locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Reflektori

Filtrirajte rezultate

Reflektori, spot rasvjeta

 

Reflektori

Spot rasvjeta (eng. spotlights) postaje sve popularnija među dizajnerima interijera i individualnim klijentima. Ove vrste svjetiljki daju svjetlost jako usmjerenu na jedno područje. Ovaj efekt je izuzetno poželjan, na primjer, iznad ogledala, blagovaonskog stola ili komode. Reflektori se također koriste za osvjetljavanje drugih ukrasnih elemenata u prostoriji, uglavnom slika. Upoznajte se s detaljima ove kategorije!

Reflektori - moderne svjetiljke za svaku prostoriju

Osnovna značajka reflektora je usmjereni i pomični izvor svjetlosti koji se može usmjeravati u bilo kojem smjeru. Zahvaljujući tome možete sami odlučiti želite li nešto istaknuti pomoću reflektora ili, naprotiv – želite nešto sakriti u sjeni. Reflektori su vrlo moderne i funkcionalne svjetiljke koje će odlično funkcionirati u gotovo svakoj prostoriji. Mogu se postaviti kao glavni izvor svjetlosti (na sredini stropa) ili kao dodatna rasvjeta (u bilo kojem kutku prostorije). Spot svjetiljke mogu se naći u kućama, stanovima, uredima i javnim zgradama. Nekada su se reflektori postavljali samo u kupaonici, danas su izvrstan ukrasni element dnevnog boravka, kuhinje, predsoblja, pa čak i spavaće sobe.

Rasvjeta kao u kazalištu

Usmjereni tok svjetlosti može vas podsjetiti na kazališnu pozornicu. Ova vrsta izvora svjetlosti zaista se koristi u kazalištu. Sada možete postići efekt izlaganja cijelog interijera ili pojedinih njegovih elemenata i u svom domu! U online trgovini Emmezeta pronaći ćete reflektore u raznim dezenima i bojama. Lako možete nešto uskladiti sa stilom koji dominira u vašem stanu. Spot rasvjeta izvrsno funkcionira u interijerima uređenim u loft ili industrijskom stilu. Njihova jednostavnost i geometrijska forma savršeno se uklapaju u taj trend. U našoj trgovini pronaći ćete i stropne reflektore u elegantnijem obliku. Takva svjetiljka savršen je dodatak prostorijama u glamour i skandinavskom stilu. Ljubitelji minimalizma također će pronaći nešto za sebe. Reflektori su također pojedinačni izvori svjetlosti koji suptilno nadopunjuju klasični stil interijera.

Ponuda trgovine Emmezeta

Moderne spot svjetiljke, dostupne u online trgovini Emmezeta, podijelili smo u pojedinačne podkategorije. Zahvaljujući tome lakše ćete naći ono što vam je potrebno. Kod nas su dostupne:

  • ugradbene svjetiljke 230V,
  • ugradbene LED svjetiljke,
  • halogene svjetiljke,
  • LED reflektori,
  • moderna spot rasvjeta,
  • stropna spot rasvjeta.

 

Posebnu pažnju zaslužuju LED svjetiljke. Ova vrsta rasvjete dobar je izbor ne samo zbog prirodnog izgleda. LED žarulje su vrlo učinkovite i imaju dulji vijek trajanja od tradicionalnih fluorescentnih žarulja. Također troše manje električne energije. Osim toga, sigurne su – ne zagrijavaju se, a za njihovu proizvodnju ne koristi se živa niti druge štetne tvari. S vremenom ćete sigurno primijetiti kako ova vrsta rasvjete utječe na vaše račune za struju.

Želimo vam uspješnu kupovinu!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!