locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

MERKURY U SPLITU!

Ovu subotu 9. rujna otvara se nova trgovina Merkury u Splitu. To je druga trgovina lanca Merkury u Hrvatskoj i nastavak je niza otvorenja u ostalim Hrvatskim gradovima. Prva Merkury trgovina je otvorena u prosincu 2022. u Osijeku, a nakon Splita uskoro se otvara nova trgovina i u Zagrebu. Otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje politike tvrtke koja se temelji na prilagođenoj ponudi proizvoda "za svaki budžet".

 

Lanac trgovina Merkury bavi se distribucijom i prodajom građevinskog materijala te asortimana za opremanje i uređenje doma. Pozivamo Vas da posjetite našu novootvorenu trgovinu u sklopu Trgovačkog centra Emmezeta Kaštela, Kaštel Sućurac, Cesta dr. Franje Tuđmana 7 i iskoristite ponudu s najpovoljnijim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću kupovine na rate. Doživite novu dimenziju opremanja doma i pronađite sve na jednom mjestu. Zainteresirani za građevinsku stolariju i opremu sigurno će biti zadovoljni cijenom, kvalitetom i izborom.

 

Posjetite Merkury webshop, prelistajte katalog i pogledajte akcijsku ponudu koja vrijedi do 30.9.2023.

 

Tvrtka Merkury osnovana je 1991. godine i od početka svog djelovanja nudi kupcima najkonkurentnije cijene i kvalitetne proizvode uz moto "Renoviraj i opremi jeftinije!" .

 

Merkury trgovine svojim kupcima nude najraznovrsniju ponudu keramičkih pločica u regiji, izloženu na brojnim četvornim metrima prostora. Velik izbor dizajna pločica, brendiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući proizvođače iz Italije, Njemačke i Španjolske zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse.

 

Merkury nudi širok izbor vrata i prozora (drvenih, aluminijskih i PVC), zidnih i podnih panela, laminata i vinila. Kupci mogu birati između najvećeg izbora kupaonskog namještaja i opreme. Tvrtka se može pohvaliti vrlo velikim odjelom keramike i sanitarnih armatura kao i cijenom, kvalitetom i izborom građevinske stolarije.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!