locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Dobrodošli u Emmezetin web shop!

Kupujte jednim klikom! Emmezeta web shop otvoren je samo za vas 24 sata na dan 7 dana u tjednu, 365 dana u godini!

Sigurnost

Da li je kupovina na internetu sigurna? Ne znamo za druge dućane, ali znamo da u našem web shopu jest! Sigurnost nam je prioritet broj 1! Tajnost podataka vaših kreditnih kartica zaštitili smo i osigurali uporabom SSL (Secure Socket Layer) enkripcije koja koristi protokol sa 128/256 bitnom enkripcijom podataka. Podaci se šifriraju i time je spriječen neovlašteni pristup tijekom njihova prijenosa. Važno je napomenuti da karticama možete plaćati na rate, baš kao u našim dućanima. Ako vas je ipak strah, uvijek možete odabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankinga.

Više o načinima plaćanja u web shopu saznajte ovdje.

Ušteda

Sve pogodnosti koje imamo u dućanu htjeli smo omogućiti i kupcima u web shopu, pa tako i skupljati i trošiti bodove putem Emmezeta klub kartice. Bodove ćete skupljati online i ostvarivati popuste na proizvode po vlastitom izboru.

Više o Emmezeta klub kartici saznajte ovdje.

 

Dostava

Hoće li moja roba sigurno i neoštećena stići na odredište? Naravno! Za to će se pobrinuti naš partner Gebruder Weiss, transportna tvrtka s međunarodnim iskustvom, specijalizirana za pošiljke malih, ali i velikih gabarita. Dostavljamo u roku 3-12 radnih dana bilo gdje u Hrvatskoj. Kako bi sve proteklo glatko dostavu uvijek dogovaramo dan ranije. Ne želite čekati dostavu, uz put vam je ili jednostavno želite uštedjeti? Za vas smo pripremili uslugu osobnog preuzimanja.

Više o dostavi web shopa saznajte ovdje.

Sve je to divno i krasno, ali kupujem gledajući sliku?

Maksimalno se trudimo prikazati vam proizvode kroz kvalitetne fotografije i detaljne opise. U slučaju da proizvod nije zadovoljio vaša očekivanja možete ga vratiti ili zamijeniti za drugi u roku 14 dana*.

*Važno! Uvjeti vraćanja i zamjene vezani su uz Zakon o zaštiti potrošača pa svakako preporučamo pročitajte detalje.

Imam reklamaciju, što i kako dalje?

Nama je kupac na prvom mjestu stoga smo razvili visoko funkcionalni sustav za rješavanje reklamacija. Više o rješavanju reklamacija pročitajte ovdje.

Želimo vam ugodnu i sigurnu kupovinu u Emmezeta web shopu!

 

Detaljne Uvjete poslovanja web shopa pročitajte ovdje. Imate pitanje na koje ne nalazite odgovor? Naš info team rado će vam pomoći.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!