locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Bazeni s metalnom konstrukcijom

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                      Bazeni s metalnom konstrukcijom– ugodno opuštanje u vlastitom vrtu   

 

Vrtni bazeni senzacionalno su rješenje za vruće dane. Mogućnost da imate vlastiti bazen s hladnom vodom u udobnosti svog vrta i da ga možete koristiti kad god poželite zvuči kao ostvarenje sna za većinu ljudi.

Tražite li i Vi savršen bazen za sebe i svoju obitelj? Došli ste na pravo mjesto! Internetska trgovina Emmezeta nudi bazene s metalnom konstrukcijom, koji će vam tijekom ljeta pružiti trenutak odmora od visokih temperatura. Uvjerite se sami da  je bazen s metalnom konstrukcijom baš za vas!

Najčešća pitanja o bazenima s metalnom konstrukcijom

Koji bazen s metalnom konstrukcijom odabrati?

Ako razmišljate o tome kakav bazen odabrati za sebe, prije svega izmjerite raspoloživi prostor u vrtu. Bazen s metalnom konstrukcijom ne smije biti prevelik, jer će njegovo korištenje biti teško ili čak nemoguće. Prilikom kupnje odaberite renomirane marke i proizvode izrađene od visokokvalitetnih materijala, jer će zahvaljujući tome korisnici biti sigurni, a bazen će trajati puno sezona.

 

Može li se bazen s metalnom konstrukcijom ukopati u zemlju?

Ukopavanje bazena u zemlju je dobra ideja, koja suprotno izgledu, ne zahtijeva velike financijske izdatke. Potrebno je iskopati dovoljno duboku rupu i na dnu je dobro otvrdnuti (izbetonirati ili položiti kocke), a rubove zaštititi folijom. Ukopani bazen s metalnom konstrukcijom može se dodatno obložiti, zahvaljujući čemu će biti lijep i ugodniji za korištenje. Tijekom takve ugradnje bazena, ne zaboravite osigurati praktičan pristup instalaciji i dodatnim uređajima, npr. pumpama.

 

Bazen s metalnom konstrukcijom – višesezonsko rješenje za cijelu obitelj

Veliki bazen s metalnom konstrukcijom u vrtu je velika atrakcija za cijelu obitelj. Stabilan i izdržljiv bazen može stajati na travi tijekom cijele sezone što daje  mogućnost za rashlađivanje u najtoplijim danima ljeta, a djeci pruža izvrsnu zabavu.

Bazeni s metalnom konstrukcijom opremljeni su posebnim okvirom koji osigurava trajnost, izdržljivost i sigurnost tijekom igre u vodi. Pouzdana i stabilna konstrukcija svakog modela bazena iz ove kategorije osigurava da zidovi ne mijenjaju svoj oblik, niti se voda prelijeva van. Metalna konstrukcija osigurava stabilnost i pravilan oblik bazenima. Zahvaljujući tome možete dobiti okrugli ili pravokutni bazen s metalnom konstrukcijom.

Tijekom ljetnih dana bazen će biti dobra zabava za djecu i odrasle. U našoj ponudi pronaći ćete proizvode različitih veličina s dobro osmišljenim dizajnom, koji će za vrijeme praznika osigurati mjesto za igru i rashlađivanje.

 

Bazen s metalnom konstrukcijom – kako ga sigurno koristiti?

Bazeni s metalnom konstrukcijom dizajnirani su kako bi pružili sigurnost svojim korisnicima. Materijal od kojeg su izrađeni je jak i izdržljiv. Ne postoji rizik da  će se bazen s metalnom konstrukcijom prevrnuti ili slomiti ako se pravilno koristi. Važno je zapamtiti da su ovakvi bazeni prilično visoki, pa biste pored njih trebali postaviti posebne ljestve koje će vam omogućiti siguran ulazak i izlazak iz vode.

Tijekom korištenja bazena treba voditi računa o kvaliteti vode. U tu svrhu trebate kupiti posebne filtre i mrežu za veća onečišćenja. Vrtni bazen stoji na otvorenom cijelu sezonu, tako da je izložen raznim vanjskim čimbenicima – kiši, otpalom lišću s drveća ili insektima koji padnu u vodu. Briga za higijenu i pravilan pH vode izuzetno je važna za zdravlje svih njegovih korisnika. U čišćenju bazena pomoći će  kemija za bazen  i pumpe za bazen.

 

Najčvršći i najčešće birani bazeni za vaš vrt

U ponudi naše trgovine Emmezeta pronaći ćete razne vrste bazena s metalnom konstrukcijom, koji su izvrsna su opcija za vruće dane. Napunite spremnik hladnom vodom i uživajte u kupanju.

U našoj ponudi pronaći ćete i male bazene s metalnom konstrukcijom kao i velike u kojima istovremeno može plivati čak više od deset ljudi. Stoga postoji mnogo opcija! Osim veličine, možete odabrati i oblik spremnika: popularni su pravokutni, ovalni i okrugli modeli.

 

Bazeni renomiranih brendova

U našoj trgovini pronaći ćete bazen s metalnom konstrukcijom Bestway i proizvode firme Intex. Ove ugledne tvrtke osigurat će udobnost korištenja bazena, sigurnost boravka u vodi i jamčiti dobru zabavu. Među bazenima s metalnom konstrukcijom, koji se nude na tržištu, vrlo su popularni.

Priuštite sebi i svojim najmilijima opuštanje na najvišoj razini!

Pogledajte i druge kategorije vrtnih  bazena: udobne ekspanzijske bazene, vrtne jacuzzije, koji daju dašak luksuza, kao i dječje bazene među kojima su najčešći bazeni na napuhavanje.

 

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!