locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

3D projektiranje kuhinja

Planirate svoje vrijeme, rezervirajte početak izrade vaše nove kuhinje!

Kuhinja je oduvijek bila centar svakog doma, mjesto okupljanja, zabave i razrade obiteljskih planova. Dozvolite da s vama planiramo dizajn vaše nove kuhinje u vrijeme koje vama najbolje odgovara. Rezervacijom termina dobit ćete personalizirani termin i vrijeme koje ćemo posvetiti Isključivo vama. Naši stručni projektanti učinit će sve da u dva sata koja provedete zajedno otkriju sve vaše potrebe te usklade vaše želje s našim mogućnostima.
3D projektiranje pratit ćete cijelo vrijeme u izdvojenom prostoru, na velikom ekranu, a u samoj poslovnici moći ćete uživo vidjeti i opipati veliki izbor materijala, boja i raznih dodataka kako bi vaša kuhinja zaista bila kao ona iz vaših snova. Bit će nam potrebno najviše dva sata.

Nemojte više samo maštati o svojoj kuhinji, neka se čarolija pretoči u stvarnost – rezervirajte svoj termin ovdje.

Prilikom izrade kuhinje po mjeri ima mnogo mogućnosti koje bitno utječu na konačnu cijenu. Najtočniji način izračuna cijene kuhinje je projektiranje u Emmezeta prodajnom centru.
Termin možete rezervirati online ili u jednoj od naših poslovnica na odjelu namještaja. Nakon što ste rezervirali termin pripremite mjere: tlocrt i slike prostora, s pozicijama vodovodnih i plinskih instalacija. Sve ostalo prepustite našim stručnim projektantima.
Svoju buduću kuhinju u Emmezeti možete opremiti s aparatima i opremom različitih proizvođača. Svi naši partneri imaju osiguranu servisnu mrežu i odgovarajuća jamstva. Emmezeta prodajni savjetnici su educirani i uvijek ćete dobiti kvalitetan savjet i preporuku aparata, sudopera ili dodatne opreme koji su tehničko i estetsko najbolje rješenje za vašu kuhinju.
Cijena usluge projektiranja kuhinje iznosi 20 €.
U cijenu je uključeno 2 sata projektiranja nakog kojeg ćete dobiti kompletnu projektnu dokumentaciju.
Svaki kupac koji je naručio i platio uslugu planiranja kuhinje ostvarit će povrat iznosa na Emmezeta vrijednosnu karticu u vrijednosti pune cijene usluge od 20 € nakon kupovine kuhinje i s priloženim dokazom o kupovini.

Rezervirajte svoj termin ovdje.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!