locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Uredske svjetiljke

Filtrirajte rezultate

Uredske svjetiljke - zašto je važna dobra uredska svjetiljka?

 

Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan. Pri radu i učenju za radnim stolom potrebno je dobro osvjetljenje koje utječe na našu koncentraciju i zdravlje očiju. Dakle, na stolu bi trebala biti svjetiljka koja će davati dovoljno svjetla. Zahvaljujući tome naš će mozak raditi punim kapacitetom.

Ako želite osigurati kvalitetu vašeg rada, trebali biste odabrati uredsku svjetiljku sa spot rasvjetom. Takva svjetlost ne zasljepljuje, već samo "podržava" u raznim poslovima i aktivnostima koje se obavlja za radnim stolom. Općenito govoreći, nadopunjuje svjetlo u sobi.

Kako kupiti najbolju uredsku svjetiljku?

Trebalo bi razmisliti za što će trebati rasvjeta za radnim stolom. Hoće li svjetiljka biti potrebna za učenje ili možda za sate surfanja internetom? Također trebate imati na umu dodatne funkcije. Treba uzeti u obzir sjenilo, kao i prigušivač svjetla. Također nema sumnje da noćna svjetiljka uz krevet u spavaćoj sobi na noćnom ormariću ili uredska svjetiljka treba savršeno odgovarati stilu i dizajnu interijera spavaće sobe ili ureda.

Treba imati na umu da je najvažnije imati dovoljno svjetla na radnom stolu. Važno je obratiti pažnju na nekoliko detalja, kao što su kvaliteta osvjetljenja, funkcionalnost svjetiljke, kao i njen izgled. U ponudi naše trgovine možete pronaći klasične i moderne svjetiljke koje savršeno pristaju uz elegantne i moderne interijere. Imamo i modele prilagođene djeci, s maštovitim oblicima medvjedića i kunića, koji će, osim što su funkcionalni, biti i savršen ukras u sobi vašeg mališana. Takva svjetiljka može zamijeniti noćnu svjetiljku koja je potrebna maloj djeci da zaspu. Pogodna je za rad za računalom, pisanje domaćih zadaća ili čitanje knjiga.

Prateći trendove na tržištu rasvjete, u ponudi Emmezete pripremili smo moderne i funkcionalne LED uredske svjetiljke u raznim bojama - bijeloj, crnoj, srebrnoj, zelenoj, plavoj ili ružičastoj. Takve LED svjetiljke bit će savršene za razne prostorije. Glava svjetiljki može se slobodno savijati, što omogućuje slobodno podešavanje kuta pod kojim će padati svjetlost. Topla boja svjetla smanjuje naprezanje očiju i daje efekt mekog svjetla. U ponudi imamo i svjetiljke s prekidačem na dodir s regulacijom intenziteta svjetla u tri stupnja.

 

Povoljne uredske svjetiljke

Naša online trgovina Emmezeta nudi visokokvalitetne uredske svjetiljke, kao i noćne svjetiljke te razne vrste kućne rasvjete. Svi proizvodi dostupni su po atraktivnim cijenama i, što je najvažnije, zadovoljavaju potrebe svakog kupca.

Uvjerite se da i vi kod nas možete odabrati svjetiljku iz snova!

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!