locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Blog

Vječni arhitektonski hit - interijeri u stilu loft
Objavljeno: 1.7.2022.

Interijeri u stilu loft posljednjih godina stekli su ogromnu popularnost. Stil loft impresionira jednostavnošću, velikom funkcionalnošću i praktičnošću korištenja svakog od elemenata. Uređenje zahtijeva odgovarajući interijer, ali pomoću pravih tretmana, možete ga uvesti praktički svugdje.

Pročitaj više
Interijeri u stilu Hampton inspirirani morskom klimom
Objavljeno: 1.7.2022.

Hampton stil predstavljaju elegantni interijeri, čija estetika nema mjesto samo u kući na plaži. Naprotiv, ništa ne stoji na putu da biste u svoj stan ili kuću uveli stil Hampton, ili barem njegov dio. Školjke, koralji, kamenje ili zamršeno pleteno brodsko uže vratit će sjećanje na ljeto i bezbrižnost. 

Pročitaj više
Kako preživjeti toplinski val i vrućine koje donosi?
Objavljeno: 1.7.2022.

U najtoplijem dijelu dana, kad se toplina slijeva s neba i sunčeve zrake griju poput vatre, svi traže mjesto gdje se mogu ohladiti i na trenutak odmoriti od vrućine. Većina stanova i kuća, osobito starijih, nema adekvatne sustave za hlađenje interijera, a svako sljedeće ljeto je sve toplije.

Pročitaj više
Trodimenzionalni zidni paneli - moderna umjetnost dizajna interijera!
Objavljeno: 30.6.2022.

Zidni dekorativni paneli u uređenju interijera trenutno su jedan od gorućih trendova koji uvodi jedinstvenu atmosferu u interijer. Njihovi dizajnerski trodimenzionalni uzorci nadahnjuju dekoratere interijera. Ako se volite igrati teksturom, svjetlom ili bojom, 3D zidni paneli su ono što tražite...

Pročitaj više
Savjeti i preporuke za zdravo spavanje! 3.dio
Objavljeno: 30.6.2022.

Dobar san omogućuje vam da se odmorite, vratite energiju i pripremite se za sljedeći dan. Žurba, stres i prekomjerni rad čine da ljudi sve češće zaboravljaju na blagotvornu moć dobrog sna i povezanost sna s odmorom.

Pročitaj više
Savjeti i preporuke za zdravo spavanje! 2.dio
Objavljeno: 30.6.2022.

Dobar san vrlo je bitan čimbenik u životu svakoga od nas. Poboljšava koncentraciju i produktivnost, a također pomaže i u podizanju imuniteta. No, znamo li odgovore na pitanja – koliko je sati spavanja potrebno, kako položaj utječe na kvalitetnu spavanja, što se događa kada ne spavamo dovoljno?

Pročitaj više
Vintage interijeri - povratak u prošlost, ali u modernom izdanju!
Objavljeno: 30.6.2022.

Ako želite živjeti na moderan način, ali s druge strane volite povijest, istražujete vlastite korijene i osjećate želju da budete originalni, zasigurno će vas inspirirati vintage stil. Zahvaljujući njemu, vaši će interijeri imati dušu, a prošlost će se lijepo stopiti sa sadašnjošću.

Pročitaj više
Terrazzo u kupaonici - ideja za moderan dizajn
Objavljeno: 28.6.2022.

Terrazzo, koji se još naziva i terazzo ili terrazzo, nakon godina koje je proveo na lošem glasu, sada se u interijere vraća postajući njihov najljepši ukras. Dizajneri ih sve češće koriste u obliku ukrasa i suptilnih dekora ukrašavajući odabrana područja interijera. A kako urediti kupaonicu?

Pročitaj više
Savjeti i preporuke za zdravo spavanje! 1.dio
Objavljeno: 30.6.2022.

Svatko od nas barem jednom u životu može imati problem sa spavanjem, kada ne može zaspati ili se tijekom noći budi. Problemi nastaju kada se posljedice nesanice odraze na funkcioniranje tijekom dana, od pretjerane pospanosti, smanjene koncentracije, smanjene radne učinkovitosti ili smanjene sposobnosti učenja i pamćenja.

Pročitaj više
Mali gradski vrt - ugodan prostor za opuštanje
Objavljeno: 27.6.2022.

Urbani vrtovi su obično mali, na što utječu visoke cijene zemljišta koje su još uvijek u porastu u gradovima. Velike parcele u gradu su iznimka. Najčešće, veći dio parcele zauzima sama kuća. Mali prostor, međutim, ne utječe na ostvarenje snova o vlastitom zelenom vrtu.

Pročitaj više

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!