locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Uredske stolice

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

Uredske stolice

 

Pravilno uređen prostor za rad i učenje rezultirat će povećanjem učinkovitosti i smanjenjem umora prilikom obavljanja posla. Zato je vrijedno osigurati da radno mjesto ili radna soba budu dobro uređeni i opremljeni. Između ostalog, trebat će vam udobna uredska stolica. Pogledajte našu ponudu uredskih stolica - sigurno će vam se svidjeti naši proizvodi!

Uredske stolice - najčešća pitanja

 

Koje uredske stolice za kućni ured?

Za uređenje kućnog ureda vrijedi odabrati udobnu uredsku stolicu, imajući na umu da se u sjedećem položaju provodi i po nekoliko sati dnevno. Uredska stolica mora biti udobna, ergonomska, pravilno profilirana i izrađena od izdržljivog materijala. Dodatna prednost stolice bit će podesivi nasloni za ruke i naslon za glavu. Vrijedno je obratiti pozornost na kvalitetu i materijal kotača, ali i na sve dodatne elemente opreme kao što je uvlačivi oslonac za noge.

 

Kako uredsku stolicu prilagoditi stolu?

Uz stol standardne visine od 75 cm, uredska stolica trebala bi imati sjedalo na visini od oko 50 centimetara. Visinu stolice treba podesiti tako da nasloni za ruke budu približno u visini stola. Idealno rješenje su stolice s podesivim sjedalom, koje vam omogućuju da prilagodite stolicu potrebama korisnika. Zapamtite da dobro odabrana uredska stolica osigurava pravilno držanje tijela tijekom rada i učenja.

 

Uredski namještaj za svakoga – za urede i za privatne domove

Prilikom uređenja mjesta za rad ili učenje vrijedi kupiti odgovarajući uredski namještaj. Zahvaljujući njemu, organizacija će biti znatno lakša, a sam rad ili učenje - manje naporno. Namještaj koji vrijedi nabaviti su i radni stolovi. Bez odgovarajuće radne površine, obavljanje bilo kojeg zadatka bit će mnogo teže. Radna ploča treba imati odgovarajuću visinu, širinu i dubinu. Premala radna ploča neće biti dovoljna za ispunjavanje obaveza, a prevelika će samo nepotrebno zauzeti raspoloživi prostor. Podešavanje visine stolova bit će od velike pomoći u odabiru i stvaranju što ergonomičnijeg prostora. Odaberite radnu ploču primjerenu poslu koji obavljate, a ako na stolu treba stajati računalo, pazite da ne bude premalen kako oprema ne bi padala.

Osim stolova, vrijedi kupiti  i uredske regale  i police. Ovi elementi omogućit će vam pohranu osobnih stvari, dokumenata i opreme potrebne za obavljanje posla. Dobra ideja bit će i kupovina komode. Uredske komode su zanimljivi, neobični elementi, često podcijenjeni u uredskom prostoru.

 

Uredska stolica za šefov ured

Odgovarajuće uredske stolice potrebna su oprema za udobno sjedenje za radnim stolom. Uredske stolice pronaći će svoje mjesto i u uredu svakog šefa. Takva stolica, međutim, ne može biti prvi bolji proizvod. Stolica za ured šefa, menadžera ili donositelja odluka mora ukazivati na prestiž osobe i njegov položaj u tvrtki. Stoga je vrijedno odlučiti se za masivne uredske fotelje s visokim naslonima koje će biti izvrstan element opreme ureda šefa.

 

Okretne stolice za djelatnike ureda

Ostali zaposlenici također bi trebali imati odgovarajuće stolice. Uredske stolice za zaposlenike, međutim, trebale bi se malo razlikovati od onih koje su namijenjene šefovima. U ovoj kategoriji nudimo jednostavne i pristupačne uredske stolice. Zahvaljujući njima, svim zaposlenicima bit će osigurana udobnost rada. Uredska stolica bi trebala biti izuzetno praktična. Velikom funkcionalnošću mogu se pohvaliti okretne fotelje i stolice - zahvaljujući njima ured će postati izuzetno funkcionalan. Osobito će biti praktične kada zaposlenici često ustaju sa svog radnog mjesta, posežu za dokumentima ili poslužuju klijente.

 

Uredska stolica za kućni ured

Rad na daljinu ili rad od kuće također će zahtijevati odgovarajuće mjesto za sjedenje. Udobna stolica ili uredska fotelja učinit će obaveze mnogo lakšim i ugodnijim. Kako odabrati prave stolice za kućni ured? Svakako je vrijedno uskladiti model sa stilom koji prevladava u prostoriji. Klasični aranžmani rado će iskoristiti našu ponudu namještaja tradicionalnijih oblika. Za moderne interijere vrijedi odabrati okretne stolice ili fotelje. Ne samo da će biti udobne, već će i naglasiti inovativni karakter prostora, stil uređenja, a bit će i elegantan dodatak namještaju.

Kućni uredi su mjesto gdje sjedala možete prilagoditi svom ukusu. Ovdje se ne morate odlučiti za jednostavne modele u sivim nijansama, već možete odabrati nešto zanimljivije, osobito zato što tapecirani namještaj možete pronaći u niz uzoraka i boja.

Kada kupujete stolicu za svoj dom, možete se odlučiti i za izuzetno ergonomske i udobne modele. Naslon treba biti prilagođen leđima, zahvaljujući čemu ćete izbjeći bolove u leđima. Udobna fotelja imat će i odgovarajuće naslone za ruke. Važno je voditi brigu o odgovarajućoj razini regulacije naslona za ruke, naslona za leđa i visini sjedala. Što je više opcija podešavanja, okretne stolice lakše je prilagoditi radnom stolu i vlastitim željama.

Kada kupujete multifunkcionalnu stolicu, provjerite njezin mehanizam podešavanja. Izrađena od kvalitetnih materijala, dugo će vam služiti i neće biti potrebe često je popravljati ili mijenjati novom.

 

Uredske stolice za učenje i zabavu

Uredske stolice idealno su rješenje za djecu i tinejdžere. Starija djeca će biti dovoljno velika da samostalno mogu koristiti takvu stolicu bez ikakvih problema. Moderni modeli agresivnih, jakih boja savršen su namještaj uz radni stol za mlade. U ovom slučaju okretna stolica ili fotelja bit će najbolja opcija koja će pružiti pravilnu potporu kralježnici, osigurati zdravlje i ispravno držanje, a osim toga biti elegantna i praktična. Takvo tapecirano sjedalo, dodatno opremljeno kotačima, bitan je element mjesta za učenje.

Prikladan radni stol također će biti koristan za učenje, stoga nemojte štedjeti prilikom kupovine stola za svoje dijete. Stolovi koje nudimo su moderni i zasigurno će oduševiti vaše dijete. Možete se odlučiti za vrlo jednostavan namještaj ili stolove koji imaju dodatne ladice i police.

Moderni modeli fotelja ili stolica dobro će doći igračima. Gaming stolice su izuzetno udobne, a raspon podešavanja vrlo je širok. Možete podesiti, na primjer, naslone za ruke, visinu, naslon. Takva fotelja savršen je element koji igraonicu čini atraktivnom i funkcionalnom. Dobro će pristajati u moderne i atraktivne interijere. Ukoliko želite urediti sobu za igrače, svakako pogledajte naše stolove za gaming  i dodatan pribor za gaming.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!