locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Police

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

Uredski regali i police

 

Učinkovit rad u uredskom prostoru, bilo u udobnosti vlastitog doma ili u sjedištu tvrtke, ne bi bio moguć bez odgovarajućeg namještaja u prostoriji. Važno je dobro pripremiti radni prostor i osigurati da dokumenti i stvari zaposlenika budu pravilno odvojeni. Iz tog razloga trebali biste investirati u uredski namještaj, osobito u uredske regale. Pogledajte što je naša trgovina pripremila za vas kada je u pitanju ovaj asortiman i prepustite se iskušenju do kojeg vas mogu dovesti najatraktivniji proizvodi iz naše ponude.

Uredski regali - često postavljana pitanja

Kakvi uredski regali za dokumente?

Uredski regali i police služe za odlaganje spisa, registratora, dokumenata i brojnog uredskog materijala. Odgovarajući regal omogućit će vam organiziranje svih ovih predmeta na praktičan način. Kada tražite savršeni regal, dobro je obratiti pozornost na njegovu konstrukciju. Dobro je kada ima odvojene otvorene i zatvorene zone. Odgovarajući broj polica, ormarića i ladica ključ je ergonomskog interijera.

 

Zašto je dobro opremiti radnu sobu uredskim regalom?

Regal je jedan od najvažnijih uredskih namještaja koji često određuje funkcionalnost interijera. Daje zaista velike organizacijske mogućnosti, ali i dekorativne. Regal vam omogućuje odvajanje i sigurno pohranjivanje važnih dokumenata, izlaganje diploma i raznih predmeta te stvaranje zone za male uredske potrepštine. Zahvaljujući tome, sve će biti na jednom mjestu i uvijek pri ruci. Regali i police postavljene jedna do druge stvaraju elegantnu i iznimno prostranu zonu za pohranu u uredu.

 

Kakav uredski namještaj možemo ponuditi?

Naša trgovina ima široku ponudu raznog uredskog namještaja. Svakako provjerite koji elementi će vam najviše odgovarati. Posebno treba istaknuti uredski namještaj koji se u našoj ponudi prodaje u atraktivnim setovima – zahvaljujući tome će prostor Vašeg ureda biti savršeno uređen, a namještaj će ostati stilski ujednačen.

Praktičan radni stol

Da bi posao tekao glatko, potrebno vam je odgovarajuće mjesto. U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete između ostalog i radne stolove. Uostalom, upravo je radni stol najčešće birani komad namještaja za stvaranje radnog mjesta. Stavite radnu površinu odgovarajuće veličine jer će premali radni stol biti neudoban, a prevelik radni stol nepotrebno će zatrpati prostoriju. Pobrinite se da namještaj bude funkcionalan. Možete odabrati modele s ladicama, policama ili udubljenjima.

 

Udobna uredska fotelja

Stolu treba dodati odgovarajuće sjedalo – samo uz cijeli set namještaja bit će moguće raditi udobno i učinkovito. Stoga provjerite koje smo uredske stolice pripremili za vas i odaberite najbolji model. Nudimo udobne okretne uredske fotelje i izuzetno udobne gaming stolice.

 

Za čuvanje dokumenata

U svakoj uredskoj prostoriji mora postojati mjesto za pohranu dokumenata i osobnih stvari. Stoga svakako razmislite o kupnji uredskih regala. Uredski ormari, police i uredske komode također će biti korisni. Pravilno skladištenje dokumenata osigurat će učinkovitost rada i pobrinuti se za red.

 

Kakav bi trebao biti uredski regal?

Uredski regal koristan je komad namještaja i treba dobro razmisliti prilikom kupnje. Proizvod sigurno kupujete na dugi niz godina, pa će dugo stajati u vašem uredskom prostoru.

Funkcionalnost

Uredski ormar, regal ili polica namještaj je koji bi trebao biti vrlo funkcionalan. U uredu postavite praktične elemente. Funkcionalni regali dostupni su u našoj ponudi, među proizvodima u ponudi naše trgovine sigurno ćete pronaći onaj pravi.

Funkcionalnost namještaja naglasit će i odgovarajuća rasvjeta. Najbolje je odlučiti se za atraktivnu LED rasvjetu.

Estetika

Suvremena uređenja zahtijevaju da namještaj u interijeru nije samo funkcionalan, već i lijep. O izgledu regala u našoj ponudi možemo puno toga reći. Možemo predstaviti kako bogato dekoriran namještaj tako i elemente čija će jednostavnost i minimalizam oduševiti svakoga. Možete birati različite modele – pri odabiru regala svakako obratite pozornost na formu namještaja.

Na ljepotu predmeta smještenih u uredu utječe i njihova boja. Uredski regali koje nudimo dostupni su u raznim bojama. Odgovarajuće boje mogu naglasiti stil i karakter interijera koji prevladava u uredu. Možete odabrati žive ili neutralne boje. Univerzalna bijela boja i oku ugodne nijanse i uzorci prirodnog drva (hrast sonoma, hrast artisan, wotan ili andersen bor) svakako će biti privlačni.

Jednostavnost korištenja

Pobrinite se da regali koje ste odabrali također budu ugodni za korištenje. Spisi raspoređeni na policama moraju se lako vaditi, a vrata ili ladice moraju se otvarati bez problema.

 

Uredski regali – savršeni za svako uređenje!

Regali se koriste za pohranu spisa, registratora i osobnih predmeta. Pravi model dokazat će se u raznim uredima – kako kućnim tako i onima u profesionalnoj tvrtki.

U profesionalnoj tvrtki

Regal je savršen komad namještaja za profesionalni ured. Zahvaljujući njemu možete sortirati datoteke, knjige, registratore, dokumente i osobne stvari zaposlenika. Dobro osmišljeni modeli poslužit će i kao atraktivan ukras uredskih prostorija. U velikim tvrtkama regali će biti neophodni kako bi ured mogao potpuno učinkovito funkcionirati i biti uredan u svakom trenutku. S druge strane, zaposlenicima će regali dobro doći za odlaganje osobnih stvari.

Za kućni ured

Uredski regali također su savršen namještaj za kućni ured. Izdržljivi i čvrsti elementi omogućit će vam učinkovito vođenje dokumentacije. Na policama možete držati i suvenire s putovanja, obiteljske fotografije te zanimljive dodatke i ukrase.

Za kuću i stan

Regal je proizvod koji nije stvoren samo za profesionalne urede. Dobro je znati da će taj element također biti koristan u prostoru vaša četiri zida. Velik dio naših kupaca uredske regale kupuje s ciljem uređenja dnevnog boravka, dječje i spavaće sobe. Postoji mnogo mogućnosti, a odgovarajući projekt gospodarenja prostorom omogućit će vam da s lakoćom koristite prostrane regale. Zahvaljujući našoj ponudi zasigurno ćete kreirati atraktivan, praktičan i udoban interijer.

 

Ormari i regali – rješenja 

Među namještajem postoje razne mogućnosti uređenja interijera. Obratite pozornost na to jer će neke od njih biti korisnije od drugih.

Uredski regali koji se mogu zaključati

Regal koji se može zaključati bit će koristan za povjerljive dokumente. Zahvaljujući tome, pristup važnim informacijama bit će zaštićen bravom. To je posebno važno u velikim tvrtkama, gdje bi povjerljiva dokumentacija trebala biti posebno dobro zaštićena.

Uredski regali s policama

Regal s policama opcija je koja se često koristi u privatnim kućama i u profesionalnim uredskim zgradama. Police omogućuju brzo stavljanje i vađenje datoteka i mapa, što uvelike olakšava rad.

Uredski regali s ladicama

Neki zadaci zahtijevaju upotrebu male opreme, tako da regal s ladicama može biti koristan. Zahvaljujući ladicama možete pospremiti i povjerljivu dokumentaciju, dok će u domovima ladice poslužiti za odlaganje sitnih privatnih stvari ukućana.

Materijal izrade

Pri kupnji namještaja posebno obratite pozornost na materijale od kojih je izrađen. Odgovarajući materijali naglasit će ljepotu kompozicije i naglasiti karakter interijera.

Estetika prirodnog drva

Ljepota prirodnog drva je neosporna, zbog toga se često postavljaju elementi od ovog materijala. Atraktivan i oku ugodan drveni namještaj ključ je zanimljivog i neobičnog uređenja.

Izdržljiva MDF ploča

Uredske police, koje su izrađene od lamelirane ploče, stekle su veliku popularnost. Namještaj od lamelirane ploče je izdržljiv, čvrst i atraktivan. U našoj ponudi nalaze se elementi opreme koji vam omogućuju da uredite interijer na zaista zanimljiv način – stoga odaberite namještaj koji će vaš ured učiniti čudesnim.

Lamelirana ploča za police, ormare ili regale dostupna je u raznim bojama i uzorcima, a može imitirati i prirodno drvo. Zahvaljujući tome, namještaj dostupan u našoj ponudi lako se može prilagoditi stilu koji odaberete. Najpopularnije boje su sonoma hrast, artisan hrast i wotan.

Staklo i metal

Zanimljivi karakter modernih prostorija možete naglasiti korištenjem namještaja s atraktivnim staklenim i metalnim umetcima. Elementi dostupni u našoj kolekciji namještaja često sadrže upravo takve detalje. Zahvaljujući tome, u našoj trgovini naći ćete ono što vam je potrebno – niz modernih i atraktivnih proizvoda koji će oduševiti svakoga.

 

 

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!