locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Mozaici

Filtrirajte rezultate

                                                                                                        Mozaik pločice

 

Mozaik pločice su dekoracija izrađena od malih elemenata različitih boja, tekstura i oblika. Mogu biti izrađene od kamenčića, komadića stakla, keramike ili metala (na primjer, bakra i aluminija).

U ponudi možete pronaći širok izbor mozaika za interijer i za eksterijer. Mozaici su dostupni u različitim bojama i oblicima, što daje neograničene mogućnosti uređenja. Izbor mozaika u smislu materijala je također širok. Možete birati između: staklenog mozaika debljine 4 mm i 8 mm, mozaika  od prirodnog kamena, keramičkog mozaika i plastičnog mozaika, koji su na primjer idealni za izradu bazena. Tu su i mješoviti mozaici kao na primjer, staklo i kamen te mozaici od metala tj. bakreni koji su idealni za moderne interijere. Raznolikost materijala, boja i oblika od kojih su izrađeni mozaici omogućuje slobodan i gotovo neograničen izbor. Mozaici se mogu odabrati uz gotovo svaku kolekciju pločica u kupaonici, bez obzira na veličinu pločica, dajući joj elegantan izgled. Način izrade (lijepljenje elemenata na mrežicu) daje punu fleksibilnost pri projektiranju prostorija, na primjer, možete elegantno završiti zaobljene površine, što mozaiku daje određenu prednost u odnosu na obične dekorativne pločice. Zahvaljujući svojim svojstvima, savršeno odgovaraju trenutnim trendovima, a kupaonica ili kuhinja s takvom završnom obradom zaista može oduševiti.

 

Za zid i pod

Popularni trend je mozaik za kupaonice i kuhinje, kako za zid, tako i za pod. Jednako se koriste kao ukras za prostoriju i kao cjelokupno uređenja interijera. Mozaike karakterizira činjenica da su izrađeni od malih elemenata. Postavljanjem mozaika u maloj sobi dobit ćete optički veću prostoriju. Podni mozaici bit će savršeno rješenje koje će prostoriji dati jedinstveni izgled. Međutim, vrijedi imati na umu da mozaik na zidu zajedno s podnim mozaikom (ako se oba koriste u istoj prostoriji) treba jako dobro provjeriti hoće li se međusobnog dobro slagati.

Pozivamo vas da se upoznate s našom ponudom. Ovdje ćete pronaći mozaike za kuhinju i kupaonicu, zahvaljujući kojima će vaši interijeri biti puni šarma, a cijena neće značajno smanjiti kućni proračun!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!