locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Ormari

Ormari su sniženi -15% u sklopu akcije Advent u Emmezeti.

Vrijedi samo 6. prosinca 2019. ili do isteka zaliha.

Proizvode na akciji nije moguće rezervirati. Popust nije moguće kumulirati s drugim popustima/akcijama.

Filtrirajte rezultate

 Dječji ormari 

 

Stvaranje ugodnog interijera osigurat će djetetu dobar početak, stoga pri uređenju dječje sobe vodite računa o svakom detalju. Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta. Provjerite ponudu dječjih ormara kako bi se djeca u svojoj sobi osjećala ugodno i slobodno!

Dječji ormari - često postavljana pitanja

Kakav ormar treba za dječju sobu?

Namještaj u dječjoj sobi mora biti ergonomičan. Prostrani ormar omogućit će vam da pohranite svu dječju odjeću i sitnice. Kako biste skladno uredili cijeli interijer, vrijedi odabrati set koji se sastoji od: ormara, polica, komode i radnog stola.

 

Kako postaviti ormar u dječjoj sobi?

Veliki ormari s kliznim vratima zahtijevaju puno prostora, pa će savršeno mjesto za njih biti dugačak prazan zid bez prozora i vrata. Treba imati na umu da dječji ormar treba pravilno osigurati ili pričvrstiti za zid. Sigurnost u dječjoj sobi je prioritet.

 

Ormar za dječju sobu - kako znati koji će odgovarati?

Postoje 3 stvari koje morate imati na umu prilikom takve kupnje, a to su:

• sigurnost,

• funkcionalnost,

• estetika.

 

Ako ormar koji ste odabrali zadovoljava svaki od ovih aspekata, možete biti sigurni da će to biti najbolji izbor. Srećom, u ovoj kategoriji pronaći ćete savršene ormare za dječje sobe koji zadovoljavaju navedene kriterije. Konstrukcija dječjeg ormara treba biti čvrsta i jaka. U ovom slučaju nema kompromisa jer prilikom postavljanja namještaja u dječju sobu morate biti sigurni da je dobro pričvršćen i da se ne može prevrnuti.

Najbolje je odabrati model koji će skladno pristajati uz boju zidova u prostoriji.

Ne zaboravite da će lijepo uređena soba vašem djetetu osigurati dobro raspoloženje, što i je njen smisao. Provjerite ponudu dječjih ormara kako bi se djeca u svojoj sobi osjećala ugodno i slobodno!

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!