locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Deke

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                Deke

Deke iz našeg asortimana dostupne su u raznim veličinama, bojama i materijalima. Posebna kategorija su dekice za najmlađe, koje svojim jedinstvenim izgledom čine lijep poklon za dijete.

Deka za dnevni boravak i spavaću sobu - koju odabrati?

U današnje vrijeme sve se više pažnje posvećuje detaljima. Detalji u velikoj mjeri određuju izgled našeg doma. Dakle, kada uređujete vlastita četiri zida, dobro je imati na umu važnost dodataka. Tu nedvojbeno spadaju deke, koje, usprkos uobičajenom mišljenju, imaju mnogo različitih funkcija. S jedne strane, bez njih je teško zamisliti večernje čitanje knjiga ili gledanje filma, a s druge strane mogu se tretirati kao prekrivač za krevet ili kauč. Deku biramo kroz prizmu estetike: mnoštvo dostupnih boja znači da je možemo prilagoditi vlastitom ukusu i stilu prostorije. Bitan je i sam materijal (kojeg čine težina i debljina) te veličina deke. Isplati se isprobati onu s resicama ili s vidljivim šavovima. U jesen i zimu, kada želite da vam deka pruži što više topline, najbolje je odabrati deku od vune. Osobe koje traže deku koja će imati dekorativnu funkciju u dnevnom boravku ili koja se može tretirati kao pokrivač za krevet trebaju se fokusirati prvenstveno na deke od akrila. U našoj ponudi također ćete pronaći deke od visokokvalitetnog poliestera i deke od mikrofibre.

 

Dekica za dijete

Trenutno roditelji mogu birati iz široke ponude raznih dodataka za dječju sobu. Dekice za najmlađe iz naše ponude dostupne su u raznim bojama i veličinama, zahvaljujući kojima lako možete pronaći nešto za djevojčice i dječake svih uzrasta. Dekice obogaćene šarmantnim maskotama djeca tretiraju kao plišanu igračku bez koje je teško zaspati. Pružite svom djetetu mir i udobnost zahvaljujući dekicama dostupnim u našim trgovinama!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!