locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Drveni namještaj

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                            Drveni vrtni namještaj

 

 

Drvo je plemenit, elegantan i prirodan materijal. Vrtni namještaj izrađen od njega izuzetno je šarmantan i otmjen. Vrtni stolovi, vrtne stolice, vrtne ležaljke ili fotelje od drva stvorit će u vrtu jedinstveno uređen prostor stilski dizajniran. Drveni vrtni namještaj redovito impregniran i njegovan moći ćete koristiti mnogo sezona. Omogućit će vam ugodan odmor na svježem zraku.

Na vrtnom odjelu Emmezete pronaći ćete širok izbor namještaja od punog drva, egzotičnog drva, tikovine, kao i klasičnog domaćeg drva. Drveni vrtni namještaj u bilo kojem obliku stvorit će u vrtu ugodnu zonu za opuštanje.

Drveni vrtni namještaj - za vrt s karakterom

Drveni vrtni namještaj prisutan je u našim vrtovima, na terasama i balkonima već dugi niz sezona. Drveni namještaj rado se bira za uređenje, uglavnom zbog svog univerzalnog i bezvremenskog karaktera. Drveni namještaj pristaje uz različite stilove uređenja, zbog čega je prvi izbor mnogih naših kupaca. Nije samo elegantan i moderan, već i relativno izdržljiv i funkcionalan. Pravilno impregniran i zaštićen, može se koristiti dugi niz godina.

 

Drveni vrtni namještaj iz naše ponude

U ponudi Emmezete možete pronaći cijeli niz drvenog vrtnog namještaja u raznim dezenima, bojama i veličinama. Imamo drveni namještaj od autohtonog drveta kao i namještaj od egzotičnog drva. 

 

 Među najpopularnijima su:

 

Drveni stolovi i stolići

Preporučuju se za manje prostore. Zahvaljujući njima možete ručati na svježem zraku, popiti jutarnju kavu ili se opustiti tijekom mirnog ljetnog poslijepodneva. Stol ili stolić za kavu možete kupiti kao samostalan komad namještaja ili cijeli set vrtnog namještaja zajedno sa stolicama ili foteljama. Drveni vrtni stolovi, kao i ostali namještaj u kategoriji vrt, izrađuju se od autohtonog i egzotičnog drva.

Drveni stolići za kavu odlična su alternativa velikom stolu. Unatoč znatno manjoj veličini, jednako su praktični i udobni. Uz njih se može smjestiti jako puno osoba. Stolići su prijedlog vrtnog namještaja za vanjsku upotrebu u vrtu, na balkonu i terasi.

 

Drvene vrtne stolice i fotelje

Pod vrtni namještaj od drva također spadaju udobne i funkcionalne stolice. Nudimo drveni vrtni namještaj u potpunosti izrađen od drva ili u kombinaciji drva i metala. Najpopularniji je vrtni namještaj od domaćeg drva, odnosno smreke ili bora. Svijetlo drvo je pravi hit i "must have" proizvod. Drvene vrtne stolice sa stolom ili stolićem savršeni su set za odmor na balkonu i terasi.

Viseće i stajaće fotelje, za jednu ili dvije osobe, omogućuju kreiranje jedinstvenih uređenja, a korisnicima pružaju udobnost i komfor. Imajte na umu da drveni vrtni namještaj zahtijeva više prostora. Postat će savršen ukras velikog vrta, terase ili balkona. Također zahtijevaju redovito i pažljivo održavanje.

 

Drvene vrtne klupe

Drveni vrtni namještaj u svojoj širokoj obitelji ima i klupe. Udobne i praktične, bit će savršene u vrtu i na terasi, nadopunjujući vrtni stol ili stolić. Ukrasit će unutrašnjost sjenice ili vrtne kućice. Klupa je sjedalo koje će vam služiti dugi niz godina. Možete odabrati cijele setove drvenog namještaja koji će se savršeno uklopiti u zelene površine uz dom. Drveni vrtni set je pun pogodak!

 

Set drvenog vrtnog namještaja

Set vrtnog namještaja, namještaj za terase ili balkone idealno su rješenje za one koji traže potpuno, cjelovito uređenje. Set namještaja čine stolice ili fotelje, trosjed (dvosjed), kutna garnitura, kao i stol ili stolić za kavu.

Drveni vrtni namještaj - zašto ga je dobro imati?

Drvo je prirodan, udoban i moderan materijal, zbog čega se savršeno uklapa u prirodu. Odabirom drvenog namještaja za uređenje vrta možemo biti sigurni da će raspored biti skladan i elegantan. Namještaj od drva uspješno će ukrasiti vrt u boho, rustikalnom ili skandinavskom stilu. 

 

Kako zaštititi i čuvati drveni vrtni namještaj

Drveni vrtni namještaj zahtijeva redovitu impregnaciju i zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Dovoljna su ova tri koraka da pravilno pripremite drveni vrtni namještaj za zasluženi zimski odmor: 

 

1. Temeljito očistite drveni namještaj

2. Pobrinite se za pravilnu impregnaciju

3. Drveni namještaj prekrijte nepromočivim materijalom i smjestite ga na suho i prozračno mjesto

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!