locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Stolići

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                             Stolići za dnevni boravak

 

Pravilna oprema dnevnog boravka trebala bi zadovoljiti nekoliko uvjeta. Prije svega, ovdje bi se trebao nalaziti namještaj za odmor, koji će vam omogućiti opuštanje u udobnosti vlastitog doma. Također je dobro tu smjestiti komodu ili TV ormarić, ormar i vitrinu. Uz setove za odmor često se dodaju mali stolići za kavu. Ovaj elegantan namještaj jako je koristan, a osim toga izuzetno lijep.

Pogledajte naše prijedloge – namještaj savršen za vaš dnevni boravak

Dobro uređen dnevni boravak? Nikakav problem! Naš namještaj je široka paleta raznih proizvoda, između kojih ćete zasigurno odabrati nešto za sebe.   Namještaj za dnevni boravak, koji imamo u ponudi, lako se može ukomponirati u planirano uređenje. Imamo modele idealne za moderne interijere, ali i za tradicionalnije. Među namještajem za dnevni boravak dostupan je tapecirani namještaj i dodatna oprema.

Tapecirani namještaj obično je namještaj koji se koristi za odmor i opuštanje. Udobna sjedala pružit će udobnost. Ova skupina uključuje, između ostalog: kauči za dnevni boravak, kutne garniture za dnevni boravak, trosjedi i dvosjedi za dnevni boravak. Ovoj skupini pripadaju i fotelje za dnevni boravak, izuzetno atraktivna sjedala za jednu osobu.   Namještaj za odmor u dnevnom boravku pružit će mjesto za opuštanje svim članovima obitelji i svim gostima. Ako vam se ne sviđa namještaj iz naše ponude ili je premalen za vas svakako investirajte u modularni namještaj.

Ako je vaš dnevni boravak povezan s kuhinjom ili blagovaonicom, također je uobičajeno u njega postaviti stolice za dnevni boravak i stolove za dnevni boravak. Stolovi na razvlačenje su izuzetno popularni. Oni omogućuju, da za vrijeme primanja gostiju dobijete više prostora za jelo rasklapajući ih.

Ostala oprema može uključivati komode za dnevni boravak, vitrine i police, zidne jedinice za dnevni boravak i TV ormariće.

 

Stolić za kavu kao dopuna setu za odmor

Setovi za sjedenje obično su kauč ili dva kauča, kutna garnitura ili trosjed i dvosjed, vrlo često dodaju im se fotelje. Takvi setovi stvaraju mjesto za sjedenje, odmor i opuštanje. Tu možete pročitati knjigu, gledati TV ili provesti dan s obitelji. Radi praktičnosti i funkcionalnosti, tim setovima dodaju se stolići za kavu. Ovi mali komadi namještaja imaju izgled malog stola i mogu imati različite oblike. Stolići stoga mogu biti okrugli, pravokutni ili pak nepravilnih oblika. Proizvodi mogu biti izrađeni od raznih materijala, zahvaljujući čemu je lako prilagoditi  stolić određenoj prostoriji.

 

Stolić za kavu? Ili možda klupe za kavu?

Stolići za kavu su mali komadi namještaja. Obično ćete na njih staviti šalicu kave, knjigu i možda tanjur s kolačićima. Ne zauzimaju puno prostora u prostoriji, ali isto tako na njih ne stane previše. Oni su stoga savršeno rješenje za malu kuću, gdje dnevna soba također nije velika. Također može poslužiti kao pomoćni komad namještaja u dnevnom boravku.

Međutim, ako tražite nešto veće, bolje je da se odlučite za klupe za dnevni boravak. Klupe su veće od stolića, pa će biti korisne tamo gdje su interijeri dovoljno veliki, a setovi za sjedenje impresivni. Pravi dizajn i radna ploča u dobro odabranoj boji osigurat će ujednačenost kompozicije.

Što se tiče klupa, možete odabrati i model koji odgovara cjelokupnom dekoru. Naša trgovina u ponudi ima i staklene, drvene ili metalne proizvode. Svakako obratite pozornost na dubinu i širinu površine radne ploče. Odgovarajući model učinit će da unutrašnjost dnevnih soba dobije odgovarajući stil.

 

Stolići za kavu ne samo za dnevne boravke

Klupe, stolovi i stolići za kavu bit će korisni ne samo kod uređenja dnevne sobe. Njima možete zamijeniti noćne ormariće pored kreveta u spavaćoj sobi. Mali stolić savršeno će vam poslužiti u tu svrhu! Klupe i stolić također su izvrsna ideja za upotpunjavanje setova za odmor u vrtu. Postavite mali pravokutni, kvadratni ili okrugli stol s dvije stolice na balkonu, terasi ili na skrovitom mjestu u vrtu. To će stvoriti savršeno mjesto za ispijanje jutarnje kave.

 

Alternativa stolićima za kavu

Klupa ili stolić nisu jedine opcije za dnevne sobe, možete ih nadopuniti zanimljivim idejama. Mal dnevni boravci imat će koristi od komoda i ormara. Smješteni u blizini setova za odmor, poslužit će osobama koje se odmaraju. Na površini takvog namještaja moći će postaviti kavu ili odložiti knjigu. Duga klupa može se uspješno zamijeniti stolom. Oblik, materijal i stil ovog namještaja mogu se prilagoditi setu za odmor.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!