locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Spremanje i čišćenje

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

Spremanje i čišćenje

Održavanje doma urednim nije uvijek jednostavan zadatak. Da biste mogli uživati u redu  i čistoći, potrebno je pobrinuti se za podove , prozore,kupaonice  kao i brisanju sveprisutne prašine. Lijepo uređeni i čisti interijeri svakoga raduju i opuštaju. Iako je za čišćenje potrebno puno vremena, ne zaboravite da danas imate pristup vrlo širokom rasponu "pomagača" koji će utjecati ne samo na kvalitetu čišćenja, već će olakšati održavanje kućanstva u besprijekornom redu.

 

Koji je pribor za čišćenje potreban u kućanstvu?

Mnogi od ovih gadgeta poznati su desetljećima, ali na tržištu se pojavljuju noviji i ergonomskiji dodaci:

  • Metla – ovaj predmet poznat je stoljećima i koristi se u svakom domu. Neobična novost su gumene metle, koje su izdržljivije i savršeno pometu mnoge površine,
  • MOP - vrlo je koristan pribor, zahvaljujući kojemu ćete savršeno oprati pod. Izbor je izuzetno velik, a na tržištu se pojavljuju sve novija i novija rješenja.
  • Lateks rukavice – prilikom čišćenja kuhinje ili kupaonice ne želite da vaša koža dođe u kontakt s deterdžentima. Lateks rukavice pružaju udobnost rada i štite ruke od jakih sredstava.
  • Krpe od netkane tkanine - ova vrsta tkanina izvrsna je za npr. brisanje prašine ili pranje ravnih površina. Ako je potrebno, mogu se oprati kako bi ih ponovno mogli koristiti.
  • Spužve za različite površine - ova vrste pribora obično se koriste za pranje posuđa. Dostupne su različite spužve, za veća ili manja zaprljanja. Spužve za pranje posuđa također su vrlo dobre za pranje slavina za kadu, sudopera ili kupaonice.

U trgovini Emmezeta nudimo mnoge predmete koji će vam pomoći u čišćenju kućanstva. U online trgovini pronaći ćete i dodatke za osobnu njegu,  poput ručnika od mikrovlakana, svih vrsta spužvi ili spužvica za kupanje.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!