locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Plahte i jastučnice

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                             Plahte

 

San vam ne dolazi na oči – kako biste lakše zaspali pomoći će vam udoban madrac, čvrsti krevet i fleksibilna podnica kao i odgovarajuća posteljina. Prilikom slaganja kreveta na madrac se najprije stavlja plahta, koja je jako bitan element koji utječe na dobar san.

U našoj ponudi pronaći ćete razne vrste plahti, zahvaljujući kojima ćete moći dobro namjestiti svoj krevet. I svi znamo da ako dobro namjestite krevet, dobro ćete i spavati, pa se vrijedi pobrinuti o udobnom mjestu za spavanje.

Savršena plahta za vaš krevet

Plahte iz naše ponude su visokokvalitetni tekstil, izrađen od izdržljivih i čvrstih materijala - zahvaljujući tome mogu vam služiti jako dugo. Plahte od pamuka ili umjetnih tkanina otporne su na trošenje, i bez straha se mogu često prati. Pružit će visoku udobnost spavanja, zaštititi madrac od prljavštine i biti idealna osnova cijeloj posteljini. Ugodne na dodir plahte iz naše ponude osigurat će udoban san i dobar odmor.

U našoj širokoj ponudi pronaći ćete i tradicionalne plahte i plahte s gumicom.

 

Od čega može biti izrađena plahta?

Plahte, dostupne u našoj trgovini, mogu biti izrađene od raznih materijala. Vrijedno je obratiti pažnju na to od koje je tkanine izrađen proizvod koji kupujete, jer različite tkanine mogu imati različita svojstva. Najpopularnije su plahte od umjetnih materijala i pamuka. Jako popularne na tržištu su i satenske plahte.

 

Pamučna plahta i sintetička plahta

Pamučne plahte, popularne među našim kupcima, su proizvodi koji će se najviše svidjeti onima koji vole prirodne materijale. Izdržljive su i dobro zadržavaju toplinu, pa će takva plahta biti ugodna za spavanje. Visoka udobnost spavanja vrlo je važna. U materijal se može ušiti gumica zahvaljujući kojoj plahta neće kliziti s madraca, a njeno stavljanje bit će puno lakše.

Druga, jednako popularna opcija je kupnja plahte od sintetičkih tkanina. Osobe koje pate od alergija bit će zadovoljne plahtama od ove vrste materijala. Sintetički materijali ne nakupljaju prašinu ili alergene, pa ne pogoduju pojavi alergijskih reakcija. Također su izuzetno otporne na trošenje.

 

Frotir i jersey plahte

Među plahtama posebno se ističu jedinstvene jersey i frotir plahte. Frotir plahte su proizvodi stvoreni za osobe koje zahtijevaju izvrsnu propusnost zraka iz svoje posteljine. Jersey plahta je, s druge strane, mješavina dvaju materijala - pamuka i umjetne tkanine, koji u kombinaciji čine izuzetno topao materijal visoke elastičnosti.

 

Što je važno prilikom kupovine plahte?

Prilikom odabira plahte jako je važno obratiti pažnju na materijal od kojeg je proizvod izrađen. Također biste trebali provjeriti veličinu madraca, jer veličina plahte ovisi o tim dimenzijama.

 

Različite veličine plahti

Naša trgovina nudi razne proizvode različitih veličina - zahvaljujući tome možete jednostavno odabrati veličinu plahte koja će odgovarati vašem madracu. Udobno mjesto za spavanje čine dakako i dobro odabrane plahte, stoga uvijek provjerite veličinu tekstila, jer u protivnom će pospremanje kreveta biti teško, a ni spavanje neće biti baš udobno.

Boje koje odgovaraju unutrašnjosti

Nježna tkanina i ostali tekstil ugodan na dodir nije sve, dobro je usredotočiti se na kupovinu lijepe plahte koja će biti usklađena s ostatkom posteljine. Najpopularnije su bijele plahte, jer je bijelo lako uskladiti s drugim elementima posteljine. U našoj ponudi pronaći ćete i druge plahte u  atraktivnim bojama.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!