locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Komode

Filtrirajte rezultate

                                                                                                 Najzanimljivije i najmodernije komode za djecu

 

Komode za djecu - najčešća pitanja

Kakva komoda za dijete?

Dječje komode su elementi koji će biti korisni u sobi za malu djecu, sobi za djecu predškolske dobi, kao i u spavaćoj sobi za mlade. Ormarići će poslužiti za odlaganje osobnih stvari, odjeće, igračaka i knjiga. Bit će i iznimno estetski element - ljepota komoda čini ih jedinstvenim i stilskim namještajem, a nema problema s njihovom primjenom u raznim stilovima uređenja interijera.

Na što treba obratiti pažnju pri odabiru dječjih komoda?

Kada kupujete komodu za dijete, obratite posebnu pozornost na praktičnu stranu namještaja. Dječje komode služit će uglavnom za odlaganje stvari vaše djece. Ovdje će stati igračke i knjige, kao i odjeća i obuća. Velike komode služit će za pospremanje stvari, a ujedno će biti jednostavnije za korištenje od ormara, pogotovo za manju djecu.

Pogledajte kakve smo dječje komode pripremili za vas i vašu djecu i odlučite se za najbolja rješenja!

 

Funkcionalnost prije svega! Šarene komode - potaknite dječju maštu

U ponudi naše trgovine, među ostalim, nalaze se i komode koje će sigurno dobro doći u dječjoj sobi. Zbog svog stilskog izgleda pristajat će kako u dječjoj tako i u sobi tinejdžera. Odgovarajući komad namještaja možete prilagoditi dobi vašeg mališana, kao i osobnim preferencijama stanara spavaće sobe.

 

Komode savršene za djevojčice i za dječake

Za sobu dječaka naročito preporučamo moderne komode. Atraktivne, agresivne boje kombinirane su s neutralnim uzorkom i bojom prirodnog drva. Ovo su vrlo moderna i popularna rješenja! Komoda za sobu djevojčice isto se može prilagoditi. Svakako provjerite kako će izgledati bijela dječja komoda visokog sjaja.

Namještaj za dječju sobu

Dječja komoda nije jedini proizvod koji smo u mogućnosti ponuditi kada je u pitanju dječji namještaj. Asortiman u našoj trgovini je zaista velik, a kategorija dječjeg namještaja bogata. Znamo da je uređenje dječje sobe pravi izazov, ali s nama u sobu mališana možete staviti najbolji namještaj.

 

Za dobar san - kreveti i krevetići

Jedan od najvažnijih elemenata svake sobe, pa tako i one dječje, bit će krevet. Dječji kreveti trebaju osigurati miran i regenerirajući san, te se atraktivno prezentirati u prostoru.

Umjesto kreveta za dijete, u sobu možete staviti i namještaj za odmor. Kauči za djecu i trosjedi ili dvosjedi za djecu dobro će funkcionirati. Dodatni dječji taburei također će osigurati potpunu udobnost. Svakako ih provjerite prilikom kupovine.

 

Dobro dizajnirana komoda – Ladica ili vrata?

Funkcionalne komode s ladicama su klasični i popularni modeli. Soba će značajno profitirati kad ih postavite, pogotovo ako želite organizirati male predmete – donje rublje, igračke ili bilježnice. U našoj ponudi komoda nalaze se i komode s vratima. Takva komoda pogodna je za odlaganje većih predmeta, posteljine ili deka. Zasigurno će privlačno rješenje biti komode s ladicama i vratima koje spajaju prednosti oba rješenja.

 

Elegantne nogice za komodu

Odgovarajuća konstrukcija namještaja izuzetno je važna – ona jamči sigurnost i čini da se komoda uklapa u odgovarajući stil uređenja interijera. Uz naš namještaj lako možete odabrati nešto za sebe.

Obratite posebnu pozornost na komode na nogicama, zbog njih namještaj izgleda lagan. Zahvaljujući tome, ni veći broj ormarića neće djelovati zagušujuće, a idealno je rješenje i za male prostorije. S druge strane, kutnom komodom možete urediti mjesta koja se teško koriste – kutove soba. Zanimljiv element bit će kutne komode. Naš izbor iznimnih komoda s ladicama, vratima ili otvorenim policama sigurno će vas oduševiti.

 

MDF ploča i prirodno drvo – materijali za izradu komoda

Vaše dijete će sigurno biti oduševljeno kada će odabrana komoda biti zanimljivih boja i uzoraka. U našoj ponudi nalaze se modeli s ladicama ili vratima. Funkcionalni model u bijeloj ili nekoj drugoj boji zasigurno će vas oduševiti. Komode su izrađene od lamelirane ploče ili prirodnog drva i odlikuje ih pažljiva izrada.

Također, pripazite da komoda ima udobne i zanimljive ručke – vrag je u detaljima i ovi dodaci često mogu značajno naglasiti ljepotu uređenja. Ručke su također neophodne za lako otvaranje ladice ili vrata.

 

Ne samo za djecu - atraktivne komode za vaš dom

Komode u ponudi naše trgovine su proizvodi koji će uljepšati razne prostorije: svakako pogledajte komode za spavaće sobe, komode za predsoblje, komode za dnevni boravak, komode za ured i komode za kupaonicu. Osim toga, kod nas ćete pronaći i komode sa šankom. Dostupni proizvodi su suvremeni i moderni modeli s ladicama ili vratima, a ponuda je izuzetno atraktivna.

Pri kupnji komoda svakako pogledajte i našu ostalu ponudu – oprema iz iste serije bit će izuzetno atraktivna. Dobro će doći stolići, regali i namještaj za odmor.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!