Blog

 1. Kako očistiti tapecirani krevet? Kućni trikovi i savjeti

  Kako očistiti tapecirani krevet? Kućni trikovi i savjeti

  Svako tko ima tapecirani namještaj, barem jednom se susreo s problemom čišćenja. Prašina, dlaka kućnih ljubimaca i slučajne mrlje - sve to izobličava i čini da tapecirani namještaj gubi svoj estetski izgled. Ne brinite, nije kraj svijeta! ! Tapecirani namještaj može se lako očistiti. 

  Pročitaj više »
 2. Kako izabrati stol za blagovaonicu?

  Kako izabrati stol za blagovaonicu?

  Stol za blagovanje je posebno važan komad namještaja. Trebao bi biti funkcionalan i elegantan. Njegov ispravan izbor mnogima od nas stvara puno problema. Prevelik, premalen, presvijetao ili previše taman, okrugli, ipak ne, kvadratni... Kako ga prilagoditi potrebama određenog interijera?

  Pročitaj više »
 3. Kako opremiti dnevni boravak? Biramo namještaj!

  Kako opremiti dnevni boravak? Biramo namještaj!

  Dnevni boravak je ogledalo i srce svakog doma. Trebao bi biti elegantan, udoban i funkcionalan. Njegov raspored vrlo često uzrokuje mnogo problema i dilema. Kako urediti dnevni boravak da bude praktičan? Saznajte odgovore na pitanja s kojima se susrećemo prilikom uređenja dnevnog boravka.

  Pročitaj više »
 4. Kauč za spavanje - praktično rješenje svakog interijera

  Kauč za spavanje - praktično rješenje svakog interijera

  Činilo se da su sklopivi kauči na razvlačenje izašli iz mode još u prošlom stoljeću. Ništa ne može biti dalje od istine! To je praktično i estetsko rješenje, zahvaljujući kojem dobivamo dodatni prostor za opuštanje i elegantan komad namještaja u elegantnom interijeru. Provjerite što slijediti pri odabiru.

  Pročitaj više »
 5. Cvjetni aranžman za komodu - atraktivniji dnevni boravak

  Cvjetni aranžman za komodu - atraktivniji dnevni boravak

  Lijepo uređen dnevni boravak je spoj mnogo različitih elemenata. Boja zidova, završna obrada podova, stil namještaja i dodataka čine sobu lijepom i ugodnom. Odgovarajuća dekoracija je također važan element dnevnog boravka, osobito ona koji je postavljena na komodu. 

  Pročitaj više »
 6. Kupaonski ormarići u kući i stanu - ideje

  Kupaonski ormarići u kući i stanu - ideje

  Mala kupaonica, osobito ona u zgradi, zahtijeva kreativan raspored namještaja i kupaonskog pribora. Kupaonski ormarići su jedan od onih elemenata zahvaljujući kojima možemo stvoriti elegantan interijer. Nije važno je li kupaonica mala ili velika - svaka zahtijeva individualno uređenje.

  Pročitaj više »
 7. Najudobnije kutne garniture s funkcijom spavanja

  Najudobnije kutne garniture s funkcijom spavanja

  Kvaliteta sna ima odlučujući utjecaj na to hoćemo li ustati u dobrom raspoloženju, puni energije i spremni za rad. Zato je važno voditi brigu o udobnom mjestu za noćni odmor. Ne može si svatko priuštiti zasebnu spavaću sobu, srećom, postoji mnogo kutnih garnitura s funkcijom spavanja...

  Pročitaj više »
 8. Moderne sofe na razvlačenje za dnevni boravak - funkcionalne i praktične

  Moderne sofe na razvlačenje za dnevni boravak - funkcionalne i praktične

  Kutne garniture, dvosjedi i trosjedi, kauči na razvlačenje, sofe...  sav ovaj tapecirani namještaj omogućuje vam da se udobno odmorite. Kako znate koji je pravi izbor? Ako imate puno slobodnog prostora, predlažemo sofe na razvlačenje. Koje su karakteristike kauča na razvlačenje? 

  Pročitaj više »
 9. Mala kutna garnitura za dnevni boravak u stilu loft

  Mala kutna garnitura za dnevni boravak u stilu loft

  Minimalizam sada postaje sve popularniji, ne samo u stilu života, već i u opremanju modernih interijera. Stil loft omogućuje vam da pokažete svoju jedinstvenost. Idealan je za hrabre ljude koji žele razlikovati svoje interijere od drugih. Jednostavnost oblika u stilu loft nije sinonim za odustajanje od udobnosti. 

  Pročitaj više »
 10. Kutna garnitura na razvlačenje poput trosjeda

  Kutna garnitura na razvlačenje poput trosjeda

  Kutnu garnituru na razvlačenje tijekom dana može se koristiti za opuštanje i primanje gostiju, a noću kao udoban krevet. Ako vam trosjed jamči udobnost svakodnevnog sna, svakako uzmite u obzir način na koji se sklapa i rasklapa. Koji mehanizam preporučujemo i kakav je sustav trosjeda na razvlačenje?

  Pročitaj više »