locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Tapete i naljepnice

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                 Tapete

 

Prazni, neukrašeni zidovi ne izgledaju uvijek dobro. Naravno, bojite ih odgovarajućom bojom, no hoće li to uvijek biti najbolje rješenje? Pogotovo jer su danas mogućnosti ogromne. A zidova u kući ima dosta pa bi bilo šteta ne iskoristiti njihov potencijal. Trenutno je toliko dostupnih ukrasa – slika, furnira, fototapeta itd. – da lako možete pronaći nešto što će se uspješno uklopiti u stil svakog zida.  Možete se odlučiti i za stavljanje tapeta na zid.

Osvježavanje interijera pomoću tapeta

Bum tapeta traje već duže vrijeme i možemo reći da se vraćaju u milost. Današnje moderne tehnologije i dostupni materijali čine da tapete izgledaju izuzetno impresivno. Mogućnosti njihovog dizajna su gotovo neograničene, tako da lako možete ukrasiti zidove bilo koje sobe. Tapete su savršene za dječje sobe i spavaće sobe, ali će također naglasiti individualni stil dnevnog boravka. Dovoljno je staviti tapete na jedan zid u sobi kako biste interijeru dodali šarm. Želite li promijeniti stil svoje sobe, kuhinje ili čak kupaonice, a ne maštate o temeljitoj renovaciji, odaberite tapete koje će osvježiti interijer i promijeniti karakter prostorije.

 

Na tržištu postoji nekoliko vrsta tapeta:

vinil tapete – perive, otporne na trenje, prljavštinu, masnoću, vodu i vatru
vinil tapete na podlozi od flizelina, otporne na pranje i UV zrake, najčešće se preporučuju
papirnate tapete, otporne na UV zrake, na tržištu je dostupan širok izbor uzoraka 
tapete od staklenog vlakna – za upotrebu u kuhinji, nedostatak je što se teško skidaju sa zida
 

Originalni uzorci tapeta koji su u ponudi u trgovini Emmezeta omogućit će vam da lako postignete moderan izgled interijera. Zidne tapete mogu biti glatke i teksturirane, s nježnim i diskretnim uzorcima, ili ekspresivne, čak dominantne, s cvjetnim ili geometrijskim uzorcima, klasične ili moderne. Odlučite sami koje tapete ćete odabrati!

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!