locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kreveti

Filtrirajte rezultate

Za naše najmlađe kupce - dječji kreveti


Svaka osoba provodi u krevetu do osam sati dnevno. Spavanje vam omogućuje da regenerirate energiju, odmorite se nakon napornog dana i pripremite se za nadolazeće događaje. Ništa drugačije nije ni s djecom, a možda je ovo pitanje posebno važno za svako dijete – zdrav san je, uostalom, jamstvo pravilnog razvoja. Ovdje nema mjesta kompromisima! Svakako se pobrinite za odgovarajući krevet za svoje dijete. Uz naš asortiman kreveta, takav će izbor biti jednostavan. Pogledajte što smo pripremili za vas.

Dječji kreveti - najčešća pitanja

Koju veličinu kreveta za dijete izabrati?

Bez sumnje, jedan od glavnih parametara koji utječu na udobnost dječjeg kreveta je njegova veličina. Udoban krevet za predškolca trebao bi biti širok oko 70–90 cm i dugačak 160 cm. Školarci trebaju nešto veći krevet, idealan će biti onaj dimenzija 80 × 190 cm. Visinu kreveta treba prilagoditi dobi i visini djeteta. Optimalno usklađen namještaj omogućit će djetetu slobodno korištenje ležaja. Vrlo su važne, osobito kod  najmlađih, i sigurnosne ograde, koje ne samo da štite dijete, već i dobro izoliraju kada namještaj stoji uz zid.

Kakav krevet za dječju sobu?

Krevet za dječju sobu trebao bi biti udoban, ergonomski, ali i estetski. U potrazi za savršenim komadom namještaja, treba uzeti u obzir uređenje i raspored dječje sobe. Dječji kreveti dostupni su u mnogo različitih boja, što vam omogućuje da savršeno uklopite određeni model u stilizaciju dječjeg interijera. Trenutno su jako popularni kreveti u obliku vozila ili likova iz bajke– odabirom takvog kreveta svom ćete djetetu pružiti puno radosti.

 

Kakav bi trebao biti idealan dječji krevet?

Dječji kreveti su  jedinstveni namještaj i trebaju se isticati određenim karakteristikama. Prije svega, moraju biti udobni. Udoban, zdrav san izuzetno je važan za pravilan razvoj i rast vašeg djeteta. Uostalom, pazite da vaše dijete ne ide kasno u krevet, da ustaje u redovno vrijeme, zar ne? Zato se pobrinite da ima odgovarajuće mjesto za spavanje. Madrac stoga ne smije biti previše tvrd, a njegova veličina premala. Na neudobnom i malom krevetu vaše dijete neće pravilno spavati.

Dječji kreveti moraju biti sigurni, zato prilikom kupovine obratite pozornost na kvalitetu izrade i stabilnost. Ako kupujete krevetić s ogradom, pobrinite se da drvo nema oštre rubove i da su elementi stabilni. Proizvodi iz naše ponude izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, a karakterizira ih i iznimna pažnja prema izradi. Stoga ih se isplati kupiti, jer će pravi komad namještaja biti siguran i dugo će služiti vašem djetetu.

Dječji kreveti trebaju biti izrađeni od odgovarajućih materijala, po mogućnosti od prirodnog drva. Prirodno drvo je ugodan materijal, idealan za dječji namještaj. Namještaj od borovine iznimno je popularan među našim kupcima pa tako i  kreveti od borovine. Krevet od prirodnog drva idealan je model za djecu. Najčešće se koristi drvo bora, bukve ili hrasta. Vrlo često je drvo obojeno u bijelo, svijetle nijanse boja ili pastelne boje. Takve boje su ugodne i lijepe svakom našem malom kupcu. Dječji krevet može biti izrađen i od visokokvalitetnog MDF-a, odnosno iverice prekrivene odgovarajućim furnirom. MDF omogućuje veću slobodu u smislu oblika, boja i uzoraka.

 

Dječji kreveti – nešto za dječaka i nešto za djevojčicu

U ponudi naše trgovine možete pronaći proizvode koji se mogu kupiti specijalno za djevojčicu ili za dječaka. Ovisno o spolu djeteta, možete odabrati proizvod koji će savršeno odgovarati vašem djetetu.

Kreveti za djevojčicu su modeli koji će savršeno pristajati sobi svake male princeze. Svijetli kreveti ili namještaj u bijeloj boji zasigurno će oduševiti djevojčicu i učiniti da se osjeća posebno u svojoj sobi. U našoj ponudi imamo i krevete u obliku životinja koji će biti savršeni za sobu male istraživačice. Naša ponuda kreveta - kućica je atraktivna. Takvu malu kućicu vaše dijete može ukrasiti baš onako kako želi. Zahvaljujući tome, dječji svijet bit će savršen za vaše dijete.

Dječaci će zasigurno biti zadovoljni prijedlozima upućenim posebno njima. Kreveti za dječake atraktivni su modeli koji će vaše dijete upoznati sa svijetom muških senzacija. Imamo jedinstvene krevete u obliku automobila koji su pravi hit među dječacima. Ako vaš mališan voli superjunake, imamo krevete koji će mu se svidjeti. Likovi iz stripova uvijek će biti uz njega tijekom  spavanja. Takav krevet će se koristiti ne samo za spavanje, već i za igru, a isto tako će značajno naglasiti stil i karakter dječjeg svijeta koji prevladava u sobi.

 

Kreveti na kat ili kako pametno upravljati prostorom

Imate li dvoje djece koja dijele jednu sobu? Postavljanje dva odvojena kreveta značajno smanjuje raspoloživi prostor? Imamo rješenje i za to! Atraktivan krevet na kat riješit će ovaj problem. Kreveti na kat omogućuju vam da na površinu koju zauzima jedan krevet smjestite dva mjesta za spavanje. Prilikom kupnje obratite posebnu pozornost na kvalitetu izrade kreveta. Siguran krevet znači sigurnost vašeg djeteta.

U našoj ponudi nalaze se kreveti na kat s dodatnim ladicama. Ladice ispod kreveta možete kupiti u setu s krevetom ili odvojeno. To će vam dati dodatni prostor za pohranu. S ladicama ćete imati uredno posloženu rezervnu posteljinu, deke, sezonsku odjeću ili igračke.

 

Čuvajte svoju djecu! Kreveti i oprema za sobu vaše djece

Dječji namještaj nisu samo dječji kreveti. U ovoj kategoriji postoji i drugi namještaj koji će biti koristan u svakoj dječjoj sobi. Pogledajte što u ponudi ima naša trgovina.

Mlada osoba svakodnevno se suočava s teškoćama učenja i razvija svoje strasti. Da bi to učinila kako treba, potrebno joj je dobro mjesto koje će imati samo za sebe. Stoga će odgovarajući stolovi za djecu biti korisni u spavaćoj sobi svakog djeteta. Pored stola postavite šarene dječje stolice.  Uz stolove još je potrebno kupiti  police za djecu, komode za djecu  i ormare za djecu.

U spavaću sobu za najmlađe članove obitelji možete dodati i odgovarajuće proizvode za odmor. Takva oprema zasigurno će uključivati  trosjede i kauče za djecu. Oni su dobra alternativa dječjim krevetima. Visokokvalitetni tapecirani namještaj za odmor oduševit će malog kupca.  Uz sve to možete dodati i vreće za sjedenje.

 

Savršen krevet za dijete, ovisno o dobi vašeg djeteta

Mlada osoba brzo raste, pa će se krevet kupljen za bebu uskoro morati zamijeniti većim. Vrijedno je razmisliti o tome, jer neki namještaj može rasti zajedno s djetetom i služit će vam duže od ostalih, manje pametnih modela.

Za bebu ćete naravno, kupiti dječji krevetići. Ovaj namještaj obično ima mekani madrac okružen visokim ogradama. One štite dijete od ispadanja, i roditeljima povećavaju udobnost brige oko djeteta. Što je dijete starije, to bi madrac trebao biti postavljen niže. Zahvaljujući tome, beba može sigurno spavati u svom krevetu. Kada dijete bude dovoljno neovisno da samo može izaći iz krevetića, jedan od bočnih zidova može se ukloniti. Zahvaljujući tome, dijete će samostalno moći ući i izaći iz krevetića.

Kada vaše dijete ne stane u svoj stari krevet trebali biste razmisliti o kupnji novog. Dječji kreveti mogu imati različite veličine, ako odlučite kupiti krevet duljine najmanje 200 cm, možete biti sigurni da će poslužiti i starijoj djeci.

Mladoj, odrasloj osobi bit će potrebno još nešto posebno. Kreveti za mlade pružit će vama i vašem djetetu moderno uređen interijer. Naša trgovina nudi kvalitetne proizvode, čija će se boja i stil svidjeti svima. Dječji kreveti iz kategorije kreveta za mlade često se prodaju kao dijelovi većih serija. Kupnja cijelog seta namještaja za dječju sobu bit će izvrsna ideja!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!