locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vitrine

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                                        Vitrine i regali

Namještaj doma treba biti lijep i izrazito funkcionalan. Takvu kombinaciju nije lako postići, ali je moguće. Lijep i praktičan namještaj možete kupiti u našoj trgovini. Za opremanje doma svakako će dobro doći atraktivne vitrine i regali. Provjerite što Vam možemo ponuditi.

Vitrine i regali - najčešća pitanja

Što uzeti u obzir pri odabiru vitrine za dnevni boravak?

Elegantne vitrine za dnevni boravak rado su biran namještaj kod uređenja. Idealan model trebao bi kombinirati funkcionalnost i dizajn. Vitrine se koriste i za pohranu kao i za izlaganje nekih predmeta u dnevnom boravku. Odgovarajuća vitrina za dnevni boravak stoga treba imati ostakljeni dio i zatvoreni dio. Prilikom odabira namještaja treba obratiti pozornost na materijal od kojeg je izrađen, vrstu šarki u ormarićima i vodilice u ladicama. Dobra kvaliteta jamstvo je dugotrajnog korištenja vitrine.

 

Kakav regal za dnevni boravak izabrati?

Regali za dnevni boravak neizostavan su element uređenja prostorija, pojavljuju se u gotovo svakom dnevnom boravku, pružajući mjesto za pohranu raznih dodataka i kućanskih aparata. Mali i veliki regali za dnevni boravak ne samo da savršeno organiziraju prostor, već u njega unose i jedinstvenu atmosferu. Elegantni regali u interijeru mogu funkcionirati kao pregradni zid i praktična polica za knjige.

 

Atraktivne vitrine i regali za Vaš dom

Vitrine i regali su specifičan namještaj. Koriste se i za pohranu i za izlaganje stvari. Izuzetno su praktični i lako se uklapaju u svaki interijer. Njihova obično jednostavna konstrukcija i elegantan izgled omogućit će vam postavljanje vitrine ili regala u gotovo svaku prostoriju.

Osobito su svoje mjesto vitrine i regali pronašli u dnevnom boravku. Ondje služe kao spremišta za osobne stvari ukućana i svakodnevne predmete koje se ipak želi sakriti od očiju posjetitelja. Obično su za takvo odlaganje namijenjene police s vratima u regalima koji se mogu zaključati. Ovaj namještaj je savršen kao mjesto za spremanje rezervnih kompleta posteljine, dodatnog pribora za jelo ili posuđa za posebne prigode. Često se u dnevnim boravcima, iza vrata regala i vitrina na zaključavanje, odlažu i ukućanima važni dokumenti. Osim za pohranu, vitrine i regali služe i za izlaganje vrijednih i atraktivnih stvari stanara. Otvorena udubljenja otvorenih regala i ostakljenih polica vitrina savršeno su mjesto za izlaganje obiteljskih fotografija, suvenira s putovanja ili kolekcije porculanskih figurica. Ovdje možete postaviti i posebno dekorativno posuđe, osobito ukrasne, filigranske šalice. Za knjiške moljce pripremili smo posebne regale s policama za knjige – to je savršeno mjesto za sve tomove!

Vitrine i regali također su savršeni namještaj za privatnu sobu, posebno dječju i sobu za mlade – u ovim će prostorijama biti savršeni regali s policama za igračke. Prikladan komad namještaja omogućit će pohranu osobnih stvari i izlaganje vrijednih predmeta. Zanimljiva opcija za odlaganje stvari također će biti regali s ladicama, koji će osigurati dobru organizaciju stvari skrivenih unutar regala.

U ponudi naše trgovine pronaći ćete proizvode koji će vas sigurno oduševiti. Naša ponuda namještaja, uključujući regale i vitrine, vrlo je široka. Kod nas možete lako odabrati nešto za svoje potrebe. Regale i vitrine koje nudimo popularno su, moderno i praktično rješenje za uređenje interijera. Vaš dnevni boravak, ured ili privatna soba profitirat će čim u njih stavite regal ili vitrinu.

Proizvodi koje nudimo često pripadaju većim serijama namještaja. Određena kolekcija omogućit će vam da uredite cijelu sobu na način da interijer ostane u jedinstvenom stilu i cijeli prostor doma učini privlačnijim.

 

Drvo, metal i staklo

Naši regali mogu biti izrađeni od raznih materijala. Najpopularniji su drvo, metal i staklo. Kombinacijom ovih materijala izrađeni su iznimno atraktivni, moderni kućni i uredski regali te vitrine.  Zahvaljujući odgovarajućem materijalu vitrina ili regal u vašem domu predstavit će se u punom sjaju i naglasi stil koji prevladava u interijeru.

Također možete odabrati varijante namještaja u koje je ugrađena rasvjeta. Zahvaljujući nježnoj i ugodnoj LED rasvjeti prostorija u kojoj se nalaze vitrine i regali zablistat će i izgledati moderno i privlačno. Predmeti izloženi na namještaju bit će prikazani u svom punom sjaju zahvaljujući rasvjeti. Sigurno će oduševiti i vaše ukućane i goste.

Mnogima će biti važna i boja vitrina i regala. Nudimo namještaj čija će se suvremena, bijela boja uklopiti u moderne i očaravajuće interijere. Artikle je moguće kupiti i u drugim nijansama, također i u bojama prirodnog drva. Odgovarajuća vitrina ili regal bez problema će se prilagoditi stilu interijera koji odaberete.

Artikle koje nudimo našim kupcima isporučujemo u dobro zaštićenoj kartonskoj ambalaži i zahtijevaju samostalnu montažu. Ali ne brinite! Jasan priručnik i kompletan set elemenata za montažu omogućit će vam da učinkovito i brzo sastavite namještaj koji odaberete.

 

Viseći ili možda stojeći?

Naša trgovina nudi razne izvedbe vitrina i regala. Nudimo modele namještaja s nizom otvorenih polica i polica skrivenih iza vrata. Dostupne su i viseće ili stojeće verzije.

Viseći modeli izvrstan su način za iskorištavanje dodatnog prostora na zidu. Posebno će funkcionirati tamo gdje ima malo prostora, a pametna rješenja su na cijeni. Viseći modeli također su idealan element moderne zidne jedinice. Jednako pametno rješenje može biti postavljanje kutnog regala koji će iskoristiti obično neiskorišteni kut sobe.https://www.emmezeta.hr/dnevni-boravak.html

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!