locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Fasadni kamen

Filtrirajte rezultate

                                                                                                    Fasadni kamen

 

Fasadni kamen praktičan je i elegantan završni materijal, koji se rado koristi kao element vanjskog i unutarnjeg uređenja. Prirodni porculanski kamen, kao i pločice koje oponašaju kamen, dostupni su u ponudi naše trgovine, a razlikuju se po veličini, obliku, teksturi i boji.  Ljepota kamena i elegantna grubost jamstvo su dekoracije na najvišoj dizajnerskoj razini. Kamen je posljednjih sezona jedan od najmodernijih materijala za završnu obradu. Vremena kada ga se povezivalo s grubošću i  asketizmom postaju stvar prošlosti. Danas je porculanski kamen jedan od najpopularnijih materijala za završnu obradu.

Gdje će pristajati porculanski kamen?

Porculanski kamen savršeno će ukrasiti interijere uređene u rustikalnom stilu. Rustikalni interijeri mogu izgledati siromašni i asketski, ali su ugodni oku zahvaljujući nevjerojatnim materijalima i načinom na koji su korišteni. Prekrasni kameni zidovi, ukrašeni porculanskim kamenom, drvene grede na stropu i nevjerojatan ručno izrađen namještaj od pravog drva – to je klasičan stil. Kamena završna obrada na prvu asocira na retro stil. Rustikalni stil je nepogrešiv, tu nema mjesta kompromisu ili slučajnosti. Da biste to učinili ispravno, sve mora biti uređeno po pravilima. Ako želite stvoriti dnevni boravak, kuhinju ili kupaonicu u ugodnoj seoskoj atmosferi, porculanski kamen je obavezan.

Porculanski kamen je materijal koji se koristi za vanjsku završnu obradu kuće – u obliku fasade. Bogat spektar boja i dizajn daju građevini zanimljiv i elegantan izgled. Možete birati između pločica koje oponašaju malo i veliko kamenje, te pločica koje oponašaju ciglu u različitim bojama. Bez obzira na to što odaberete, vaš će dom dobiti originalan izgled.  Na otvorenom se porculanski kamen može koristiti za oblaganje temelja, oko ulaznih vrata i terasa. Svugdje izgleda lijepo i elegantno. I što je najvažnije, vrlo je otporan na promjenjive vremenske uvjete.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!