locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Prekrivači

Filtrirajte rezultate

                                                            Prekrivač za krevet – savršen prekrivač u vašoj spavaćoj sobi

 

Nema sumnje da je krevet središnja točka svake spavaće sobe. Upravo izbor pravog kreveta određuje našu kvalitetu sna, a time i naše raspoloženje tijekom dana. Upravo zato krevet treba biti udoban, imati dobar okvir i madrac, kao i odgovarajuću veličinu. Ne smije se zaboraviti ni na uređenje unutrašnjosti spavaće sobe u kojoj svatko provede zaista veliki dio svog života, pa je sljedeći element koji bi se trebao pojaviti u spavaćoj sobi prekrivač za krevet.

Prekrivač, kao i ostali elementi poput deka i ukrasnih jastuka, elementi su koji utječu na to kako će naša spavaća soba izgledati i kako ćemo se u njoj osjećati. Oni su izvrstan ukrasni element svake spavaće sobe i povećavaju udobnost. Osim toga, a što je bitno, prekrivač ima i funkcionalnu ulogu. Pomaže u održavanju higijene posteljine u kojoj svake večeri zaspimo, štiti je od prašine, vlage i slučajnih mrlja. Tako nam pomaže održavati red i urednost u spavaćoj sobi.

Prekrivač je individualna stvar

U ponudi naše trgovine Emmezeta nudimo prekrivače u širokoj paleti boja i raznih obrada.

Mogu biti izrađeni od debljeg materijala koji je ugodan i mekan na dodir. Imamo i prekrivače potpuno glatke strukture. U ponudi su prekrivači s pomponima, kao i oni savršeno porubljeni.

Prekrivači od akrila ili poliestera popularni su jer im je prednost što ih nakon pranja nije potrebno glačati – odmah izgledaju uredno. Zbog satenskih prekrivača spavaća soba izgleda šik i elegantno, ali su skliski na dodir i prilično “hladni”, što osobito zimi može biti mana. Ugodni će biti pamučni ili krzneni prekrivači koji će unijeti toplinu u interijer, a u njih se možemo umotati, npr. dok čitamo knjigu.

 

Savršen izbor za svakoga!

Elegantni, krasni i originalni prekrivači, ali i ostali elementi, poput deka, posteljine i jastučnica, elementi su opreme i uređenja interijera izrađeni od visokokvalitetnih materijala.

Prekrivači su savršeni za svakoga jer su vrlo funkcionalni, a ujedno postaju i izvrstan ukrasni element. Namijenjeni su za prekrivanje popluna i jastuka kako se ne bi prljali. Štoviše, prekrivači pružaju toplinu i udobnost u interijeru. U našoj trgovini ih možete pronaći po atraktivnim cijenama. Uvjerite se sami!

Brinemo se za to da svaki kupac kod nas može pronaći ono što mu je potrebno, stoga je naša ponuda opremanja interijera i dekoracija za dom toliko široka i raznolika.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!