locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Blog

Božić u malom interijeru
Objavljeno: 16.11.2022.

Živite u malom stanu i nemate dovoljno prostora za postavljanje velikog božićnog drvca i ostalih dekoracija? Smatrate da vas mali dnevni boravak i ostatak interijera ograničava u uređivanju i doživljavanju prave božićne čarolije? Božić u malom interijeru mali je izazov za uređenje. 

Pročitaj više
Božićna čarolija počinje...
Objavljeno: 28.10.2022.

Božić kao najljepši dan u godini voli različite priče, a ove godine izabrali smo pet najljepših.

Pročitaj više
Što je potrebno za uređenje kućnog prostora za rad i učenje?
Objavljeno: 10.8.2022.

Dom je mjesto koje je u 21. stoljeću radikalno promijenilo svoju sliku i sudbinu. Donedavno se poistovjećivao s obitelji, slobodnim vremenom i opuštanjem. Danas se mnogi pretvaraju u prave urede, školske učionice, studije i vjerojatno druge slične institucije.

Pročitaj više
Kako održavati red u predsoblju?
Objavljeno: 9.8.2022.

Razbacane cipele, jakne i kaputi gomilaju se na vješalicama, kišobrani koji skupljaju prašinu u kutku hodnika, torbice i ruksaci razbacani i u rasulu - ovo je slika koju vjerojatno nitko od nas ne želi vidjeti u svom predsoblju. Svakako postoje mnogi problemi s održavanjem reda.

Pročitaj više
Rasvjeta stola - kako odabrati odgovarajuću svjetiljku?
Objavljeno: 8.8.2022.

Stol i njegova pravilna rasvjeta igraju važnu ulogu u svakom domu. Smješten u dnevnom boravku ili u blagovaonici, za stolom se jede, razgovara, igraju društvene igre, susreće se s obitelji i prijateljima, ponekad i mjesto gdje odrasli rade, a djeca pišu domaću zadaću.

Pročitaj više
Kupaonica inspirirana prirodom
Objavljeno: 4.8.2022.

Uređenje stanova i kuća u prirodnom stilu, u skladu s trendovima posuđenim iz prirode, postaje sve popularnije. Interijere kao što je kupaonica, koja omogućava svakodnevno opuštanje i osvježenje nakon napornog dana, vrijedi ukrasiti elementima koji podsjećaju na prirodu.

Pročitaj više
Stakleni, granitni i čelični - najmoderniji sudoperi za kuhinju
Objavljeno: 3.8.2022.

Kuhinjski sudoper je neizostavan element svake kuhinje – uključujući i modernu. Da bi ispunio svoj zadatak kroz dugi niz godina, trebao bi biti izrađen od visokokvalitetnih materijala. Proizvođači nude čitav niz mogućnosti – granitne sudopere, keramičke sudopere, sudopere izrađene od nehrđajućeg čelika.

Pročitaj više
Pod u obliku riblje kosti - je li još uvijek moderan?
Objavljeno: 2.8.2022.

Podovi u obliku riblje kosti jedan jedan je od najmodernijih načina za stilsko uređenje interijera i bezvremensku završnu obradu poda. Uzorak poznat stoljećima danas se vraća u novoj verziji, dokazujući da ono što je lijepo i elegantno ne prolazi i ne izlazi iz mode.

Pročitaj više
Konzola za spavaću sobu - kako ju odabrati i gdje smjestiti?
Objavljeno: 2.8.2022.

Konzole postaju sve popularnije u domovima. Iako su povezane s luksuzom i klasičnim dizajnom, uklapaju se gotovo u svaki dizajn interijera. Naći će se u klasičnom, vintage, glamuroznom kao i u modernom stilu. Hoće li konzola pristajati u vašoj spavaćoj sobi? 

Pročitaj više
Kuhinja ne mora biti bijela - provjerite koje boje vladaju ove sezone
Objavljeno: 29.7.2022.

Aranžmani bijele kuhinje u nekom su trenutku postali iznimno popularni, međutim, ne vole svi minimalizam bijele boje. Zato je moda otišla u smjeru boja. Predstavljamo šarene kombinacije koje kreiraju jedinstvene aranžmane i oduševljavaju i goste i ukućane.

Pročitaj više

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!