locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Stolne svjetiljke

Filtrirajte rezultate

Stolne svjetiljke

 

Prikladne i elegantne svjetiljke za svakoga!

Odabir svjetiljki koje ćete postaviti na komodu, radni stol, stol ili noćni ormarić nije nimalo lak. Pitanje glasi – kakva bi trebala biti idealna svjetiljka? Treba li biti prvenstveno funkcionalna ili dekorativna? Ili možda najbolje jedno i drugo. Rasvjeta koja objedinjuje obje ove značajke dostupna je u ponudi naše trgovine Emmezeta po atraktivnoj cijeni!

Kao trgovina s iskustvom, savršeno smo svjesni da svjetiljke postavljene na stolić ili uz krevet u spavaćoj sobi imaju dekorativni aspekt. Dakle, na početku trebate odrediti željeni stil u kojem želite da određena soba bude uređena i potražiti takvu svjetiljku.

No, ako želite da osvjetljenje bude funkcionalno, prije odabira svjetiljke treba dobro razmisliti čemu će ona služiti. Ako će biti u spavaćoj sobi, to znači da će to biti noćna svjetiljka za čitanje koja će svoje mjesto pronaći na noćnom ormariću uz krevet. Međutim, ako se radi o osvjetljenju za učenje, onda će uredska svjetiljka najbolje odgovarati.

Ponuda naše trgovine uključuje cijeli niz svjetiljki koje se razlikuju po izgledu i funkcionalnosti. Zahvaljujući tome, sigurni smo da svaki kupac – čak i onaj najzahtjevniji, može kod nas pronaći rasvjetu koja zadovoljava njegove potrebe.

Možete odabrati klasične modele s elegantnim abažurom ili moderne oblike koji će dobro pasati u interijerima u loft stilu. S druge strane, LED svjetiljke, koje se u posljednje vrijeme često biraju, moderna su rješenja koja se koriste ne samo u dnevnim sobama, već i u spavaćim sobama. Uz njihovu pomoć može se napraviti izuzetno atraktivan raspored rasvjete bez trošenja bogatstva na račune za struju. LED rasvjeta je također ekološki prihvatljiva.

Kako odabrati savršenu svjetiljku za dom?

Ako tražite rasvjetu za svoj dom, sljedeća pitanja mogu vam pomoći pri donošenju odluke:

·         Koje su najvažnije funkcije svjetiljke?

·         Kako bi trebala izgledati svjetiljka koja odgovara interijeru mog doma?

·         Treba li svjetiljka biti prilagođena modernoj tehnologiji?

·         Je li potreban daljinski upravljač za upravljanje rasvjetom u kući?

·         Je li potrebna mogućnost mijenjanja boje osvjetljenja?

Ovo je praktičan popis pitanja koji će svakom kupcu omogućiti da otkrije kakva bi trebala biti svjetiljka iz snova za spavaću sobu pored kreveta, kakva bi rasvjeta trebala biti u kući i kakvu uredsku svjetiljku je najbolje nabaviti.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!