locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Kupaonski dodaci

Filtrirajte rezultate

Kako odabrati dodatke za kupaonicu?

Prije kupnje dodataka za kupaonicu, trebalo bi dobro pogledati prostoriju. Ako je vaša kupaonica nedavno renovirana ili dovršena i već imate ideju za njeno uređenje i određeni stil – izbor ne bi trebao biti problem. U drugim slučajevima izbor kupaonskih dodataka može biti izgovor za promjenu karaktera prostorije, a svaka odabrana sitnica treba naglasiti stil interijera.

 

Većina dodataka za kupaonicu povezana je sa sustavom za pohranu i pomaže u održavanju prostorije urednom. Ništa manje važni nisu ni dodaci vezani uz svakodnevnu higijenu. Pri odabiru i prvog i drugog treba voditi računa o prostoru kojim raspolažete, a kod malih kupaonica također treba razmisliti o funkcionalnosti i ergonomiji odabranih dodataka. Kupaonski dodaci trebali bi biti postavljeni na takva mjesta da ne ometaju svakodnevne kupaonske aktivnosti.

Boje su važne

Kada su pod i zidovi vaše kupaonice obloženi pločicama sličnih boja, možemo je oživjeti jarkim bojama dodataka. Dobro bi bilo odabrati jednu dominantnu boju koja će biti na svim dodacima za vašu kupaonicu.

Ako želimo istaknuti ekskluzivni dizajn, bolje će poslužiti pastelna paleta boja ili jednostavni i klasični bijeli ili crni kupaonski dodaci.

Jednostavne i sirove forme, s metalik bojama, odlično će pristajati u interijeru modernističke kupaonice. S druge strane, ukrasi od prirodnog kamena puno će bolje pristajati uz klasična rješenja.

Prilikom uređenja kupaonice isplati se slijediti univerzalna načela, a ne sezonske trendove uređenja interijera. Materijali poput čelika, kamena i stakla su bezvremenski. Izgledaju impresivno kako kod modernih, tako i kod klasičnih uređenja.

U potrazi za dodacima za kupaonicu isplati se posjetiti trgovinu Emmezeta, gdje ćete pronaći veliki izbor kupaonskih dodataka koja će pristajati svakom uređenju.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!