokol sa 128/256 bitnom enkripcijom podataka. Podaci se šifriraju i time je spriječen neovlašteni pristup tijekom njihova prijenosa. Važno je napomenuti da karticama možete plaćati na rate, baš kao u našim dućanima. Ako vas je ipak strah, uvijek možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankinga.

Više o načinima plaćanja u web shopu saznajte ovdje.

Ušteda

Sve pogodnosti koje imamo u dućanu htjeli smo omogućiti i kupcima u web shopu, pa tako i skupljati i trošiti bodove putem Emmezeta klub kartice. Bodove ćete skupljati online i ostvarivati popuste na proizvode po vlastitom izboru.

Više o Emmezeta klub kartici saznajte ovdje.

Dostava

Hoće li moja roba sigurno i neoštećena stići na odredište? Naravno! Za to će se pobrinuti naš partner Gebruder Weiss, transportna tvrtka s međunarodnim iskustvom, specijalizirana za pošiljke malih, ali i velikih gabarita. Dostavljamo u roku 3-12 radnih dana bilo gdje u Hrvatskoj. Kako bi sve proteklo glatko dostavu uvijek dogovaramo dan ranije. Ne želite čekati dostavu, uz put vam je ili jednostavno želite uštedjeti? Za vas smo pripremili uslugu osobnog preuzimanja.

Više o dostavi web shopa saznajte ovdje.

Sve je to divno i krasno, ali kupujem gledajući sliku?

Maksimalno se trudimo prikazati vam proizvode kroz kvalitetne fotografije i detaljne opise. U slučaju da proizvod nije zadovoljio vaša očekivanja možete ga vratiti ili zamijeniti za drugi u roku 14 dana*.

*Važno! Uvjeti vraćanja i zamjene vezani su uz Zakon o zaštiti potrošača pa svakako preporučamo pročitajte detalje.

Imam reklamaciju, što i kako dalje?

Nama je kupac na prvom mjestu stoga smo razvili visoko funkcionalni sustav za rješavanje reklamacija. Više o rješavanju reklamacija pročitajte ovdje.

Želimo vam ugodnu i sigurnu kupovinu u Emmezeta web shopu!

 

Detaljne Uvjete poslovanja web shopa pročitajte ovdje. Imate pitanje na koje ne nalazite odgovor? Naš info team rado će vam pomoći.