locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Konzole i toaletni stolovi

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                        Savršeni toaletni stolići za vašu spavaću sobu

 

Ovaj atraktivan komad namještaja prisutan je u našim domovima već stotinama godina. Stolić ili stol, stolica, raskošno ogledalo – sve su to komadi namještaja koji vam pomažu pri šminkanju, i ogledanju prije izlaska. Zajedno kreiraju jedinstven i atraktivan komad namještaja. Naravno, riječ je o toaletnom stoliću. Pogledajte kako ovaj originalni komad namještaja može promijeniti dekor vašeg interijera i priuštite si kupnju ove praktične opreme za svoj dom.

 

Što je zapravo toaletni stolić?

Toaletni stol je namještaj za spavaću sobu koji žene posebno vole. Obično se sastoji od tri elementa:  stolića, ogledala i stolice. Svi ovi elementi tvore prekrasan komplet jedinstvene estetike, koji je k tome i izuzetno praktičan.

Toaletni stolić je mjesto gdje provjeravate svoju vanjštinu, mjesto za šminkanje, ali i kutak vašeg doma koji ima estetsku funkciju. Prisutnost ogledala u bilo kojoj prostoriji daje dodatnu svjetlost interijeru te optički povećava prostor.

Zašto se isplati imati toaletni stolić u spavaćoj sobi?

Toaletni stolić s ogledalom u spavaćoj sobi funkcionalan je i lijep komad namještaja. U privatnoj sobi obično služi kao stolić za šminkanje. Svakodnevna njega i briga o sebi tako postaje uvelike jednostavnija. Toaletni stol u spavaćoj sobi služi vam kao ogledalo, ali i kao mjesto gdje možete odložiti svoju kozmetiku, pribor i proizvode za njegu.

 

Čime bi toaletni stolić trebao vašu spavaću sobu činiti izuzetnom?

Toaletni stolić, zajedno s ostatkom namještaja, kreira kompletan izgled vaše spavaće sobe. Stoga se svakako pobrinite da namještaj bude stilski usklađen. Naša ponuda omogućuje vam pronaći namještaj koji ćete savršeno uskladiti. Pogledajte našu ponudu kreveta za spavaću sobu, madraca i nadmadraca, ormara za spavaću sobu, noćnih ormarića za spavaću sobu kao i  komoda za dnevni boravak koje se također mogu uskladiti uz vaš namještaj u spavaćoj sobi.

 

Je li toaletni stolić s ogledalom praktičan u mladenačkoj sobi?

Toaletni stolić savršen je komad namještaja za mladu djevojku. Djevojke posebnu pažnju pridaju svom izgledu i šminki koja mora biti savršena. Prema tome, toaletni stolić s ogledalom bit će više nego dobrodošao. Ako je stolna ploha dovoljno široka, nećete morati brinuti o kupnji ekstra radnog stola. Toaletni stolić savršeno će odraditi i ovu ulogu.

 

Uz koje stilove interijera pristaju toaletni stolovi?

Odgovor je vrlo jednostavan: gotovo uz sve. Toaletni stolić akcentirat će ljepotu i funkcionalnost svakog stila, klasičnog i modernog. Moderni toaletni stolić jednostavan je po svom obliku, bez dodatnih ukrasa. Klasičniji modeli izrađeni su od prirodnog drva, često imaju i dodatnu opremu u vidu ladica ili polica.

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!